Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

PunJhieR

PunJhieR

Üye
bitti mi artk

dragom

Üye
hayrli ol$un bende yeni uyeyim ama e$kiycem :D

badpenny

Üye
teşekkürler

taner...

taner...

Üye
ya bu sertifika işi nasıl oluyor. Aynı program gibi yüklüyor muyuz yoksa başka türlü mü kuruyoruz sertifika yi....?:yuru

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olursanız sevinirim.

N3tWork

Üye
çok iyi bşiey yapıosun

selcukyildiztr

Üye
cer ve rica ediyorum.
356836024112812

EroL

EroL

Emekli Yönetici

Quann

Üye
:bann:
Ekim ayına kadar, şartlarımız ağırlaşarak devam edecektir, yeni kurallara göre Rütbesine sahip üyelere hizmet veremeyeceğiz, zaten bu rütbedeki üyeler bana PM yollayamayacak.

LÜTFEN RÜTBESİNE SAHİP ÜYELER İSTEKDE BULUNMASIN YAPACAKLARI BAŞVURULAR ANINDA SİLİNİYOR. ÖNCELİKLE FORUMDA YARARLI BİLGİLER İLE RÜTBELERİNİ YÜKSELTSİNLER . İYİ FORUMLAR

[/CODE]

Lutfen okuyun ve mantıklıca dusunun
bu bır paylasım sıtesı ve sız yonetıcı olarak bıle adam ayırıyorsunuz!!! sız bana gereklı olanı saglayacaksınız kı bende sızın sıtenızden cıkmıyıp her aradıgımı buldugum surece benımde elıme baska kaynaklardan gecen program yazı alıntı bılgı bıldırılerı paylasıcam ADI uzerınde paylasım platform u sen yenı bısı bulup adam secerek yuklersen benım ısım ıyıce zora gırer N96 kullanıyorum sertıfıkam olmadan bu sıteden ne yukleyebılırım ?? zıl sesı ve resım onlarada ıhtıyacım yok!!! n gage orjınal oyunları yukleyebılıyormuyum ? hyr ozmn bana sertıfıka gerek o sertıfıkayı bana vermeden nasıl paylasım yorum bekleyebılıyorsun benden gercekten cok şaşırtıcı. N96 mı kullanamadıkca bu sıtedekı hangı paylasılan program ve yazılıma FIKRIMI sunabılırım !
hangısıne ıyı veya kotu dıyebılırım ! sımdı derecemı yukseltmek ıcın yalan yanlıs tum mesajlara saol harıka mukemmel bı calısma offf harıka bı program saol kardes gıbı cevaplarmı yazmalıyım? EGER ıstegınız buysa seve seve!!!

ilginiz için simdiden tesekkurler

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye

bu bır paylasım sıtesı ve sız yonetıcı olarak bıle adam ayırıyorsunuz!!! sız bana gereklı olanı saglayacaksınız kı bende sızın sıtenızden cıkmıyıp her aradıgımı buldugum surece benımde elıme baska kaynaklardan gecen program yazı alıntı bılgı bıldırılerı paylasıcam ADI uzerınde paylasım platform u sen yenı bısı bulup adam secerek yuklersen benım ısım ıyıce zora gırer N96 kullanıyorum sertıfıkam olmadan bu sıteden ne yukleyebılırım ?? zıl sesı ve resım onlarada ıhtıyacım yok!!! n gage orjınal oyunları yukleyebılıyormuyum ? hyr ozmn bana sertıfıka gerek o sertıfıkayı bana vermeden nasıl paylasım yorum bekleyebılıyorsun benden gercekten cok şaşırtıcı. N96 mı kullanamadıkca bu sıtedekı hangı paylasılan program ve yazılıma FIKRIMI sunabılırım !
hangısıne ıyı veya kotu dıyebılırım ! sımdı derecemı yukseltmek ıcın yalan yanlıs tum mesajlara saol harıka mukemmel bı calısma offf harıka bı program saol kardes gıbı cevaplarmı yazmalıyım? EGER ıstegınız buysa seve seve!!!

bence mantıklı bir sebebi vardır.. Zaten yeni üyeler pm atamıyor
Baya dolmuşsun sen galiba :ehe

M3L!H

M3L!H

Üye

Bilmiyorum. Bence haklı gibisin.. Tabii ben taraf tutmam ama, burası bir paylaşım sitesi olduğuna göre her rütbeden kişilere yardım edilmesi gerekir. Fakat kötü yanları da var. Sırf sertifika ve sömürge amaçlı kişileri durdurmak amacı için de olabilir..

you're

you're

Üye
saol

onurca06

onurca06

Üye
sağol hocam yaa

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuyla ilgilenen arkadaşımız bir süre internete giremeyeceği için konuyla ilgilenemeyecek. Bu yüzden konuyu kilitlemek durumundayım.

Durum için özür dileriz. İyi forumlar.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba değerli kardeşlerim, bu hizmeti ağır bir şekilde sürdürmeye karar verdim. Bildirilerinizi PM olarak iletebilirsiniz. Ama dediğim gibi çok da hız beklemeyin . :islik

spain01

Üye
selam sistem özelden msj yazmama izin vermedi seri noyu burdan vermem sorun yaratırmı ? şimdidem teşekkürler

0sergen0

Üye
çok güzel birşey teşekkürler

eryaman

eryaman

Üye
Çalışmalar için teşekkürler

wata67

Üye
Merhaba öncelikle böyle bir hizmetten ötürü sizi kutlarım eğer yardımcı olursanız sizden nokia e63 için yardım talep edecem görme engelli arkadaşımın telefonuna nuance talks kurmak istiyorum ama sertifika izin vermediği için olmuyo foruma daha öncede konu açıp yardım istedim ama sonuç alamadım bugün tekrar bir göz atmak için girdim ve sizin konu ile karşılaştım lütfen yardımcı olun yeni üyelere hzmet vermiyoruz demişsiniz ama bu allah rızası için olacak cevabınızı bekliyorum teşekkürler

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mustafa0025, Sertifikanız onaylanmıştır. Ekten indiriniz.

Ekli dosyalar

Üst Alt