Maxicep Konu Açma Kılavuzu

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Konu Açma Kılavuzu
Arkadaşlar merhaba

Bu konu son dönemlerde yanlış yerlerde ısrarla açılmaya devam eden konular sebebiyle açılmıştır. Umarım bu kaynak doğru yerlere konu açılmasına faydalı olur. Biz de sabahtan akşama kadar konu taşımak yerine sizlere daha faydalı olacak işler yapmakla uğraşırız.

Aşağıda hangi konuları nerede açmanız gerektiği yazılmıştır.

Maxicep Yarışmaları

Site içerisinde yarışmalar düzenleyebileceğiniz, uygun bulunduğunda site sahibi tarafından ödüller verilebilen bölümdür. Bu bölümde açtığınız konular öncelikle yönetici denetiminden geçmektedir.

Maxicep Buluşmaları

Sitedeki diğer üyeler ile buluşmalar düzenleyebileceğiniz bölümdür. Planlanan Buluşmalar alt kategorisinde buluşma planlarınızı organize edebilir, Gerçekleşen buluşmalar alt kategorisinde ise yapılan buluşmalarda yaşananlar ve fotoğraflara ulaşabilirsiniz.

Site Hakkında

Sitemiz ile ilgili görüş ve önerilerinizi paylaşabileceğiniz, yeni kategori isteklerinizi yayımlayabileceğiniz ve şikayetlerinizi paylaşabileceğiniz bölümdür. Ayın üyeleri alt kategorisinde ise geçmiş aylarda sitede yararlı faaliyetlerde bulunup ayın üyesi rütbesi verdiğimiz üyeleri öğrenip, tebriklerinizi iletebilirsiniz

Teknoloji Haberleri - MaxiCep.Com

Sitemizin ana sayfasında yayımlanan Güncel Teknoloji Haberlerine tıkladığınızda bu bölüme ulaşarak haber hakkında yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

Üyelerden Gelenler

Sizlerden gelen teknoloji haberleri ve ürün incelemeleri burada paylaşılmaktadır. Üye Haberleri alt kategorisinde sizlerden gelen haberler, Üye İncelemeleri alt kategorisinde ise sizlerden gelen ürün incelemeleri yer almaktadır.

GSM Operatörleri ve Telekom

Turkcell, Avea, Vodafone ve Turk Telekom firmalarının yapmış olduğu kampanyalar, duyurular ve şikayetleriniz ile ilgili konuları burada açınız. İnternet Paketleri ve Kontör Satışı alt kategorisinde elinizdeki paket ve kontörleri satış konusu açabilir, Genel Bilgiler, Haberler ve Anketler kategorisinde tüm firmalar ile ilgili bilgi ve görüşlerinizi paylaşıp anketler düzenleyebilir, Firma Kampanyaları kategorisinde ise operatörler ile ortaklaşa kampanya düzenleyen ve kontör gibi hediyeler veren firmaların kampanya bilgilerini paylaşabilirsiniz.

Hazır Mesajlar

Cep Telefonunuz için bayram, yılbaşı, kandil ve doğumgünü gibi özel günlerde sevdiklerinize gönderebileceğiniz mesajlara ulaşabilirsiniz.

Cep Telefonları Genel

Bu bölümde belli fiyat aralığı verip hangi telefonları alabileceğiniz ile ilgili görüşler alabilir ya da bilgi paylaşımında bulunabilirsiniz. NOT: Burası dosya paylaşım alanı değildir..

Symbian Destek

Symbian işletim sistemine sahip cihazlarınızın yazılımsal problemlerinin çözümü ile ilgili görüşler alabilir ya da görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Bölüm yalnızca S60, S60 9.1 / 9.2 / 9.3 ve 9.4, Series 80 / 90 ve Uiq sistemli cihazlar içindir. S40 cihazlar için bu bölümü kullanmıyoruz. NOT: Burası dosya paylaşım alanı değildir..

S40 ve Java Destek

S40 işletim sistemi ve Java sistemi ile ilgili problemlerinize çözüm arayabilir, çözüm önerilerinizi paylaşbilirsiniz. NOT: Burası dosya paylaşım alanı değildir..

Çin Üretimi Telefonlar

Türk forumlarında ilk kez bizde uygulamaya konulan ( daha sonra birebir çalınan ) Çin Üretimi Telefonlar bölümünde Çinde üretim yapan firmaların cihazları ile ilgili paylaşımlar yapabilir, şikayetleriniz ile ilgili yardım talep edebilir, önerilerinizi belirtebilirsiniz. Ön İncelemeler alt kategorisinde kendi incelediğiniz ya da kendi fikirleriniz ile oluşturduğunuz konuları açabilirsiniz. Karşılaştırma ve Tartışmalar katerogisinde genel sorunlarınızı paylaşabilir, fiyat aralıklarına göre öneri isteyebilir ve şikayetlerinizi belirtebilirsiniz. Genel Paylaşım alanı ise Çin Üretimi telefonlar ile ilgili dosyaların, programların, oyunların ve sürücülerin paylaşıldığı alandır.

iPhone 3G

Burası iPhone'a özel bir bölüm. Destek alt forumunda genel bilgileri, sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi, Uygulama, Oyun, Tema alt forumunda ise dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. NOT: Burada satış konusu açmayınız, konunuz taşınacak veya silinecektir.

BlackBerry

Burası Blackberry'e özel bir bölüm. Destek alt forumunda genel bilgileri, sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi, Uygulama, Oyun, Tema alt forumunda ise dosyalarınızı paylaşabilirsiniz. NOT: Burada satış konusu açmayınız, konunuz taşınacak veya silinecektir.

Yararlı Bilgiler ve Dökümanlar

Cep Telefonları ile ilgili genel bilgiler, açıklayıcı dökümanlar, kullanım kılavuzları, püf noktaları gibi bilgilere buradan erişebilir ve paylaşım yapabilirsiniz. NOT: Burada yardım talebinde bulunmayınız. Konunuz taşınabilir ya da silinebilir.

PDA - Palm

Cep Bilgisayarları ve PNA'lar için hazırladığımız bölüm. Burada Genel Bilgiler, sorunlar ve çözümleri, öneriler ve dosyalar payaşılıyor. NOT: Burada satış konusu açmayınız. Konunuz taşınabilir ya da silinebilir.

Samsung

Samsung marka cep telefonları için hazırladığımız bölüm. Burada genel bilgilere, karşılaşılan sorunlar ve çözümlerine, Samsung yeniliklerine ulaşabilirsiniz ve paylaşım yapabilirsiniz. Uygulama, Tema, Oyun alt forumunda Samsung'a özgü uygulamalara, Java oyunlar alt forumunda ise genel olarak java uygulamalara ulaşabilirsiniz. Bu iki alt forumda yardım talebinde bulunmayınız. Yardım talebi Samsung ana forumunda yapılacaktır. Aksi halde konunuz taşınacak ya da silinecektir.

Sony Ericsson

Sony Ericsson marka cep telefonları için hazırladığımız bölüm. Burada genel bilgilere, karşılaşılan sorunlar ve çözümlerine, Sony Ericsson yeniliklerine ulaşabilirsiniz ve paylaşım yapabilirsiniz. Uygulama, Tema, Oyun alt forumunda Sony Ericsson'a özgü uygulamalara, Walkman Serisi alt forumunda yalnızca W serisi cihazlar için paylaşımlara, Uiq Platformu alt forumunda Uiq sistemini kulanan cihazlar ile ilgili genel bilgi, sorun ve çözümlerine, Uiq İçin Uygulama, Oyun alt forumunda ise Uiq serisi için dosya paylaşımlarına ulaşabilirsiniz. Uygulama alt forumlarında yardım talebinde bulunmayınız. Yardım talebi Samsung ana forumunda yapılacaktır. Aksi halde konunuz taşınacak ya da silinecektir.

BenQ-Siemens

Benq Siemens marka cep telefonları için hazırladığımız bölüm. Burada genel bilgilere, karşılaşılan sorunlar ve çözümlerine, Benq Siemens yeniliklerine ulaşabilirsiniz ve paylaşım yapabilirsiniz. Uygulama, Tema, Oyun alt forumunda Benq Siemens'e özgü uygulamalara ve temalara ulaşabilirsiniz. Bu alt forumda yardım talebinde bulunmayınız. Yardım talebi Benq Siemens ana forumunda yapılacaktır. Aksi halde konunuz taşınacak ya da silinecektir.

Motorola

Motorola marka cep telefonları için hazırladığımız bölüm. Burada genel bilgilere, karşılaşılan sorunlar ve çözümlerine, Motorola yeniliklerine ulaşabilirsiniz ve paylaşım yapabilirsiniz. Uygulama, Tema, Oyun alt forumunda Motorola'ya özgü uygulamalara ve temalara ulaşabilirsiniz. Bu alt forumda yardım talebinde bulunmayınız. Yardım talebi Motorola ana forumunda yapılacaktır. Aksi halde konunuz taşınacak ya da silinecektir.

Diğer Cep Telefonları

Burada, forumda kategorilendirmediğimiz LG, Toshiba, Philips gibi markalar ile ilgili genel bilgilere, sorun ve çözüm önerilerine ve dosyalara ulaşabilirsiniz.

MP3 - MP4 Oynatıcılar

Bu forumda MP3 ve MP4 Playerlar ile ilgili sorun ve çözüm önerilerine, oyun ve dosya paylaşımlarına ulaşabilirsiniz. Bu bölümde satış konusu açmayınız. Konunuz taşınacak ya da silinecektir.

S60 Uygulamaları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 serisi cep telefonları için yazılmış programlara ulaşabilir ve programlarınızı paylaşabilirsiniz. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada tema, oyun paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 Oyunları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 serisi cep telefonları için yazılmış oyunlara ulaşabilir ve oyunlarınızı paylaşabilirsiniz. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada tema, program paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 Temaları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 serisi cep telefonları için yazılmış temalara ulaşabilir ve temalarınızı paylaşabilirsiniz. Ayrıca Tema İstekleri alt kategorisinde ise tema isteklerinizi belirten konu açabilirsiniz. Ancak açılan konuya tema ekleyip eklememek yönetici sorumluluğunda değildir. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada oyun, program paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 9,1 / 9,2 / 9,3 Uygulamaları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 3RD v 9.1 / 9.2 ve 9.3 serisi cep telefonları için yazılmış programlara ulaşabilir ve programlarınızı paylaşabilirsiniz. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada tema, oyun paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 3 RD Oyunları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 3RD v 9.1 / 9.2 ve 9.3 serisi cep telefonları için yazılmış oyunlara ulaşabilir ve oyunlarınızı paylaşabilirsiniz. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada tema, program paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 3RD Temaları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 serisi cep telefonları için yazılmış temalara ulaşabilir ve temalarınızı paylaşabilirsiniz. Ayrıca Tema İstekleri alt kategorisinde ise tema isteklerinizi belirten konu açabilir (açılan konuya tema ekleyip eklememek yönetici sorumluluğunda değildir), Tema Yapım bölümünde kendi yaptığınız temaları paylaşabilir, Maxicep Özel Yapım Temalar bölümünde ise Maxicep'e özel yapılmış temaları bulabilirsiniz. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada oyun, program paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 v9,4 Uygulamaları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 v 9.4 serisi cep telefonları için yazılmış programlara ulaşabilir ve programlarınızı paylaşabilirsiniz. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada tema, oyun paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 v9,4 Oyunları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 v 9.4 serisi cep telefonları için yazılmış oyunlara ulaşabilir ve oyunlarınızı paylaşabilirsiniz. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada tema, program paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

S60 v9,4 Temaları

Bu forumun alt kategorilerinde Nokia'nın Symbian 60 v 9.4 serisi cep telefonları için yazılmış temalara ulaşabilir ve temalarınızı paylaşabilirsiniz. Ayrıca Tema İstekleri alt kategorisinde ise tema isteklerinizi belirten konu açabilirsiniz. Ancak açılan konuya tema ekleyip eklememek yönetici sorumluluğunda değildir. Burada açılan konu yönetici onayına gider. Konunuz forumda daha önce verilmemiş ise içeriği düzenlenerek ya da düzenlenmeden onaylanır. Burada oyun, program paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz onaylanmayacaktır.

Series 40 ve Java Uygulama - Oyun

Buradan Nokia'nın Series 40 cihazları için yazılmış uygulama, oyun ve temalara ulaşabilir, paylaşım yapabilirsiniz.

Series 80 Uygulama / Tema / Oyun

Buradan Nokia'nın Series 80 cihazları için yazılmış uygulama, oyun ve temalara ulaşabilir, paylaşım yapabilirsiniz.

Series 90 Uygulama / Tema / Oyun

Buradan Nokia'nın Series 90 cihazları için yazılmış uygulama, oyun ve temalara ulaşabilir, paylaşım yapabilirsiniz.

Series Uiq Uygulama / Tema / Oyun

Burada Nokia'nın Uiq 2.x ve 3.x Serisi cihazları çin yazılmış uygulama, oyun ve temalara ulaşabilir, paylaşım yapabilirsiniz.

Melodiler

Bu forumun alt kategorilerinde Waw, MP3, Amr, Org, Mid, Acc, Polifonik melodilere ulaşabilir, Dj Remix Melodilerinde ise kendi yaptığınız ( yalnızca yabancı ) ya da alıntı yaptığınız mixlenmiş melodilere ulaşabilirsiniz. Önemli NOT: Burada Fu-ll MP3 paylaşımı yasaktır. Paylaştığınız takdirde konunuz silinecek ve uyarı alacaksınız.

Wallpaper ve Animasyon

Bu forumda Cep Telefonunuza uygun duvar kağıdı, ekran koruyucu ve animasyonlara ulaşabilirsiniz. NOT: Bu bölümde PC için duvar kağıdı paylaşmayınız. Aksi takdirde konunuz silinecek ya da taşınacaktır.

Cep İçin PC Programları

Burada Cep Telefonu için bilgisayarınıza yükleyerek müzik, duvar kağıdı, animasyon ve ekran koruyucu hazırlayabileceğiniz PC programlarına ulaşabilirsiniz. NOT: Burada cep telefonu programı paylaşmayınız. Aksi halde konunuz taşınacak ya da silinecektir.

Sizlerden Gelen Yararlı Kaynaklar

Bu forumda, içeriğinde fazla sayıda uygulama olan, farklı işletim sistemleri için yazılmış uygulamaların tek konuda toplandığı ve bu sebeple kategorilendirmediğimiz konular yer almaktadır.

Cep Telefonu ve Aksesuar İlanları

Cep Telefonu ve cep telefonu aksesuarları ( batarya, şarj cihazı, Xpress kapak, kulaklık vs ) bu bölümde satılmak amacıyla konu açılabilir. Dikkat: Konu içeriğinde cihazın her açıdan çekilmiş fotoğrafları ve fiyatı olmazsa, konuda mail adresinizi ya da cep telefonu numaranızı vermiş iseniz ya da online alışveriş sitelerinde kendi satış konunuza yönlendirme yapmış iseniz konunuz yayından kaldırılacaktır. Tekrarı haline ise uyarı alacaksınız.

Diğer İlanlar

PSP, Playstation, Wii, MP3-Mp4 Player, Bilgisayar, Araba, Ev vs satabileceğiniz bölüm. Dikkat: Konu içeriğinde ürünün her açıdan çekilmiş fotoğrafları ve fiyatı olmazsa, konuda mail adresinizi ya da cep telefonu numaranızı vermiş iseniz ya da online alışveriş sitelerinde kendi satış konunuza yönlendirme yapmış iseniz konunuz yayından kaldırılacaktır. Tekrarı haline ise uyarı alacaksınız.

Sıcak Fırsatlar

Firmaların yapmış olduğu güncel kampanyalar ya da özel günler için uyguladığı fırsatlara bu bölümde ulaşabilirsiniz. Cep telefonu ya da diğer ürünlerin satışı bu bölümde yapılmamalıdır. Aksi halde konunuz yayından kaldırılacak ya da taşınacaktır.

Notebook - Netbook

Notebook ve netbooklar ile ilgili karşılaştırmalar, yenilikler, fiyat aralığına göre öneri talepleri, sorunlarınız ve çözüm önerileriniz ile ilgili konuları buraya açabilirsiniz. Burada satış yapılması, dosya, uygulama, oyun paylaşımlası yasaktır. Aksi halde konunuz yayından kaldırılacak ya da taşınacaktır.

LCD ve Plazma Televizyonlar

LCD ve Plazma Televizyonlar ile ilgili karşılaştırmalar, yenilikler, fiyat aralığına göre öneri talepleri, sorunlarınız ve çözüm önerileriniz ile ilgili konuları buraya açabilirsiniz. Burada satış yapılması, dosya, uygulama, oyun paylaşımlası yasaktır. Aksi halde konunuz yayından kaldırılacak ya da taşınacaktır.

DVD / DivX Player & Ev Sinema Sistemleri

DVD, DivX Player ve Home Threater Sistemler ile ilgili karşılaştırmalar, yenilikler, fiyat aralığına göre öneri talepleri, sorunlarınız ve çözüm önerileriniz ile ilgili konuları buraya açabilirsiniz. Burada satış yapılması, dosya, uygulama, oyun paylaşımlası yasaktır. Aksi halde konunuz yayından kaldırılacak ya da taşınacaktır.

Video Kameralar

Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar ile ilgili karşılaştırmalar, yenilikler, fiyat aralığına göre öneri talepleri, sorunlarınız ve çözüm önerileriniz ile ilgili konuları buraya açabilirsiniz. Burada satış yapılması, dosya, uygulama, oyun paylaşımlası yasaktır. Aksi halde konunuz yayından kaldırılacak ya da taşınacaktır.

Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın

Uydu Sistemleri ve Dijital Yayınlar ile ilgili karşılaştırmalar, yenilikler, fiyat aralığına göre öneri talepleri, sorunlarınız ve çözüm önerileriniz ile ilgili konuları buraya açabilirsiniz. Burada satış yapılması yasaktır. Aksi halde konunuz yayından kaldırılacak ya da taşınacaktır.

PC Donanım Genel

Bilgisayar donanımları ile ilgili tavsiyelere, yorumlara, tartışmalara buradan ulaşabilirsiniz. Burada yazılım konusu açmayınız. Aksi halde konunuz silinecek ya da taşınacaktır.

Ses Sistemleri

PC Ses Sistemleri, Ses Kartları, Stereo Sistemler ve Kulaklıklı Mikrofonlar ile ilgili teknik konulara ulaşabilir, güncel bilgileri paylaşabilir, sorunlarınıza çözüm arayabilirsiniz.

PC Teknik Yardım

Genel olarak PC Sistemleri ile ilgili sorunlarınıza buradan çözüm arayabilirsiniz.

Network - İnternet - Güvenlik

İnternet teknolojisi, güvenlik yazılımları, ADSL, Wi-Fi, 56K, ve Web siteleri ile ilgili bilgilere, sorunlara ve çözüm önerilerine buradan ulaşabilirsiniz.

PC Yazılım Genel

Burada "yalnızca" Freeware ya da demo uygulamalar paylaşabilirsiniz. Lisanslı programlar eklediğiniz takdirde konunuz yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız. Program linkleri alt kategorisinde editörlerimizin eklediği program linklerine ulaşabilir, PC Wallpaper alt kategorisinde ise duvar kağıtlarınızı paylaşabilirsiniz.

PC Yazılım Destek

PC Yazılımları ile ilgili genel sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi burada paylaşabilirsiniz. Burada yazılım paylaşımı yasaktır. Aksi halde konunuz silinecek ya da taşınacaktır.

PC Yazılım Haberleri

İşletim sistemi ve diğer yazılımları ile ilgili güncel haberleri burada paylaşabilirsiniz.

Oyun Genel

PC Oyunları, Taşınabilir cihaz oyunları ( örn; PSP ), Konsol Oyunları, Online Oyunlar ile ilgili genel bilgilere, sorunlara ve çözümlere, eklenti ve yamalara buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Tam sürüm oyun paylaşımı yasaktır. Aksi halde konunuz silinecek ve uyarı alacaksınız.

PC-Program Makaleleri

Bilgisayar programları ile ilgili detaylı bilgileri, programların tanıtımlarını ve ipuçlarını burada bulabilirsiniz. Burada uygulama paylaşımı yasaktır.

Web Tasarım Grafikerlik ve Programlama

Site yapım, tasarım, düzenlemesi, grafik tasarım ve programlama (C, Visual Basic, Delphi. Web programlama ASP, Asp.NET, PHP, Java vs.) ile ilgili bilgiler ve linklere buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Burada forum tanıtımı, reklamı ve yönlendirme yapılması yasaktır. Aksi halde konunuz silinecek ve uyarı alacaksınız.

Yararlı Bilgiler ve Diğerleri

Genel her tür P2P-P2M vs. gibi paylaşımlar, Pc paylaşım programları hakkında kurulumu, işleyisi hakkında yararlı bilgiler, paylaşım programları kullanımları ve dosyalar ile ilgili diğer herşeye buradan ulaşabilirsiniz.

MSN Messenger

MSN Messenger ve Windows Live Messenger ile ilgili avatar, tema, nick, arka plan ve yardımcı programlar gibi uygulamalara buradan ulaşabilirsiniz.

Google

Google'a özel bölümümüz. Tüm Google uygulamaları ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.



Alexa linkine tıkladığınızda, web sitesi istatistikleri sunan Alexa.com web sitesine yönlendiriliyorsunuz. Buradan Maxicep'in Dünya ve Türkiye sıralamasına ulaşabilir ve trafik durumunu görebilirsiniz.

Konu Dışı

Teknoloji ile alakası olmayan, günlük konularda sohbet edip tartışmalara katılabileceğiniz, anketler düzenleyebileceğiniz stres atma bölümümüz.

Haber Köşesi

İnternette yayınlanan ya da günlük hayattan paylaşmak istediğiniz haberleri burada paylaşabilirsiniz. NOT: Burada siyasi konular açmak, tartışmalarda bulunmak, örgütler lehine propaganda yapmak yasaktır. Aksi halde konunuz / mesajınız yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.

Garip ve İlginç Olaylar

Hayarın içinden, internetten, yazılı kaynaklardan ulaştığınız ilgi çekici, sıradışı, garip olayları burada paylaşabilirsiniz. +18 ve şiddet içeren konu / mesajınız tespit edildiğinde yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.

Mizah - Eğlence - Fıkra

Karikatür, fikra, mizahi fotoğraf vb paylaşımlarınızı burada yapabilir ve stres atabilirsiniz. +18 içerikli fıkra ve karikatür paylaşımı yasaktır.

Her Telden Fotoğraflar

İnternet üzerinde ilginizi çeken fotoğrafları burada paylaşabilirsiniz. +18 fotoğraf paylaşımı yasaktır. Aksi halde konunuz / mesajınız yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.

Kendi Çektiğiniz Fotoğraflar

Burada da kendi kameranız ile çektiğiniz fotoğrafları bizlerle paylaşabilirsiniz. +18 fotoğraf paylaşımı yasaktır. Aksi halde konunuz / mesajınız yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.

Belgesel

Hayvanlar alemi, Vahşi doğa, Kişi Belgeselleri, Haber Belgeselleri, Gezi Belgeselleri, Toplumsal Belgeseller, Bilimsel Belgeseller, Tarih Belgeselleri, Arkeoloji ile ilgili belgesel içerikli yazı / görüntüleri burada paylaşabilrsiniz.

Evcil Hayvanlar

Evcil Hayvanlar ile ilgili bilgiler, sağlık sorunları, tavsiyeler, dikkat edilmesi gerekenlere burada ulaşabilirsiniz. Ayrıca hayvanınıza yuva ve eş arıyorsanız konu açabilir ya da evcil hayvanlarınızı tanıtabilirsiniz.

Bilim ve Teknoloji

Bilim tarihi, Yeni buluşlar-gelişmeler, Astronomi, Nanoteknoloji, Genetik vs çeşitli bilim dalları, bilgi-belge paylaşımını buradan yapabilirsiniz. NOT: Yazılım dünyası ile ilgili haberleri burada yayınlamayınız. Aksi halde konunuz silinecek ya da taşınacaktır.

Sağlık Köşesi

Sağlık konulu haberler, Tıpta son gelişmeler, Yararlı bilgiler ile ilgili konulara buradan ulaşabilirsiniz.

Aile - Evlilik ve İlişkiler

Aile kavramı, aile kuralları, eşler arası uyum ve ailevi iliskiler ile evlilik ve iliskiler hakkında herşeye bu forumdan ulaşabilir ve paylaşım yapabilirsiniz.

İslami Yaşam

Yüce dinimiz İslam ile ilgili Cep telefonları için Mobil Uygulamalara, Genel Bilgilere, Peygamberimizin hayatı ve Genel Soru / Sorunlara buradan ulaşabilirsiniz.

Astroloji - Burçlar ve Fal

Astroloji, Burçlar ve Fal ile ilgili her türlü bilgiyi burada paylaşabilirsiniz.

Motorlu Taşıtlar ve Modifiye

Motorlu taşıtlar ile ilgili tuning, aksesuar, HiFi, araba modifiye ve genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Burada karşılıklı yazışmalar yasaktır. Aksi halde mesajınız / mesajlarınız silinebilir ve uyarı alabilirsiniz.

Oyun Cafe

Site üzerinden yazılı olarak oyun oynayabileceğiniz bölümümüz. Burada yazılan mesajlar, mesaj sayınızı artırmamaktadır.

Maxi Kutlamalar

Doğum günü, rütbe atlama, yöneticilik gibi durumlarda birbirinizi buradan tebrik edebilir ayrıca alt forumumuz Hoşgeldim / Hoşgeldin bölümünde aramıza yeni katılan üyelere hoşgeldin mesajı yazabilirsiniz.

Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları

Forum özelliklerini deneyebileceğiniz, konu dışında yeri olmayan konularınızı burada açabilirsiniz. Burada yazılan mesajlar, mesaj sayınızı artırmamaktadır.

Kültür Sanat

Kültürel ve Sanatsal Aktiviteler, Yapıtlar, Genel Kültür ve Genel Sanat Konuları ile Kültür ve Sanat Yaşamı hakkında konulara buradan ulaşabilirsiniz.

Maxi Magazin

Güncel Magazin olaylarını buradan paylaşabilir, yorumlayabilirsiniz

Eğitim ve Öğretim

Okul hayatı, dersler, öğretmenler, eğitim sistemi, ödevler ve yaşamımızın büyük kısmını içinde harcadığımız eğitim öğretim alakalı sorular, sorunları alt kategorilerde uygun olarak paylaşabilirsiniz. NOT: Ödev dökümanları paylaşımı yasaktır. Aksi halde konunuz silinebilir ve uyarı alabilirsiniz.

Hukuk

Genel Hukuk ve Mobil Teknolojiler Hukuku ile ilgili genel bilgiler sorular, sorunlar ve çözüm önerilerine buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Hukuk sistemini aşağılayıcı konu / mesaj yazmak yasaktır. Aksi halde konunuz silinecek ve siteden uzaklaştırılacaksınız.

Televizyon

Televizyonlarda yayınlanan diziler, reklamlar hakkında bilgiler, tanıtımlar ve daha fazlasına buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Dizi bölümleri ve film videoları paylaşmak yasaktır. Aksi halde konunuz silinecek ve uyarı alacaksınız.

Sinema - Kitap - Şiir

Sinema, Tiyatro, Kitap tanıtımları / özetleri ve şiirlerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Müzik

Şarkı sözleri, Gitar akorları, ve yeni çıkan albümler ile ilgili genel paylaşımlarınızı burada yapabilirsiniz. NOT: Tam sürüm MP3 paylaşımı yasaktır. Aksi halde konunuz silinecek ve uyarı alacaksınız.

Atatürk ve Atatürkçülük

"Atatürk" Hakkında Bilgi - Belge paylaşımı, güncel haberler, konuşmalar ve tartışmalar için hazırladığımız bölüm. NOT: Atatürk hakkında aşağılayıcı, küçük düşürücü ve hakaret içeren mesaj / konunuz yayından kaldırılacak ve siteden uzaklaştırılacaksınız.

Türk ve Dünya Tarihi

Türk ve Dünya tarihi ile ilgili genel konular, sohbet ve paylaşımlarınızı burada yapabilirsiniz.

Önemli Gün ve Haftalar - Tarihte Bugün

Türk ve dünya tarihinde önemli gün ve haftaları ve tarihte o gün neler yaşandığını buradan takip edebilir ve bilgi paylaşabilirsiniz.

Biyografi

Ünlülerin, sanatçıların, siyasetçilerin, bilim adamlarının biyografilerini burada paylaşabilir ve yorumlayabilirsiniz. NOT: Biyografisi yayınlanan şahsa aşağılayıcı, küçük düşürücü, hakaret içeren mesaj / konunuz yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.

Bayan Moda

Bayanların sezonluk elbise, takı, mücevher modasını takip edebileceği ve paylaşabileceği bölümümüz.

Güzellik - Makyaj - Bakım

Bayanlar için makyaj, kişisel bakım ve güzellik önerilerini / sorunlarını paylaşabileceği bölümümüz.

Evlilik - Söz - Nişan

Evlilik, söz ve nişan aşamaları ile ilgili genel bilgiler, söz ve nişan yüzükleri ile ilgili paylaşmlara bu bölümümüzde ulaşabilirsiniz.

Bebeğim ve Ben

Bebek bakımı, sorunları, büyüme dönemi ile ilgili bilgi ve belge paylaşımını burada yapabilirsiniz.

Yemek Tarifleri

Tatlı, Hamur işi, çorba, sebze, diyet vs yemeklerine ulaşabileceğiniz, püf noktaları ve genel bilgileri paylaşabileceğiniz bölümümüz.

Bayan Diyet

Bayanlar için zayıflama ve formda kalma ile ilgili konuları bu bölümde topluyoruz.

İddia

İddia şans oyunu ile ilgili genel bilgiler, kuponlar ve tahminlere buradan ulaşabilir ve paylaşabilirsiniz.

Futbol

Üç büyük takım, milli takım, ile ilgili genel bilgiler, haberler, anketler burada açılıyor. NOT: Spor bölümünde ikili atışmalar tartışmalar, takımları aşağılayıcı mesajlar / konular tespit edildiğince yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.

Basketbol

Basketbol takımları ile ilgili genel bilgiler, haberler ve anketler burada açılıyor. NOT: Basketbol bölümünde ikili atışmalar tartışmalar, takımları aşağılayıcı mesajlar / konular tespit edildiğince yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.

Motor Sporları

Motor Sporları Dünyasından güncel haberler ve genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer Spor Dalları

Futbol, Basketbol ve Motor Sporları dışında diğer spor dalları hakkında konuşmalar, güncel haberler ve genel bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. NOT: Diğer spor dalları bölümünde ikili atışmalar tartışmalar, takımları aşağılayıcı mesajlar / konular tespit edildiğince yayından kaldırılacak ve uyarı alacaksınız.


Açıklama kısmında yapılan uyarılara aykırı mesaj ve konular gördüğünüzde lütfen şikayet et butonunu kullanarak bize rapor ediniz. İçerik yayından kaldırılacaktır.

Saygılarımla

ADEM


 
  • Beğen
Tepkiler: Master_sezer, Reşwan, kalless ve 37 diğerleri


Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler, bu kadar yazıyı kimse kolay kolay yazamaz.
 
Atakan

Atakan

Üye
Türk forumlarında ilk kez bizde uygulamaya konulan Çin Üretimi Telefonlar bölümünde
Burası olmamış bir tek:)
Teşekkürler Adem,ellerine sağlık :oke:
 
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ellerinize Sağlık Güzel Açıklama:cool
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Herşey Maxicep ve sizler için..
 
Pure Life

Pure Life

Üye
eline sağlık adem üyeler için çok yardımcı olucak bu konu
 

Berlin Boleyn

ben konu açma engelliyim ama konu açılırsa yorum yapmakta üstüme yok:coold:

BİLGİLER İÇİN TEŞEKKÜRLER
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Harcadığın emek ve bilgilendirmelerin için teşekkür ederim... :oke:
 
Godfather

Godfather

Üye
sitenin bunun gibi bir şeye ihtiyacı vardı... kaç gün ugraştın :D

ama gerçekten çok güzel olmuş teşekkür ettim:)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
Teşekkürler, zahmet edip hazırlamışsın, umarım okunur ve tatbik edilir :sn:
 
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eline saglık Ademcim çok ugraşmıssın.
Bir şey sorcaktım örnegin yabann (Haneler dizisi) bölümlerini nerde paylşammız gerekiyor.Sonuçta yasak degil Youtube dan izlenebilyor.
 
Penelope

Penelope

Üye
Ellerine sağlık. Çok faydalı olmuş. :)
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tek kelime ile muhteşem .
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
eline saglık Ademcim çok ugraşmıssın.
Bir şey sorcaktım örnegin yabann (Haneler dizisi) bölümlerini nerde paylşammız gerekiyor.Sonuçta yasak degil Youtube dan izlenebilyor.

Sağol kardeşim.
Youtube gibi paylaşım sitelerindeki videoları oaylaşabilirsiniz. Örneğin dizi videosunu TV dizilerinde ya da reklam videolarını TV reklamlarında paylaşabilirsiniz. Ancak sıkıştırılmış ya da direk upload sitelerine verilmiş Mp4, Avi formatında video paylaşmayalım.
 
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Özverili güzel bir çalışma olmuş bence her bölüm için yazdığın bu yazılar o bölümlerin her birinin bir köşesine yazılmalı böylelikle hedef tam yerini bulmuş olur....:)
 
Nazy

Nazy

Üye
çok gerekli bir bilgilendirme
gerçekten emeğine nekadar teşekkür etsek az
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler benimde ihtiyacım vardı:)
 
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
 
Bora

Bora

Üye
Ellerine sağlık.
 


Üst Alt