Maxicep İçin T-shirt Tasarlasak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep İçin T-shirt Tasarlasak?
Evet arkadaşlar başlıktan da anlayacağını üzere diyorumki bi yarışma yapsak maxicep t-shirt tasarım yarışması gibisinden ve burda herkes kendi tasarımını ortaya koysa bizde en iyisini seçsek ve bastırsak nası olur sizce buluşmalarda falan giyilebilir yani demi ne düşünüyorsunuz(yarışma konusunu açacaktım da burdan bi herkesin fikrini alayım dedim)

OğuzcanAbi

Üye
iyi olur ne diyelim giyer çıkarım dışarıya :ehe

fnldstntn

Üye
Bencede iyi olur...
Yarışma olursa bende katılırım...

Neverex

Üye
Bencede olur.Mantıklı.Yarışma olursa ben de katılırım.

OğuzcanAbi

Üye
pek ilgi görmedi galiba :hmmm
o zaman bi yarışma ile düzenleyebilirsin

Noks

Noks

Üye
bencede cok güzel olur :)

Soneday

Soneday

Üye
Basılsın,kargo ile millete dağıtılsın,tabi sadece üretici fiyatına...Süper olur bence...Yarışmaya bende katılırım.

Ozan

Ozan

Admin
Uzman tasarımcılar lazım zira yarısmayı kazananın tasarımını t-shirt e basmak zorundayız.
Pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ancak seneye yaza kadar profesyonel bir t-shirt bastırıp, özellikle bulusmalarda üyelerimize dagitmayı kesinlikle düşünüyorum.

Noks

Noks

Üye
Inş =)) daha sonrada kayseri erciyeste sucuk partisi yaparız =)))

kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
Uzman tasarımcılar lazım zira yarısmayı kazananın tasarımını t-shirt e basmak zorundayız.
Pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum ancak seneye yaza kadar profesyonel bir t-shirt bastırıp, özellikle bulusmalarda üyelerimize dagitmayı kesinlikle düşünüyorum.

T-shirt tasarımı için o kadar da profesyonelliğe gerek yok bence prof. birinine yaptırmaktansa üyelerin tasarladıklarından bi t-shirt bastırmak bence daha mantıklı

Noks

Noks

Üye
T-shirt tasarımı için o kadar da profesyonelliğe gerek yok bence prof. birinine yaptırmaktansa üyelerin tasarladıklarından bi t-shirt bastırmak bence daha mantıklı

bencede =) hem oylama yaparız istedigimizi seceriz

Ozan

Ozan

Admin
Organize bir yarışmayla ve tüm üyelerin oylamaya katılımıyla aslında güzel sonuclar çıkar gibi haklısınız. yakın zamanda organize edelim

Soneday

Soneday

Üye
Buluşmalarda,tshirtti çıkartıp sallarız =) hemde reklamın kıralı olur.

Mo[S]LeM

Mo[S]LeM

Üye
Ödül olarak kontör olursa neden olmasın :ehe

Şaka bir yana bende olmasından yanayım :oke:

kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
Organize bir yarışmayla ve tüm üyelerin oylamaya katılımıyla aslında güzel sonuclar çıkar gibi haklısınız. yakın zamanda organize edelim

bencede yarışma konusu açalım en yakın sürede

Buluşmalarda,tshirtti çıkartıp sallarız =) hemde reklamın kıralı olur.

reklama ihtiyacımız yok ama yinede dediğin gibi olursa kralı olur:ehe

Mo[S]LeM;2718600' Alıntı:
Ödül olarak kontör olursa neden olmasın :ehe

Şaka bir yana bende olmasından yanayım :oke:

ödül olarak t-shirt daha güzel olur bence :)

nexus.draco

nexus.draco

Üye
Noks Kardeşime Katılıyorum Off Şöle Sucuklar Fln :D :D :D

Necmati

Necmati

Üye
abi konuayda yaz benim bunu

Uruloki

Uruloki

Üye
aslında daha rahat bir yöntem var reklam olur mu bilmem ama basmatik.com var orda isteyen tshirt tasarlayabiliyor yani o sitede maxicep diye marka açarsınız yarışmaya katılan tüm tshirtleri bastırıp yollayabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt