MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
Saldırı hızı ve can çalma onun en büyük silahı.. Bu yüzden bunlara yükleneceksin. Ama bot olarak saldırı hızı vereni alma. mr ya da armor veren bot tercihim. Can çalmak için yüksek damage veriyor olman lazım bu yüzden ad ağırlıklı bir build olmalı. Kana susamış al. Mahvolmuş kralın kılıcı da çok iyi bir item aatrox için. Can çalma, ad, hız, pasif herşey var.. Warmog çık oyunun sonlarına doğru. İstersen Koruyucu Melek de alabilirsin. 2 kere doğarsın bu sayede. Bir de takımda zilean varsa 3 kere doğarsın. Fazladan Yorick varsa 10 snlik tekrar doğarsın etti 4.. :ehe Ruh gömleği(sanırım adı buydu) alırsan pasifine iyi gider, daha çok can dolar hem tekrar doğumda hemde w yeteğinde

OPC

OPC

Üye
Aatrox'da free bu hafta oynayamam her oyun 2 aatrox :zzz:

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Saldırı hızı ve can çalma onun en büyük silahı.. Bu yüzden bunlara yükleneceksin. Ama bot olarak saldırı hızı vereni alma. mr ya da armor veren bot tercihim. Can çalmak için yüksek damage veriyor olman lazım bu yüzden ad ağırlıklı bir build olmalı. Kana susamış al. Mahvolmuş kralın kılıcı da çok iyi bir item aatrox için. Can çalma, ad, hız, pasif herşey var.. Warmog çık oyunun sonlarına doğru. İstersen Koruyucu Melek de alabilirsin. 2 kere doğarsın bu sayede. Bir de takımda zilean varsa 3 kere doğarsın. Fazladan Yorick varsa 10 snlik tekrar doğarsın etti 4.. :ehe Ruh gömleği(sanırım adı buydu) alırsan pasifine iyi gider, daha çok can dolar hem tekrar doğumda hemde w yeteğinde

Bot kanasusamis mahvolmus kral kiliclarinin hepsini almistim gerisini bilmiyordum bir cilginlik yapip statik hancer alcaktim :ehe

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Aatrox = Xin Zhao = Darius

tam velet şampiyonları nerf is coming

- - - Eklendi - - -

ALINTIDIR

Yorick ve Heimerdinger'a Gelecek değişmeler

İlk olarak beklediğimiz Heimerdinger kuleleri değişiyor.

Artık kulelerde Lazer olucak,

Lazer'in önüne geçtiğiniz zaman hasar almaya başlayacaksınız.

Turretler kafasına göre değil, lazerin olduğu yöne doğru saldıracak.

Turretlar'ın atış mesefaside kısaltılabilirmiş.

Turretlara uzaktan yönlendirmede gelicek. Sonuçta Heimerdinger orada olmasa bile turretlar hala aktif konumda.

Turretlarada Quick Setup özelliği gelicek.

YORİCK

Büyük ihtimal seçilen kit bu olucak.

Morello 2v1 hakkında konuştu;

Melee şampiyonların, Ranged şampiyonlara kıyasla lane'de daha çok ezildiğini söyledi.

Son 2 patch'de melee şampiyonları ezildiklerini kabul etti. Önümüzdeki patchlerde bir şey yapacaklarını söyledi.

Yeni bir item yada Buff gelebilir.

tamamen kopyala yapıştır yaptım :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Aatrox = Xin Zhao = Darius

tam velet şampiyonları nerf is coming
Velet şampiyonları derken ? Bunu kendime hakaret sayarım..

3üde kolay counterlanabilir champlar.. Hala beceremiyorsanız oyunu bırakın, boşa 30 olmuşsunuzdur..

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Aatroxda ben;

Savaş çizmeleri-Hydra-Savaş çizmesine hiddet bonusu-Karayel-Kanasusamış çıkıyorum. 4 item, zaten oyun biter :D Hayalet kılıç ve ebedi kılıç olabilir sonra. Statikk de önerirler ama benim build genel olarak bu, almam herhal.

Çizmeyi ninja tabisi değiştirip, warmogun zırhı çıksam... 10% hasar önleme ( büyü değil malesef ) + 1k can. Can çalma bol zaten bence ölmez. Ama denemedim o kadar noob çıkmadı karşıya.

Ayrıca veletlerin elinde artık bir sürü champ var. Girmeyin oyuna :D Feeder aatroxlar her yerde. Midde ap değil ad kasan ezreallar var. Swain-akali-orianna hangimiz mid gidecez dedi. Sonuç = aatrox topta solo, ashe botda solo.3'ü birden midde kavga ediyor. Ahahaha nasıl öldün diyorlar birbirlerine. Abimin çarı falan filan diyorlar. Ashe zaten ezilmeye başladı 3 kişi bana geldi, 1 kişi midle dalga geçti resmen. Arkadaşın hesabıydı rezillik bana değmedi kıh kıh kıh :D

Aatrox u nedense tryndamere a benzettim. Ayrıca acaip can çalıyor. Dedigim gibi ben warmog + ninja tabisi çıkıp ölmemeyi planlıyorum, 4 kişi bulsam denerim :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

Velet şampiyonları derken ? Bunu kendime hakaret sayarım..

3üde kolay counterlanabilir champlar.. Hala beceremiyorsanız oyunu bırakın, boşa 30 olmuşsunuzdur..
becerememek ?
aksine fazlasıyla kolay olduğu için karşına geldiğinde ne yapacağını önceden biliyosun
+ çok güçlü ve fazla kill aldığı için bütün 12-15 yaş grubu bu şampiyonları seçiyor

Revengeful

Emekli Yönetici
Counterlamak kolay diyorsun bir yandan da güçlü ve çok kill alıyor diyorsun..

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
Counterlamak kolay diyorsun bir yandan da güçlü ve çok kill alıyor diyorsun..

evet counterlamak kolay?
evet fazla güçlü ve fazla kill alması kolay ?

ama bunlar çoluk çombalakların oynadığı şampiyon gerçeğini değiştirmez

kahraman154

Üye
OPC doğru dedi ama sana hydra kanasusamış başta alman tavsiyem. Beyler 25lvl oldum ve shaco aldım size sorum var ulti atınca 2.shacoyu nası yönetcem?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca katarinada önerimdir. Eğer mid gdrseniz ki tavsiyemdir çok fena kasarsnz. Çoğu kezde +600 ap kastm ultim tek vuruşu 1600 griyodu.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
OPC doğru dedi ama sana hydra kanasusamış başta alman tavsiyem. Beyler 25lvl oldum ve shaco aldım size sorum var ulti atınca 2.shacoyu nası yönetcem?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca katarinada önerimdir. Eğer mid gdrseniz ki tavsiyemdir çok fena kasarsnz. Çoğu kezde +600 ap kastm ultim tek vuruşu 1600 griyodu.
R tuşuna basılı tutarak sağ klik yapacaksın

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Mahvolmus kralin kilicini sakin unutmayin aatroxda :o

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bende 3te3 yaptim diger ikisinin toplamda 1000 cani yoktu :zzz:

kahraman154

Üye
Aynen be 4te 4 yapiyodum sonadan ks yedim bu gün :D 5. Kim bilir nasıl kacmıştır. Bu arada nickim dragonssword lvl 26 ekleyin oynarız.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Katarina free koysalar, arkadaşta var da cevap vermiyor. İstesem girerim de izin alalım, aşırı zeki adamlar geliyor bu günlerde, güzel heroları da koymuşlar. Boş yere bozgun olmasın :D

11 level 4.000 İP var. 20 levelde 15.170 olur mu sizce ? 20 levelde tüm rünleri almak istiyorum ama olmayacak herhalde imkansız gibi bir şey. Sadece tryndamere satın aldım bu hesapta.

Diğer 19.5 levelde 450lik tüm herolar + twisted fate + cho'gath var. 5.000 İP var.

Bu 15.170 de AP-AD için normal. Daha can çalma için, saldırı hızı için, tank için falan alacaz, baya uzun iş. AP-AD için normal rün yapacağım, sonra bir iki champ ( kataaaaa ) sonra tank için normal. Sonra tüm champlar sonra tüm rünler :ehe

Ama ben de abartmışım ya. 20 levelde herhalde tüm rün sayfası dizilmez. Ki zaten 15.170 lik satın alsam bile bazı yuvalar açık olmayacak. 20-25 levelken rünpage li adam gelir mi karşıma ? Biraz da ondan çekiniyorum .

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Run olarak 2 sayfan var her run sayfasi icin 6300 odemen lazim

- - - Eklendi - - -

Ben 21 levelde run dizmeye basladim mesela

Revengeful

Emekli Yönetici
20 den sonra(özellikle ranked/derecelide) kata oynayamazsın.

HeavyXS

HeavyXS

Üye
Run olarak 2 sayfan var her run sayfasi icin 6300 odemen lazim

- - - Eklendi - - -

Ben 21 levelde run dizmeye basladim mesela

Rünpageli adamla kasıt kaç sayfa olayı değildi, rün satın alıp almamasıydı. Yani bende 0 rün, herif gelişmiş zırh gelişmiş saldırıyı alıp gelirse biraz sıkıntı olur :)

20 den sonra(özellikle ranked/derecelide) kata oynayamazsın.

Neden ya katarina en sevdiğim champ oyunda, daha almasam da :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Katarina'nın ultisi çok kolay bozuluyor. 30 lvl olupta oynamayı bilmeyen adamlar bile onu bozabiliyor. Zaten küfür yersin onu seçersen.. İşe yaramaz olur çünkü.

Üst Alt