Maxicep Kuruluş Öyküsü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Kuruluş Öyküsü...
Bir yaz ayıydı.Ozan,Ata,Doğuş,Levent,Anıl,Halit,Umut,İsa,veysel,Mehmet,Engin,sonyerolsson ve ue gazi.Tatilde hep beraber takıldılar.Zamanlarının çoğunu Nadir ve Güven abilerinin yanlarında geçirirlerdi.onlardan hikayeler dinler,hiç unutmazlardı.günlerin birisinde internet kafeye counter strike yapmaya gittiler..oturdular oyuna başladılar.oyunun ortalarına dogru gelindiğinde enselerde bir şapp !!!! sesi duyuldu.Evet enselere vuran tabiki Nadir ve Güven abileriydi !!. ''ne işiniz var len sizin burda dediler''.Ozan iki büklüm abi oyun oynamaya geldik dedi.evet korkarakta olsa bu cevabı vermişti.herkes Ozana baktı ve dayak yiyeceğini zannettiler :ehe.Nadir ve Güven mahallenin önde gelen abilerindendi.sözleri heryerde geçerdi.''düşün önümüze''dediler.cocuklar korku içinde yürümeye başladılar.aslında internet cafeye gelmelerine deil,oyun oynamalarına kızmıştı Nadir ve Güven.araştırma filan yapsalar kızmıycaklardı.bir parka geldiler ve durdular.oturdular.Nadir ve Güven gençlere dondurma ısmarlardı.:eheOzan ''abi sizde yesenize''dedi.bu onun sonuydu.ağır abi hiç dondurma yermiydi.Ozan orada enseye bir tokatla ucuz yırttı.:ehegençleri uyarıp evine yolladı abiler.sonrasındada kaç kez net cafelerde yakalandılar abilerine.herkes o meşur parkta toplandı ve konuşmaya başladılar.Ozan ''madem oyun oynamamıza kızıyorlar,bizde eğlenebileceğimiz alan olusturalım''dedi.Ata ''nasıl yani''dedi.Ozan'da ''site kuracağız.orada eğleneceğiz''dedi.evet karar vermişlerdi.kurucaklardı.İsimi Ozan buldu.Herkes annesinin babasının cebinden çalabildiği kadar para çaldı.:ehe:ehesonrada utanmadan harçlık istediler.:ehebir host buldular.siteyi açtılar.Admin rütbesi tabiki Ozanındı.çünkü en çok parayı o çalmıştı.en çok para çalan sırasına göre rütbe aldılar.önceleri işi bilen birisinden yardım aldılar.daha sonra işi öğrenince o elemanı kovdular :eheüye sayısı git gide arttı ve 1.748.321 oldu.zamanla siteden para kazanarak çaldıkları parayı yerine koymayıda bildiler.birgün mahallede takılırken abilerinede durumu açtılar.abileride ''oo ölemi ? demek site açtınız ? bizede moderatörlük verin.''dediler.abilerinin ricasını geri çeviremeyen ozan onlarada rütbe verdi.Doğuş çok çalıştı ve Nadir ve Güven abi ona Editör rütbesini uygun gördü.Zamanla yeni isimlerde yönetici kadrosuna eklendi ve günümüz.su anda onlar çok büyük bir aile.site büyük küçük herkes tarafından seviliyor.Aslında cep telefonu sitesi olan Maxicep,içerisinde herşeyi barındırıyor...

:ehe:eheTamamiyle Mizah Amaçlı yazılmış,hatta uydurulmuştur.Yanlış Anlaşılmasın Lütfen:ehe:ehe

inş.kızmazlar :aman2:

• Beğen
Tepkiler: ..butteRfly..

AlpReis

AlpReis

Üye
Tam benlik bir hikayeymiş, gerçek mi bu:d:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
konu sonunda belirtmiştim.

khytr89

khytr89

Üye
güzel bi senaryo :D

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

K_R_M

K_R_M

Üye
:kop:iyi senaryoo tebrikler !

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:ehesaol

arslansem

arslansem

Üye
Kurgu güzel ama bu insanlar çok farklı zamanlarda bir araya geldiler.Bunu bilen biri için (mesela ben) kötü olmuş :D

OğuzcanAbi

Üye
degisikmis saol

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Samsun55''

Samsun55''

Üye
:kop::kop:

Paranoya

Paranoya

Üye
:d:

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

punqermojo

Üye
Maxicepin sadece 2 tane hikayesini biliyorum 2 side uydurma falan degil anlatmak isdedigimi bilen biliyordur bilen bilmyordur orası bnde saklı..
ama ciidden güzel senaryo yamışın sonunu belirtmeseydin geçek sana biliridm ama şu bölüm bni kopturdu
Admin rütbesi tabiki Ozanındı.çünkü en çok parayı o çalmıştı.en çok para çalan sırasına göre rütbe aldılar.:ehe

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Burak

Üye
    Konu Sahibi
hortt :D

----------Eklendi @ 10:57:33 ---------- Yazıldı @ 10:57:10 ----------

1 sene geçmiş vay be :hmmm

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Güzel hikaye olmuş, Enselerine Yapıştırdığı bölüm güzel olmuş abim.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:zuhaha:

ergen kafayla neler yazmışım :ehe

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Ama çookkkk güzel be abim ya :D

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Hikayeyi uzun zamandır okumamıştım. tekrar okudum şimdi. güldüm bayağı, iyi senaryo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...