iyavuzoz
Üye
-
Konu Sahibi
-
bi kaç bilgi vereyim belli ki oyun hakkında hiç bir fikrin yok ve oyunda en sinir olduğum tiplerdensinNe dediğini anlamadım ama bu gün nautilus oynarken 30lvl bi adam iddalastı. Ws atak dedm senle vakit kaybedemem dedi. Tamam o zaman hemen btirirsn dedm. Adam en iyisi dereceli diyip duruyo. Havalı nolcak. Adam 1 kulemi alamadıadamda jayceydi ha. Biriyle daha attk elise onda baya zorlandm ama adam ap ve mid karakteri ben udyr zor oldu ama aldm. 5tane ws attm 1 bozgun yok. Nick verdine göre 6. Ws mi senle atcam ama the revengful ilede atcktm gelmedi.. Onuda beklerz.
Abi niye herkes türkte acaba?
bi kaç bilgi vereyim belli ki oyun hakkında hiç bir fikrin yok ve oyunda en sinir olduğum tiplerdensin
bu oyun bir "vs" oyunu değildir
en çok kill alan kişi süper oynuyor diye bir kural yoktur
oyunda 5 mevki vardır adc-apc-jungle-support-solo top bu 5 kişi oyun içinde iyi anlaşarak ve karşı takıma asla ama asla sözle sataşmayarak oyunu oynar
vs atmak isteyen çoluk çombalaklar Türkiye serverının youtube vs. gibi sitelerdeki reklamları görerek oyuna başlamıştır ve çoğunun online oyun hayatı wolfteam,pointblank,knight online,metin2 gibi oyunlarla başlamıştır
lütfen oyunu bilerek ve öğrenmeye çalışarak oyna VS atmak istiyorsan git ne biliyim wolfteam falan oyna bu oyun sana göre değildir
- - - Eklendi - - -
hayır o değil daha 30 level olmamışsın herkeşi ezeriz falan
Oyunda yeni olduğundan sen master yi al bence skillerlede aran çok iyi değil tahminim. Masterle fiziksel hasar kas düz vuruşlarla 5te 5 bile yaparsın. Eğer master alırsan sana build önerim var önce savaş çızmesi sonra statik hançer sonra vahşi hydra sonra kanasusamış sonra ebedi kılıç sonra hayalet dansçı. Yatmazsın.nasıl oynıyım sizce hangi karakter fln 2-3 gündür oynuyorum
anlamakta güçlük mü çekiyorsun trollüyor musun bilmiyorum ama gidip derslerine çalışsan iyi edersinBak herkesi ezeriz demedm son sözlerm ewt biraz yakışıksızdı ama bu sözümün arkasndaym. Herkesi dğl ezikleri bu 1. 2.si oyunu çok iyi biliyorum. 3. Ws oyunu olmasaydı teketek ws modu olmazdı. 4.sü benim yaşadıklarımi blmiyorsun her oyunda öle ks ler yiyorumki oyunu silersin emin ol. Ben bi oyunda kha zixe bana attığı ks nin aynısını attım. Kardeş 1kez şu duyguyu tad istedm şimdi istersen söv dedm adam sadece çıkym böle ks olmaz dedi. Birbırimizi kandırmayalım ben middeyken 10000kez gang yedim belki nedn ss yok. Bu durumda feeder olmaktan report yedm çok kez siz hala cidden havanın pesindesiniz. Daha ne diyim blki 30lvl değilm ama cidden sızle ws den kastm sadece zevk ben oyunda bi adama snirlenirim çok knusma teketek atak sana ks atmak sonra oc dmek ne gösterym derım. Burda böle bi durum yok. Ayrica yine diyorum böle ks atp söven ezikleri ezerım. Eger sende bunlardan brysen nick:dragonssword. Ez beni bska bise diyemem. Çünkü ne drsem dyim sen bldğni okican
Bak herkesi ezeriz demedm son sözlerm ewt biraz yakışıksızdı ama bu sözümün arkasndaym. Herkesi dğl ezikleri bu 1. 2.si oyunu çok iyi biliyorum. 3. Ws oyunu olmasaydı teketek ws modu olmazdı. 4.sü benim yaşadıklarımi blmiyorsun her oyunda öle ks ler yiyorumki oyunu silersin emin ol. Ben bi oyunda kha zixe bana attığı ks nin aynısını attım. Kardeş 1kez şu duyguyu tad istedm şimdi istersen söv dedm adam sadece çıkym böle ks olmaz dedi. Birbırimizi kandırmayalım ben middeyken 10000kez gang yedim belki nedn ss yok. Bu durumda feeder olmaktan report yedm çok kez siz hala cidden havanın pesindesiniz. Daha ne diyim blki 30lvl değilm ama cidden sızle ws den kastm sadece zevk ben oyunda bi adama snirlenirim çok knusma teketek atak sana ks atmak sonra oc dmek ne gösterym derım. Burda böle bi durum yok. Ayrica yine diyorum böle ks atp söven ezikleri ezerım. Eger sende bunlardan brysen nick:dragonssword. Ez beni bska bise diyemem. Çünkü ne drsem dyim sen bldğni okican
Arkadaşım vs atmak oyunun türüne aykırı. MOBA . Şimdi sen 2 kişi de çok oyuncu dersin, oyunda roller var. Ben şimdilik o kadar iyi bilmiyorum ama Allah'tan senin kadar da cahil değilmişim. Her oyun bir feeder diyor bana eziksem gel vs atak diye. Gözümde onlara benzemeye başladın. İyi bir sup oyuncusuyum diyelim . Sen de iyi bir off-tank oyuncususun. Şimdi biz vs atarsak, ben ya iyi olduğum şeyi alacağım ama şansım yok yenileceğim. Veya kötü olduğum şampiyonu alacağım sen kötü oynuyorsun diyeceksin. Veya counterlayacaksın. Hadi takımın olsa, takımım iyidir desen neyse . 1vs1 de veya karşı tarafın takımsız girdiği bir oyunda artistlik yapmak ne ? Amacın ne ? Tr serveri sizden gelişmiyor arkadaş. Dur hatta hemen başka mesaj atmama kalmadan yazıyım senle vs atmıyacagım. Evet evet çok korktum, çok iyiymişsin...
Ekleme : 1e1 kısmı da eğlence için açılmıştır. Sen olayı yanlış anlamışsın .Zaten sen oyunu "ahahahaha ben iyiyim siz eziksiniz" demek için oynuyorsan oynama. Ben ne oynarsam oynayım böyle bir ihtiyacım yok. Eğlenceme bakarım. Yakında west geçecem türklerden bıktım böyle saçmalıyorsunuz. Gene eğlenceme devam edecem. Takım kötü değilse ben de asla kötü oynamam zaten. Kendimi tatmin etme ihtiyacım da yok vs istemem.
Arkadaşlar bu oyun nasıl bi oyun tavsiye edermisiniz. Kendime bi arkadaş ortamı kurup muhabbet ederek oynuyabilirmiyim. Bide internet kotasını ne kadar kullanıyor. Net sınırsız ama arka planda torrent açık kalsın istiyorum.
- - - Eklendi - - -
Ha bide oyundaki amaç ne
- - - Eklendi - - -
Oyun güzelse hemen nfsmw12 ve metin2 yı iptal edip yükliyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?