ünüversite terk aslında benimde öyle :ehe
pelın_ 1. akdeniz üniversitesi turizm seyahat bitti 2.eskişehir anadolu üniversitesi kamu bıtmek uzere 3. dıkey gecıse hazırlanıyorum işim cok:d:d
1. akdeniz üniversitesi turizm seyahat bitti 2.eskişehir anadolu üniversitesi kamu bıtmek uzere 3. dıkey gecıse hazırlanıyorum işim cok:d:d
Silinen Üye 781071 Kapalı Hesap lise mezunuyum. halen hayat üniversitesinde mastır yapıyorum nezaman biter bilinmez
Kingmortall Üye lise terk ----------Eklendi @ 02:05:50 ---------- Yazıldı @ 02:04:17 ---------- pelın_' Alıntı: 1. akdeniz üniversitesi turizm seyahat bitti 2.eskişehir anadolu üniversitesi kamu bıtmek uzere 3. dıkey gecıse hazırlanıyorum işim cok:d:d Genişletmek için tıkla ... ömrünün yarısı okumakla bitmiş hocam profösör mü olacan
lise terk ----------Eklendi @ 02:05:50 ---------- Yazıldı @ 02:04:17 ---------- pelın_' Alıntı: 1. akdeniz üniversitesi turizm seyahat bitti 2.eskişehir anadolu üniversitesi kamu bıtmek uzere 3. dıkey gecıse hazırlanıyorum işim cok:d:d Genişletmek için tıkla ... ömrünün yarısı okumakla bitmiş hocam profösör mü olacan
-efşan Üye EcEm..!' Alıntı: ilkokul mağdurlarındanım Genişletmek için tıkla ... üzülme yaa ben okudum kaptan olcakken bilgisayarcı olduk
EcEm..!' Alıntı: ilkokul mağdurlarındanım Genişletmek için tıkla ... üzülme yaa ben okudum kaptan olcakken bilgisayarcı olduk