Ben de onu diyorum işte . Özel pasif stacklenmeyecek. 30% pasifi gelmeyecek 120 ap gelecek. 2. rabadon çıkacagıma zhonya çıkayım. Aktifini kullanmıyorum ama ama gerekebilir artık. Zeka özürlü tr oyuncularımız sagolsun, tf girecez karşının tankı blitz bizimki ww şimdi tek beni çeker diye saga sola kaçışıyor ww. Önden ben gidiyorum.Gören tankım sanar. Çok oynadım (7-8 el çok dediğim

), öldükten sonra mantarlar kill alıyor ya, o duygu pahabiçilemez

Bir de takım tanka dalıyor, mantarlamasam ortalıgı tankı da alamazlar. Ashe var, leblanc var. Gel sen blitz e dal. Kasmasın diye anam ağladı resmen, tfde kastırdılar adamı(le blanc)

West mi geçsem, riot girl tristiana ve unchained allistar kampanyası vardı galiba
Ekleme:
Geçen tryndamere olarak aramda karşılaştım aatroxla, söyledi o sözü " tryndamere, en görkemli eserim " . Ama ne hikmetse benden başka sadece 1 kişi duymuş. Aram başlar başlamaz tf girildiği için duymamaları normal
Ekleme2 :
1-2 el daha atıp lol bırakıyorum, fıtık ettiler. 4-5 eldir süper zekalar beni buluyor. 0/15 oynamıs ss i geç verdin gang yedim ondan oldu diyor. Herkes suçu bana atıyor. Midi ezdim, botu feedlediler + mid oraya gitti onu da feedlediler hala bana suç atıyorlar. Afklar beni buluyor, adamlarda 1 tane afk var avans veriyorum diyenler beni buluyor. 4 vs 5 yenildik . Küfredip çıkanlar beni buluyor. Ya west serverde hesap açayım, ya oyunu bırakayım valla sinir hastası ettiler bir iki el oynuyorum kalbim sıkışmaya başlıyor. Böyle oyun mu olur ? O kadar hack içinde s4 oynadım herkesde hile bir oyunda 3 hacker, gene böyle olmamıştı. Ya bir kaç arkadaş daha başlatıp skypedan falan adam gibi atacaz veya ben bu oyunun başında kalpkrizi geçirecem