iyavuzoz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaş her el kaybediyorduk ( hala son 10 oyun 3 zafer ) bu el yadigar Garen'le oynadım . Sonuç 11 / 1 / 15.
Build :
Ninja Tabisi - Çeviklik
Warmog'un Zırhı
Günateşi Pelerini
Çivili Zırh
Randuin'in Alameti
Koruyucu melek
Baya para arttı oyun sonuArkadaş o 1 kere ölme de, çok zırh var büyü direnci yok pc kasacak zamanı buldu . Karşıda Trydemare, Garen, Warwick , Ashe var, bir de Akali. Tam hepsini tanklarken Akali geldi + pc kafayı yedi. Ekran kasıla kasıla neler oldugunu şaşırdım. Takımda zaten ilk başta afk vardı. 4vs5 . + adamlar beni dinleyip Akali dalmıyor gidiyor Garen'a dalıyor . O da tank. Hiç ölmeyeseydim iyiydi Koruyucu meleği hiç kullanmadım ona üzüldüm, ölmeyince böyle oldu Üzülecek bir durum mu ayrı mesele
Build önerisi alayım tanklık için Garen'a, tanklıga tekrar dönelim bir süreBöyle güzel de, AP bir karakter varsa karşıda sıkıntı.
Ekleme : İnternette yok çekilişle yok adak falan riot gravesle ametist ashe kodu dağıtanlar varmış eskiden . Nerden bulmuş bunlar çünkü nerdeyse her forumda 1 tane var . Merak ettim, bulabilirsek bulalım. Sadece 1 skin var
Voliyi niye bu kadar serversiniz arkadaş, tank işteBodoslama girip arkasına atması dışında bene bi numarası yok . ( Cahilim, şimdi bin tane şey çıkar ) Ha bir de korkutuyor skille.
Bu arada aramda daha çok para gelir yazmış sanırım biri, onu görüp gaza geldim 4 eldir yenilmiyorum aramda5. ye girecem. 5, 6, 7,8 ve 9. oyunları da kazanırsam ( imkansız ) hesabı bırakırım Dursun öyle 10 zafer Bu levelde herkes heroları almıs 6300lük öyle geliyor, bende yok ya onlar gıcık oluyorum . Ama öğrendim skillerini alayı gelsin Nidalee gelmesin ama önceki el vardı ben Karma'ydım 2 atıyordu ( 2. mızragı yemiyorduk tabii ki, o kadar yaklasmıyoruz )
Voliyi niye bu kadar serversiniz arkadaş, tank işteBodoslama girip arkasına atması dışında bene bi numarası yok . ( Cahilim, şimdi bin tane şey çıkar ) Ha bir de korkutuyor skille.
Bu arada aramda daha çok para gelir yazmış sanırım biri, onu görüp gaza geldim 4 eldir yenilmiyorum aramda5. ye girecem. 5, 6, 7,8 ve 9. oyunları da kazanırsam ( imkansız ) hesabı bırakırım Dursun öyle 10 zafer Bu levelde herkes heroları almıs 6300lük öyle geliyor, bende yok ya onlar gıcık oluyorum . Ama öğrendim skillerini alayı gelsin Nidalee gelmesin ama önceki el vardı ben Karma'ydım 2 atıyordu ( 2. mızragı yemiyorduk tabii ki, o kadar yaklasmıyoruz )
Karşıda vayne varsa görürüm seni..
Vayne'in olayı zaten anti tank.. True damage vuruyor ve can emmesi sayesinde çivili bir halta yaramaz
randuin,thornmail
1) Akali oyundaki en güçlü karakterlerden. Direk burst damage vuruyor. ADC isen tek bile atar..
2) Hile mi yapıyon anlamadım. Şimdi baktım geçmişlerine ve normal Aram bunlar. Nasıl sürekli Yi, lux, annie geliyor la sana ?Ha doğru champ yokki sende Bizde +80 champ var
3) Tribunal oyuncu yasaklama sistemi. Şu an TR serverında yok. Senin dediğin ranked olmalı
Aatrox iyiymis bana build onersene Revengeful (Mert)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?