Maxicep olarak sertifika işleminizi yapıyoruz (+sertifika işlemi "cepte" sadece 2 saniyede)

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dogukan35 sertifikan onaylandı.

Sitemizde geçici olarak yaşanan rar dosyalarının inme sorunu nedeniyle sertifikan zip olarak yüklenmiştir.

Ekli dosyalar

dogukan35

Üye
çok teşekkür ederim ilginizden dolayı 2 sorunumu çözdüm üye olalı henüz 2 hafta oldu sağolun

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ismi geçen üyelerin sertifikası yüklenmiştir.

Ekli dosyalar

crow_tr

Üye
çok sağol çok büyük bir iyilik yaptın emeğine sağlık

duracelll

Üye
yaaa hocam kusura bakma site pm ye izin vermiyor. nokia 6220 classic 352921023412530 tel sertifikalandırmada yardımcı olabilirmisin. sistem hacki için uğraştım uğraştım yapamadım. yardımcı olursan bi hayır duası edeyim senin için

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cepte sertifikalama işlemi için konuyu açtım. Onaydan geçtikten sonra yayınlanacaktır.

cobber

Üye
sertifika ne işe yarıyor arkadaşlar,acemiler için bi açıklama yapsanız?

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cepte sertifika işlemi resimli anlatım şekliyle açıklanmıştır. Konu linkini konuya koydum oradan ulaşabilirsiniz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aşağıda ismi geçen üyelerin sertifikası onaylandı.

Ekli dosyalar

nikotinster

Üye
emegine sağlık. sonsuz teşekkür.

özgür kardes

Üye
cok teşekkür ederim
lütfen bana da bi sertifika

mahmut272024

mahmut272024

Üye
bana hack lazım nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olacam...

özgür kardes

Üye
sertifika için ne vermem lazım

Bilgi vermeden nasıl olacak :?

Acemiye Lütfen yardım

drmmr14

Üye
bu uygulamadan daha yeni haberim oldu keşke sertifikayı burdan alsaydım.....tebrikler maxicep

ca_sus

Üye
kardeş link bozuk cepte sertifika linki bi ilgilenirsen iii olur teşkkr

Noks

Noks

Üye
bende sertifika istiyorum nokia 5800 xpressmusic

tribal38

Üye
bende ısterım ck tsklr

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
beyler bende beceremiyorumm... hatta hiç beceremiorumm 5800 kullanıorum cert ve keyledikten sonra bile uygulama sağlayıcısıyla görüşün dio

xErKaNx

Üye
Oncelikle boyle bir konuya imza attigin icin tesekkur ederim. Sana Pm attim ve sabirsizlikla bekliyorum her nekadar telefonum hacklana biliyorsada kendime ait bir sertifikam olsun isiyorum

Üst Alt