Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

TopFury

TopFury

Üye
Anladığım kadarı ile bir süre ara verilmiş.Konu tekrar faaliyete geçirilince ve çalışmalar tekrar başlayınca bende rica etmek isterim :) beklemedeyim :)

duracelll

Üye
hocam teşekkür ederim

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kısa bir süreliğine hizmetimiz durdurulmuştu. 9 kasım itibarı ile şu ana kadar başvuruda bulunan üyelerin tekrar başvurması gerekmektedir. Hizmetimiz yeni olduğu için verebildiğimiz en hızlı sürede sertifikanızı vermeye çalışıyoruz. Bu süre kimi zaman 1 saat olurken, kimi zaman zaman 2 gün olabilir. Ileride belli bir düzene girecektir. Başvurularınızı bekliyoruz.

LAZOFLU

xErKaNx

Üye
Sertifika talebimi bugun itibariyle yeniden yaptim ve beklemeye koyuldum. Yani tekrar pm attim. Tarafinizdan sertifikamin verilmesini bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

insallah yazdigim pm sana ulasmistir.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu anda bize ulaşan 6 tane basvurunuz bulunuyor. Hizmetimizi opda üzerinden sağlıyorduk. Opda sitesindeki sorun nedeniyle elimiz bağlanmış durumda. Sorun bozulduğu anda başvuruları gerçekleştirilecektir. Sorun ne kadar bir süre içinde çözüleceği hakkında bir bilgi bulunmuyor. Iyi forumlar

xxargunxx

xxargunxx

Üye
Şu anda bize ulaşan 6 tane basvurunuz bulunuyor. Hizmetimizi opda üzerinden sağlıyorduk. Opda sitesindeki sorun nedeniyle elimiz bağlanmış durumda. Sorun bozulduğu anda başvuruları gerçekleştirilecektir. Sorun ne kadar bir süre içinde çözüleceği hakkında bir bilgi bulunmuyor. Iyi forumlar

:aglayapma yaaaAaaAaAaA

xErKaNx

Üye
Nekadar sanssizim bende yaw talep ettik sorun cikmis

özgür kardes

Üye
"Sertifika talebimi bugun itibariyle yeniden yaptim ve beklemeye koyuldum. Yani tekrar pm attim. Tarafinizdan sertifikamin verilmesini bekliyorum"

BENDE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM

whitegold

Üye
[v31.0.016] -rm-313 nokian82 [02.01] 358082010862551

engin1977

Üye
arkadasım ben opta dan sertifika almaya calısıyorum bir haftadır ugrasıyorun beceremedim sana zahmet yaparmısın
n85 rm-333 v20.175 (355708026103191)

xErKaNx

Üye
Acaba sitedeki sorunun giderilmesi ile ilgili bir tarih aciklamıslarmi?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Site çinlilere ait olduğu için bir bilgi bulmak zorlaşıyor. Sitenin ne zaman açılacağı belli değil.

lovefree

lovefree

Üye
aynen bende beceremıyorum cok ugrastırıcı :)

ridvan310

Üye
güzel paylaşım

jackobian

jackobian

Üye
Ben birkaçkez denedim ama sonuç alamadım o siteden.

draw1907

draw1907

Üye
en yakın zamanda düzelir ins.

TopFury

TopFury

Üye
Arkadaşlar site düzeldi.Aslında özel mesaj atmıştım fakat ben sana zahmet vermek istemediğim için kendim uğraştım aldım LAZOFLU kardeşim.Sitenin sağ üst kenarında ingilizce butonu var arkadaşlar.O şekilde anlamanız daha kolaylaşır,kendiniz de halledebilirsiniz :oke: Emeğine sağlık dostum.Kolay gelsin.

özgür kardes

Üye
Hala bi gelişme yok mu

xErKaNx

Üye
Arkadaşlar site düzeldi.Aslında özel mesaj atmıştım fakat ben sana zahmet vermek istemediğim için kendim uğraştım aldım LAZOFLU kardeşim.Sitenin sağ üst kenarında ingilizce butonu var arkadaşlar.O şekilde anlamanız daha kolaylaşır,kendiniz de halledebilirsiniz :oke: Emeğine sağlık dostum.Kolay gelsin.

lazoflu kardes arkadas halletmis. Bizahmet vaktin olursa su ise bir el atıver

alixkandemir

Üye
3haftadan beridir sertifika bekliyorum daha bekleyecekmiyim?
Özel mesajla imei numaramı gönderdim

Üst Alt