MaxiCep Okey Turnuvası!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye

Çiftli olarak yapılması forum içi arkadaşlıkları kuvvetlendirecek, daha fazla üyenin birbiriyle kaynaşmasını sağlayacaktır. Neticede önemli olan birinci olmak değil, ortak paydamız olan MaxiCep çatısı altında eğlenmek, kaynaşmak. :oke:

O Zaman " Bu nedenle eşinizi şimdiden ayarlasanız iyi olur derim :) " Bu Yazının Anlamı Kalmıyor Abi Çünkü Herkes Eşini Seçerse, Millet Zaten Kaynaştığı Kişileri Seçip, Kaynaşma Ortamını için Eşleşmeler Özel Seçilmelidir

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu forumdaki herkes birisiyle kaynaşmış durumda değildir.
Kaynaşan kişiler elbette vardır ama herkes değil. Bu turnuva ile kişiler birbiriyle daha fazla iletişime geçeceklerdir. Örneğin sen gelir bana sorarsın ama ben Ahmet ile oynayacağımı söylerim, daha az tanıdığın birisine sormak zorunda kalırsın :)

Ama fikir kötü değil, çoğunluk isterse kura ile belirleyebiliriz çiftleri.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Sizde haklısınız da eşini alıp gelenler olucaktır, ayrıca turnuva süresi bunda uzun olsun bide yukarıda haber şeklinde olsun yani maxide oyun devrimi gerçekleşsin

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Eşler Kura İle Belirlenirse Daha iyi Olur..

Ayrıca Katılmak İsteyenlerin Listesini de Konuya Eklersen Kimin Katılıp/Katılmadığını Görürüz..
Katılan Sayısını da Takip Etmiş Oluruz..

--------------- Ekleme ---------------

Konu Üst Konu Olsun..
Gerekli Açıklamayı, Kuralları da Konuya Ekle Artık Ata..
Bu Turnuvanın Artık İptalini Düşünemeyiz Değil mi? :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sakin ol Mustafa :)
Kimsenin bir yere kaçtığı yok.
Gereken zamanda gerekenler yapılacak.

Üst konu olmasına da gerek yok, zaten ilgi var, üstte kalıyor konu :gul:
Ama madem o kadar ısrar ettin kırmayalım seni üst tarafa alalım.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Benim tercihim tek olmasından yanadır. Eşlide eşin çok önemli, ikide bir okeyi atan eşi kimse istemezdi heralde. Kaynaşmaksa kaynaşma her türlü masada olur zaten. Ama eşli olduğunda karşındakine tahammül edememek de var.

Eğer bu bir yarışmaysa, bireysel yarışılması tercihimdir. Eşli olursa eğer eşler kura ile belirlenmeli, aksi taktirde bir esprisi kalmaz ama tabiki tek oynamayı tercih ederim. :oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sakin ol Mustafa :)
Kimsenin bir yere kaçtığı yok.
Gereken zamanda gerekenler yapılacak.

Üst konu olmasına da gerek yok, zaten ilgi var, üstte kalıyor konu :gul:
Ama madem o kadar ısrar ettin kırmayalım seni üst tarafa alalım.

Gözümsün.. :)

greenmile

greenmile

Üye
bence eş durumu kura ile belirlenmelidir...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Açıkçası herkesin kendi eşini kendisinin bulmasından yanaydım ama anladığım kadarıyla çoğunluk eşin kura ile belirlenmesini istiyor? :)

greenmile

greenmile

Üye
eşli olacaksa kura ile belirlense iyi olur ancak herkes tek de mantıklı geliyor.

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
çok ii olur ben de varım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt