MaxiCep - League Of Legends Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
:birak:

Revengeful

Emekli Yönetici
196 ile 193 sayısını çözemedim ben bir türlü. onlar ne oluyor bilen var mı ?

- - - Eklendi - - -

Rengar nerf yemeseydi iyidi.. Skorlarım daha iyi olurdu.. Gelen düşük IP miktarıda dikkatimi çekmedi değil

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
Rengar aldığımı bildiği halde adam gitti 1v1 de TF ile meydan okudu bana :d: q ile tek atmaktan korktum :ehe oyun bitene kadar item almadım durum 8-0 falandı sanırım :ehe bitmeden hemen önce 4-5 tane BF sword aldım. TR serverındaki adıyla A.M.K kılıcı :d:

- - - Eklendi - - -

Şimdi biri küfrettim sanar ve şikayet eder :d:

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
196 ile 193 sayısını çözemedim ben bir türlü. onlar ne oluyor bilen var mı ?

- - - Eklendi - - -

Rengar nerf yemeseydi iyidi.. Skorlarım daha iyi olurdu.. Gelen düşük IP miktarıda dikkatimi çekmedi değil

:D gelen az ip nin nedeni özel oyun olmasidir oto bulmali oyunda yenilsen bile 90ip veriyor ortalama özel oyunda az vermesinin sebebi ise hileyi ortadan kaldirmak mesela bi adam karsisina anlasmali bi oyun kurarsa hep yenip kendini feedleyebilir ama onu engellemek icin yapmislar. bu aksam giremicez galiba bendede sleep mod on olucak :ehe neyse yarina kaldi artik :p

Revengeful

Emekli Yönetici
Özel olduğunu biliyorum ama hayır diğer modda bile yenilsen 30 falan geliyor :D süreyle alakalı. Ve her oyun 1 saat sürmüyor. 1 saatten sonra max miktarda alabiliyorsun

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Özel olduğunu biliyorum ama hayır diğer modda bile yenilsen 30 falan geliyor :D süreyle alakalı. Ve her oyun 1 saat sürmüyor. 1 saatten sonra max miktarda alabiliyorsun

benim hic bi oyun early game olmadi zaten bende anlamadim onu :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Arkadaşlık isteği yolladım oyunda. Bug yok normalde. Sende nasıl istek gelmiyor anlamadım :hmmm

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
girem atalimmi oyun?

Revengeful

Emekli Yönetici
Şimdi çıkıyorum ben :D girelim desem her an çıkabilirim. Durduk yere ban yemeyeyim :D

MrTech

MrTech

Üye
beyler world of warcrafta benzer hangi oyun iyi

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
lol ? :D

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
neyse bu oyun yarim kaldi zaten yanlis item düzdüm early de speed duzdum baska zamana kaldi artik çiktiğin gibi ciktim korkma ban yemedin :ehe
Şimdi çıkıyorum ben :D girelim desem her an çıkabilirim. Durduk yere ban yemeyeyim :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Rengar istemediğin icin kha zix sectim ve 4-0+1 kule ile oyundan cikmak zorunda kaldım. O andan itibaren oyunu ceviremezdin vayne olsanda çünkü hem itemler icin para vardı hemde pasifim seni etkiliyordu

- - - Eklendi - - -

Ama bır dahaki sefere Rengar sececeğim. Bu seferlik seni kırmak istemedim :D

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
Rengar istemediğin icin kha zix sectim ve 4-0+1 kule ile oyundan cikmak zorunda kaldım. O andan itibaren oyunu ceviremezdin vayne olsanda çünkü hem itemler icin para vardı hemde pasifim seni etkiliyordu

- - - Eklendi - - -

Ama bır dahaki sefere Rengar sececeğim. Bu seferlik seni kırmak istemedim :D

baska karekter oynamayi bilmiyon demek :ehe

- - - Eklendi - - -

bide hep benim heallerimi aldin okadar vurdugumdan sonra :D cesaret arenasi seçmiyecez bidaha :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayır aksine rengarı daha 2 gün önce aldım. Cesaret arenası küçük map ve çalılardan zıplamasına avantaj sağlıyor. Rengar orada en iyi champ. Stratejik düşünüyorum.
Yoksa dün katarina alarak sadece ulti ile 2 sn içinde 2000 damage de vurabilirdim.

- - - Eklendi - - -

Yorick seçersem zaten ölümsüz oluyorum. Adamın kendisi hayalet.. Kayle seçsem ulti ile ölümsüzlük kazanır hız ile ap ve ad zararını aynı anda verebilirim. Ranked oyuncuyum ben de çok sayıda champ var. Hepsiyle savaşabilirim

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
dün katayla aldım seni :sirit:

Üst Alt