canturgay
Üye
korkmayınn arkadaşlar ben inkar etmem yaniii..herkess te şahit oynamadık o maçıı...Beyler şu 8. hafta karşılaşmasını düzeltin .Ben tüm umudumu canturgay vs hellboy maçına bağladım, benim için o maç çok önemli .
zamanın varsa gel bir maç yapalımkorkmayınn arkadaşlar ben inkar etmem yaniii..herkess te şahit oynamadık o maçıı...
düzeltilir merak etmeyinn...
ya sahıtlıkle alakası yok burda herkez bırbırıne guvenır sadece ufak bır yanlıslık olmus duzeltılır sonrakorkmayınn arkadaşlar ben inkar etmem yaniii..herkess te şahit oynamadık o maçıı...
düzeltilir merak etmeyinn...
şuan işyerimdeyimm..yoksa seve seve yenerdim seniiii...zamanın varsa gel bir maç yapalım
Dakika 70 de 4-0 öndeyken Soner oyundan çıktı..arkadaşının geldiğini söyledi..diğer maçıda 3-0 hükmen yenik sayılmasını istedi..fakat ben yine 2.maçın oynanması taraftarıyım
Ferret kusura bakma maç günüde söyledm arkadaş geldi buraya yakın bi şehirde üniversitede okuyor. Onun yanında kaldım bi kaç gün tebrik ederim seni tekrar. Açıklama yapmak zorunda olduğumu düşünmüyorum. Ama salih arkadaş üzerine düşmeyen bi konuşma yapmış bende açıklama yapma gereği duydum. Salih arkadaşım önce kendin saygılı ol istersen...
8. hafta macları ne zamn guncellencek ?
ya puan durumu dıom benım mesela 14 mac oldu 29 puanım varne gibis güncellemeden kastın takımları yazmaksa zaten yazılı..
ya puan durumu dıom benım mesela 14 mac oldu 29 puanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?