Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

byon2

Üye
hayrılı olsun maxıcep aılesıne...

slm5288

Üye
sayın lazofluya katkılarından dolayı tesekkur ederim.

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
arkadaşlar opda sitesi güvenilirmidir? Hiç sorun yaşayan var mı?

TopFury

TopFury

Üye
arkadaşlar opda sitesi güvenilirmidir? Hiç sorun yaşayan var mı?
Hayır şimdiye kadar hiç sorun duymadım.Zaten sertifika üretimi.ne gibi bir sorun olabilir ki?Ellerindeki seri numaralı kötü amaçlı kullansalar şimdiye çoktan belli olurdu...korkusuzca kullanabilirsin.

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
Hayır şimdiye kadar hiç sorun duymadım.Zaten sertifika üretimi.ne gibi bir sorun olabilir ki?Ellerindeki seri numaralı kötü amaçlı kullansalar şimdiye çoktan belli olurdu...korkusuzca kullanabilirsin.

yardımın için saol kardeş

sorunx

Üye
neden yeni üyelere yardımcı olmuyorsunuz

TopFury

TopFury

Üye
neden yeni üyelere yardımcı olmuyorsunuz
Çünkü birçok insan yalnızca sömürü yapmak için, yalnızca bir kez sertifikasını almak için üye olup aldıktan sonra da bir daha foruma bırakın katkıda bulunmayı uğramıyor bile.Kimin niyetinin iyi kimin kötü olduğunu bilemediğimiz için ancak bu kadar destek sağlayabiliyoruz.Maxicep aile kavramı ile oluşturulmuş bir forumdur ve ailenin bir parçası olmak gerekir. :oke: şahsi almamak lazım :)

tomm

tomm

Üye
acaba sertifikam ne zaman yüklenicek çünkü sertifika alan olarak gözüküoda şimdiden teşekürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tomm , byon2 , slm5288 , üi,,ğ , nasirun . Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

tomm

tomm

Üye
saolasın lazoflu

memocan1993bjk

Üye
nokia 5800xm modelim seri no: 351531045044715 yaparsan o kadar mutlu olurumki kardeş :D

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
allah razı olsun lazoflu kardeş

preston025

Üye
banada yaparmısın abi

madenci27

Üye
356836022070319 ımei [email protected]

--------------- Ekleme ---------------

e63 telefonumun markası

rasitbirisi

Üye
ben de sertifika istiyorum

msd68

Üye
simdilik sertifikalik bir isim yok ama anlasilan cok kisinin isine yaramis ee maxicep ailesi diye buna denir paylasim icin tesekkurler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tenekeci00. Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

mumu94

Üye
slm LAZOFLU kardeşim banada yardımcı olursan çok ama çok sevinirim bu sertifika konusunda sana pm attım ben

veperde

Üye
sn;Lazoflu
cep telefonum nokia e71 imei numarası 356059032849545
ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim (: [email protected]
daha öncede istemiştim bizden sonra isteyenlerinkini yapmışsın benimkinide gönderirsen sevinirim...

burhanasık

burhanasık

Üye
banada sertifika yaparmısınız kardeşim çok ihtiyacım var yeni üyelere yapmıyormuşsunuz ben 3 aydır üyeyim bu siteye çokta memnunum

Üst Alt