MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Aatrox ap mi :o

- - - Eklendi - - -

Can calma ad getiriyor nasil ap kascak

Revengeful

Emekli Yönetici
Can emme itemi alır. Her ap skilli attığında can dolar bu kadar basit..

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Can emme dogru :o

Revengeful

Emekli Yönetici
1 kere bile ranked oynamadım yeni sistem geldiğinden beri. Faal olmayan duruma geçtim. Yeni sezonda ya bronz 1 de kalacam ya da bronz 5de başlayacam.. Takımsız ranked girmenin mantığı yok, sinir hastası ediyorlar

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Biz takim yaparik :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
He canım he.. Yaparsam üni takımımla yaparım :D
Son 10 oyunum böyle.. Bozgun olanlarda gördüğünüz gibi tek başınıza hiçbir şey yapamıyorsunuz.. Takımında iyi olması lazım.. Ranked maçlarında hep başıma geliyor bu..

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Evet takımının çok önemi var, adamı sinir hastası ederler. Bir de durduk yere reportluyorlar.Ss dışı bir şey demedigim oyunda taciz-hakaretten report yiyorum. Ayrıca kötü oynarsan report tryn falan diyorlar muhtemelen atıyorlardır report.

Ayrıca sözümü bozup 11 level hesaba teemo alacam. Tek tryn alacam diyordum sonra kata alasım geldi. Teemo alıyorum tekrar da champ almam. ( Ne iradesiz adamım, hemen döndük arkadaş :D 2 olsun yetsin tamam, kata olan hesap var ama benim değil, benim olması ayrı bir duygu :D )

Ekleme : Teemo olan bir arkadaş söyleyebilir mi, skillere ne etki ediyor ? Örnegin mantara sadece ap, körlüge sadece ad, zehirliye ad-ap ikisi birden gibi. Ap kasmayı planlıyorum veya hybrid. Hybrid beceremem ama :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Revengeful

Emekli Yönetici
Üstteki Annie yalnız :ehe

Teemo'ya ap gideceksin. %30-40 cooldown kesin olsun.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ssst caktirma :ehe

- - - Eklendi - - -

Surda skillerden gorursun

http://www.mobafire.com/league-of-legends/champion/teemo-9

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Nashor's tooth ( nashor'un dişi ), hextech gunblade ( hextech silahkılıç ) gibi şeyler mi çıksam diye düşündüm. AD coşarım o kesin, AP de başarabileceğime inanıyorum ama cooldownlı itemleri pek bilmiyorum. Ayrıca mobafireda onlar yazıyor mu ben açıklaması var diye biliyorum. Gene de teşekkürler :D

Her şey AP'li lan. Oh, şimdi tüm haritayı mantarlarım ben :D Ama hala hybrid item çıksam mı diye düşünmüyor değilim .

Ekleme :

AP AoE kısmı

Saldırgan yazan kısım

bu buildler nasıl sizce ? Hybrid olmuşlar da tutar mı ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Sihirbaz Pabuçları
Lich bane
Nashorun Dişi
Rabadon
Morellonomikon
Ölüm Ateşi Pençesi

Bunları al.. Bu benim teemo itemlerim.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Teşekkürler, ben doran + 2 kırmızı iksir başlıyorum. Sonra Liendry'nin eziyeti ( böyle bir şey lanetli maskeden oluyor ) çıkıyorum. Ondan sonra ionia çizmeleri, nashorun dişi, rabadon un şapkası. Sonra param olunca base gitmeye üşendim veya oyun erken bitti :D , can + ap veren item vardı kristal asa onu alasım geldi, sonra zhonya alırdım. ama karşıda artık swain akali vs oluyor o yüzden zhonya teorisi yatar. Ama millet gibi 2. 3. rabadon çıkacagıma zhonya alırım daha mantıklı.

Revengeful

Emekli Yönetici
Rylia(can+ap dediğin)ve zhonya teemo için gereksiz.. Zaten 2-3 defa rabadon alsan report edilirsin. Rylia kassan küfür yersin.
Maske alabilirsin. O da güzel item teemo için.

- - - Eklendi - - -

Ben kendi buildim ile çok rahat 1v5 atarım ondan yazdım :D Mantarlar zaten adamların yarı canını götürüyor. Q+Lich bane+ e pasifi 2 vuruşta sağlandığı için çok rahat pentakill(5/5) atıyorum

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
5 tane rabadon dizince yetenk gücü kaç oluyor acaba :D

Revengeful

Emekli Yönetici
rabadon stacklenmez. Yani pasifi birden fazla tekrar etmez.. sadece normal apyi alırsın gene..

- - - Eklendi - - -

Cahallar :ah

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Dogru duzgun ap oynamadigim icin :sirit:

- - - Eklendi - - -

Dogru duzgun ap oynamadigim icin :sirit:

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Ben de onu diyorum işte . Özel pasif stacklenmeyecek. 30% pasifi gelmeyecek 120 ap gelecek. 2. rabadon çıkacagıma zhonya çıkayım. Aktifini kullanmıyorum ama ama gerekebilir artık. Zeka özürlü tr oyuncularımız sagolsun, tf girecez karşının tankı blitz bizimki ww şimdi tek beni çeker diye saga sola kaçışıyor ww. Önden ben gidiyorum.Gören tankım sanar. Çok oynadım (7-8 el çok dediğim :D), öldükten sonra mantarlar kill alıyor ya, o duygu pahabiçilemez :D Bir de takım tanka dalıyor, mantarlamasam ortalıgı tankı da alamazlar. Ashe var, leblanc var. Gel sen blitz e dal. Kasmasın diye anam ağladı resmen, tfde kastırdılar adamı(le blanc) :D West mi geçsem, riot girl tristiana ve unchained allistar kampanyası vardı galiba :D

Ekleme:

Geçen tryndamere olarak aramda karşılaştım aatroxla, söyledi o sözü " tryndamere, en görkemli eserim " . Ama ne hikmetse benden başka sadece 1 kişi duymuş. Aram başlar başlamaz tf girildiği için duymamaları normal :D

Ekleme2 :

1-2 el daha atıp lol bırakıyorum, fıtık ettiler. 4-5 eldir süper zekalar beni buluyor. 0/15 oynamıs ss i geç verdin gang yedim ondan oldu diyor. Herkes suçu bana atıyor. Midi ezdim, botu feedlediler + mid oraya gitti onu da feedlediler hala bana suç atıyorlar. Afklar beni buluyor, adamlarda 1 tane afk var avans veriyorum diyenler beni buluyor. 4 vs 5 yenildik . Küfredip çıkanlar beni buluyor. Ya west serverde hesap açayım, ya oyunu bırakayım valla sinir hastası ettiler bir iki el oynuyorum kalbim sıkışmaya başlıyor. Böyle oyun mu olur ? O kadar hack içinde s4 oynadım herkesde hile bir oyunda 3 hacker, gene böyle olmamıştı. Ya bir kaç arkadaş daha başlatıp skypedan falan adam gibi atacaz veya ben bu oyunun başında kalpkrizi geçirecem :angry:

Üst Alt