Komşularımızın ellerinde torbalarla, ah vah ede ede merdivenleri çıkmalarını da keyifle dinledim
Kızdırmasınlar kafamı, intikamım acı olur 
Sürekli kavga eden, bu esnada küfürleri, hakaretleri bağıda çağıra birbirlerine sarfetmekten geri durmayan, kimi gecelerde sabaha kadar bizi uyutmayan, kavga ettikleri gecenin ertesi gününde ise sinirini halılardan alıp balkondan aşağı halı çırpan, evimin içini toz duman eden üst kat komşularımızı, aynı otobüste tıpkı bizim gibi alışverişten dönerken ellerinde torbalarla gördüm. Durağa gelince biz eşimle daha hızlı davrandık, evin yolunu tuttuk. Asansöre binip bizim katta indik. Sonra ben, eşimin karşı çıkmasına rağmen, asansörle bir alt kata indim ve asansörün kapısını açık bırakarak kendi katımıza çıktım, eve girdimKomşularımızın ellerinde torbalarla, ah vah ede ede merdivenleri çıkmalarını da keyifle dinledim
![]()

süpermiş bunlar kaçıncı katta oturuyoSürekli kavga eden, bu esnada küfürleri, hakaretleri bağıda çağıra birbirlerine sarfetmekten geri durmayan, kimi gecelerde sabaha kadar bizi uyutmayan, kavga ettikleri gecenin ertesi gününde ise sinirini halılardan alıp balkondan aşağı halı çırpan, evimin içini toz duman eden üst kat komşularımızı, aynı otobüste tıpkı bizim gibi alışverişten dönerken ellerinde torbalarla gördüm. Durağa gelince biz eşimle daha hızlı davrandık, evin yolunu tuttuk. Asansöre binip bizim katta indik. Sonra ben, eşimin karşı çıkmasına rağmen, asansörle bir alt kata indim ve asansörün kapısını açık bırakarak kendi katımıza çıktım, eve girdimKomşularımızın ellerinde torbalarla, ah vah ede ede merdivenleri çıkmalarını da keyifle dinledim
![]()
yazıkk yaa bi yandanda ama boşver size çok çektirmişler5. kattalar ama sadece 3. kata kadar yürüyerek çıktılar![]()
iyi yapmıssın 
şafakk duymayan yoktu alamanca dan kopya çektiğinizi neyini itiraf ediyon ki..Bugün alamancadan kopya çektiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmbirde selinciğimi çoooooookkkkkkkkk seviyorum her ne kadar buracıkta olmasada
![]()

ayyyy hiç gülceğim yoktu vallaaaaa....alemsin heee....![]()
![]()
![]()
![]()

çokmu komik hanfendio an yerimde olsaydın aynı tepkiyi sende verirdin
![]()

oh be sonunda kıza ondan gıcık kaptıgımı söyleyebildim
üstümden bir yük kalktı

Aynı benim annem yaaitiraf ediyorum annem aramızda yaşayan ilk ve tek melek
hayvanlar alemini izlerken ağlıyor aslanların yediği geyiklere anne sakin ol diyorum yok
oğlum yoldan geçerken sağına soluna bak,soğuk dondurma yeme (sıcak dondurma var sanki)
tanımadığın insanlarla konuşma ,her gece uyumadan ceplerimi kurcalıyor![]()

(açık pencereden geldiler belki de diye
) Eşim evi cin bastı sanmış
Sonra ses bir daha tekrarladı, eşim Allah senin müstehakını versin! işte bundan geliyormuş ya ses dedi.. Elinde yeni telefonumuz vardı
Şarjı bitiyormuş daaa... Korktuğumuz yanımıza kar kaldı ama sonra gülüştük
Ama ben hiç böyle şarj bitme sesi duymamıştım yaaaa... 
Uzun zaman önce son mesaj yazılmış ama size bir şey anlatacağım, bir daha konu açmayım dedim. Hem maxililerin de itiraf edecekleri vardır belki
Geçen akşam evde bir ses duydum, daha önce hiç duymamıştım, "fiiiuuuvvvv" diye mekanik bir ses. Dışardandır dedim, kulak kabarttım, ses tekrarladı. Eşime seslendim, sen de duyuyor musun dedim, neyi dedi. Ses tekrarladı, bunu dedim. Bu ne yaa dedi... Ses tekrarladı. İkimiz de donduk kaldık ve beklemeye başladık, sesin geldiği yeri anlamak için. Ses tekrarladı... birbirimize baktık. Ben uzaylılar geldi diye arka odaya yöneldim(açık pencereden geldiler belki de diye
) Eşim evi cin bastı sanmış
Sonra ses bir daha tekrarladı, eşim Allah senin müstehakını versin! işte bundan geliyormuş ya ses dedi.. Elinde yeni telefonumuz vardı
Şarjı bitiyormuş daaa... Korktuğumuz yanımıza kar kaldı ama sonra gülüştük
Ama ben hiç böyle şarj bitme sesi duymamıştım yaaaa...
![]()

Aklıma gelirse yazarım artık