West'e geçecem ama hesabı taşımaya niyetim yok. Para almasınlar :P Yeni hesap açarım, tristiana ve alistar da devam ediyorsa zaten champ sıkıntısı da çok değil
Ne dediğini anlamadım ama bu gün nautilus oynarken 30lvl bi adam iddalastı. Ws atak dedm senle vakit kaybedemem dedi. Tamam o zaman hemen btirirsn dedm. Adam en iyisi dereceli diyip duruyo. Havalı nolcak. Adam 1 kulemi alamadı adamda jayceydi ha. Biriyle daha attk elise onda baya zorlandm ama adam ap ve mid karakteri ben udyr zor oldu ama aldm. 5tane ws attm 1 bozgun yok. Nick verdine göre 6. Ws mi senle atcam ama the revengful ilede atcktm gelmedi.. Onuda beklerz.
Sen nası istersen öyle olsun. Ama cidden normalde böyle değilim. Adamlar sinirimi bozdu önce aglamak yok dyp sende bu vardı sende item vardı.. Sonra ks atyon dedğmde adam ölüyodun dyo ama canım yarı... Sonra tf de ks olmas falanda filanda. Ben kasamaynca report atıyolar sonra kusura bakmayın cidden yazdktan sonra farkettm seviyesiz sölerimi ama atmak istersen yarın online bulursun..