MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Çoğu tanıdığım oynuyor. Varsa yoksa WarRock

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
En son açıklanan kullanıcı sayısıyla, alanında World of Warcraft'ı deviren League of Legends, son yapılan araştırmalara göre PC bölümünün genelinde rakip tanımadı. League of Legends, dünyada en çok oynanan PC oyunu oldu. Forbes'in DFC Intelligence araştırma şirketiyle birlikte yayınladığı rapora göre League
of Legends oyuncuları oyunlarını, Temmuz 2011'den Haziran 2012'ye kadar neredeyse 1.3 milyar saate yakın süreyle oynadılar. League of Legends'i takip eden ikinci oyun World of Warcraft ise, onun yarısı kadar oynandı . League of Legends ve World of Warcraft'ın haricinde, araştırma sürecinin ortasından itibaren olaya katılan Diablo 3'ün 5. sırada yer alması da ilgi çekici . DFG Intelligent ve Forbes tarafından gelen liste şu şekilde; (Araştırmaya Avrupa ve Amerika oyuncuları dahil edildi, Temmuz 2011 / Haziran 2012
arasındaki veriler ele alındı)
1- League of Legends - 1,292,502,456
2- World of Warcraft- 622,378,909
3- Minecraft - 371,635,651
4- Heroes of Newerth - 184,520,156
5- Diablo III - 172,907,605
6- Battlefield 3 - 171,852,550
7- MapleStory - 165,503,651
8- StarCraft II - 163,980,293
9- World Of Tanks - 145,702,931
10- Call of Duty: Modern Warfare 3 - 126,754,082
Doğru mu?

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
ben olsam dota2 oynardım da lol daha geniş geliyor bana

Revengeful

Emekli Yönetici

70 level olmak çok zor yıllardır oynayanlar zor yapıyor emin misin ? Ve şuanda nick aklında mı ?
1,5 yılda premium ile kolay.. Bir nick Revengeful*** diğeride android*** idi. *=sayı biri 30 larda diğeri 70lerdeydi.. Çok sayıda takımada girmişliğim oldu..

Topal Pire

Topal Pire

Üye

1,5 yılda premium ile kolay.. Bir nick Revengeful*** diğeride android*** idi. *=sayı biri 30 larda diğeri 70lerdeydi.. Çok sayıda takımada girmişliğim oldu..

Bende çok premium aldım. Oyunda IP ban kalkmıştı. Bi arkadaş hesabıma gir dedi girince IP ban yedik.O sıralar Oyunun sahibi GamersFirst'dü. Ticket attık. Oyun'u başka bi firma Nexon satın aldı. Şimdi Nexon diyor ki :

"Bizle ilgisi yok gamersfirst ile konuş."

Gamersfirst de diyor ki :

Bizle ilgisi yok Nexon'la konuş."

Revengeful

Emekli Yönetici
Şirket mi değişti ? İlk zamanlar cadılar bayramı vs için özel etkinlikler oluyordu. Hala var mı ? Bal kabağı vs takıyorduk kafamıza. Haritalarda hayaletler falan oluyordu

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Evet kartopu cadılar bayramı bal kabağı falan yapıyorlar hâlâ. En son geçen hafta herkese 10 günlük Gold Premium hediye ettiler. Peki senin en sevdiğin silah neydi ?

Famas , M 60 , M 249 , AW 50F , Mp7a1 ?

Üst Alt