Maxicep MaxiLig 2008-2009 Sezon Fikstür-Puan Durumu

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
turnuvanın şampiyonu belli artık birbirimizi kırmaya gerek yok :) arkadaşlar...

şimdi şöyle birşey var...benim pc yüzünden çok maçım yarıda kaldık hee o maçta ilk yarı da kapandıysa oyun ve 0-0 sa yeniden başlattık :) ama 1-0 sa hangi dakkada kapandıysa kalan süre itibariyle +2 dakka uzatmalı oynadık...2 inci yarıda kapanmışsa o kalan süreyi oynanmalı yani bundan snr bir sorun olcagını zannetmiyorum...ahmet tebrik etmiş zaten :)

Şimdi Türkiye kupası Finaline gelelim:) Ve Süper Kupa Finaline:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
turnuvanın şampiyonu belli artık birbirimizi kırmaya gerek yok :) arkadaşlar...

şimdi şöyle birşey var...benim pc yüzünden çok maçım yarıda kaldık hee o maçta ilk yarı da kapandıysa oyun ve 0-0 sa yeniden başlattık :) ama 1-0 sa hangi dakkada kapandıysa kalan süre itibariyle +2 dakka uzatmalı oynadık...2 inci yarıda kapanmışsa o kalan süreyi oynanmalı yani bundan snr bir sorun olcagını zannetmiyorum...ahmet tebrik etmiş zaten :)

Şimdi Türkiye kupası Finaline gelelim:) Ve Süper Kupa Finaline:oke:

:) hele ki seninle yaptığımız maçlar, çok güzel di :) şahsen 56 de kesilen maçı 90 dk oynadığımız oldu, çünkü iki tarafta çok centilmence ve saygılıydı ;) ben şahsen oğuzun bağlantısının kesilip durmasını yadırgamadım.. Çok iyi bir oyunculuk örneği gösterdi, nitekim her maçımdan büyük bir haz aldım, ama kanımca, bir maç yarıda kesildiğinde onu en baştan almak daha makul geliyor..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Euro 2008 yapılcagı kesınse ıstersenız takımları seceyım ben (guc dengelerıne gore fln bı arastırım) sonra kura ıle dagılıtck ztn

Salihyet

Salihyet

Üye
bence şampiyonlar ligi yapalım ;) ama euro 08 de olabilir..

FerreT

FerreT

Üye
Normalde 19:00 da oynanması gereken maçı bu zaman diliminde oynadık Denizli - Sivas maçına yetişeceğimi söyledim Hellboy beni kırmayıp kabul etti..Kendisine tşk ediyorum Hamachidede biraz beklettim..

Maça gelecek olursak çok ilginç bi maç oldu dk 15 lerde Hellboyun golü geldi ardından kırmızı kart yedim 60 ta filan gol attım..dk 80 de ondanda biri kırmızı kart yedi..maç uzatmalara gitti uzatmalarının kaçıncı dakikası old bilmiyorum hellboy gol attı Fifa 08 i hata raporu göndermiş..dakikayı ikimizde bilmediğimiz için uzatmalarla beraber 35 dk oynayalım dedik..1-0 ve 2-0 öne geçtim 2 gol baya bi baldandı..uzatmayayım yani Skor Gençlerbirliği 2-3 Kayseri.. ama finale yakıştı aşağıya bi SS koydum güven açısından değil..böyle bişey söz konusu olamaz sadece suana kadar yaptığımız maçlarda kimse ss koymadı banada bu an denk geldi..

Hellboyu tebrik ediyorum grçkten final havasında geçti..bi dahaki turnuvada grşmek üzere diyelim :)

Ferret ( Kayserispor) 3-2 Hellboy123(Gençlerbirligi)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
1 yerde duzeltmek ısterım
hellboy gol attı Fifa 08 i hata raporu göndermiş
hata raporu gondermedı golu attım bırden masaustune dondu ve soyle bır uyarı cıktı
Fıfa 2008.exe bır sorunla karsılastı ve kapatılması gerekıyor dıye bır sey
Keske bende o an ıcn prınt tusuna basıp ekranın goruntusunu alsaydım ama o anlık sınırle aklıma gelmedı ıste Gercekten guzel bır fınal oldu Ferret ı Tebrık ederım

Bıdahakı Turnuvada gorusmek uzere..

FerreT

FerreT

Üye
Kimse seni yadırgamıyor zaten Fifa bi sorunlu karşılaşması Bilgisayarın veya Fifanın hata vermesinden kaynaklanıyor..
Print çekip siteye koysaydın ne değişecekti :ss kimsenin bişey dediği yok sadece hatanın senden kaynaklandığını belirtmek istedim..

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Evet Euro 2008 icin takım analizlerini yaptım..

4 Yıldızlı Takımlar

Cek Cumhuriyeti [Atak 77 Orta saha 79 Defans 80]
Yunanistan [ 78 72 75]
Portekiz [ 76 82 77]
İrlanda [ 80 74 77]
Rusya [ 80 71 80]
İsvec [ 85 74 72]
İsvicre [ 80 75 75]
Türkiye [ 79 77 71]

4.5 Yıldızlı Takımlar

İngitere [Atak 87 OrtaSaha 84 Defans 83]
Fransa [ 86 82 82]
Almanya [ 84 84 81]
Hollanda [ 82 77 71]
İtalya [ 81 83 83]
İspanya [ 87 85 82]

soner1987

Üye
EURO 08 bencede güzel olur, inş olur, bu turnuva bayağı güzeldi tüm arkadaşları kutluyorum....

kyoman

kyoman

Üye
Ben lig takımlarını tercih ederdim ama turnuvayı kim nasıl kurarsa ona göre hareket ederiz elbet

--------------- Ekleme ---------------

Hamachİ ağında bir sorun olduğu için yeni hamachi ağı aldık.
Hamachi ağı:MAXİLİG08
Şifre:1234

--------------- Ekleme ---------------

Süper Kupa Finali
Ferret ( Kayserispor):1
kyoman (Trabzonspor):3

Salihyet

Salihyet

Üye
belli oldu mu ne yapacağımız ?

kyoman

kyoman

Üye
MaxiLig 2008-2009
Lig 1.)kyoman (Trabzonspor)
Lig 2.)
Canturgay ( Vestel Manisaspor)
Lig 3.)Hellboy123(Gençlerbirligi)

Türkiye Kupası Şampiyonu

Ferret ( Kayserispor)

Süper Kupa Şampiyonu
kyoman (Trabzonspor)

Ve böylelikle bir Turnuvanın daha sonuna geldik.Yapımda ve yayında emeği geçen tüm arkadaşlara tşkler.Bu Maxicep sitesinde yapmış olduğumuz 2. turnuva olup herkesin eğlenip zevk alabildiği bir organizasyondu.Bir sonraki turnuvalarda görüşmek dileğiyle esen kalın.

FerreT

FerreT

Üye
Maxipuan olarak Değerlendirecek olursak..

Kyoman Toplam Maxipuan 3000
CanTurgay 1000
Hellboy 750
FerreT 1000

Maxipuan kazanmıştır..

Kazanan arkadaşları tebrik ederim..

Salihyet

Salihyet

Üye
bence özelllikle ligde 6. olan kişiye bi ödül verilmeli :@ :) :ehe ama vereceğiniz ödülü şimdiden 1. 2. 3. ve süper kupa sahibi arkadaşa bağışlıyorum :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ödüller verilmediyse ben ekliyorum ilgili arkadaşlara puanlarını.

Hayırlı Olsun. :oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
takımları ve guclerını yazdım Euro 2008 ıle ılgılı yapılcak mı Euro 2008 ??

ouSahin

ouSahin

Üye
isterseniz Euro 2008 i ben başlatim

ouSahin

ouSahin

Üye
Peki dostum ben ayarlama yaparım yönetimle knuştuktan sonra ayarlarız:)

Üst Alt