Maxicep i tekrardan canlandırmak

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep i tekrardan canlandırmak
canlandırmak için youtube kanalı açılsa çok güzel olur aslında çünkü millet böyle şeylere bayılıyor nedenini bende bilmiyorum ama çok tutuyor böyle incelemeler filan yapılsa garip değişik bilgiler verilse ki böyle birşey yapılacak deseler forumdan birsürü kişi destek olur bazı teknolojilerle ilgili insanların bilmediği yanlış bildiği şeyleri anlatsalar tabi ki çocuk kanalları gibi olmasın :D biraz büyüklere hitab eden bir kanal yaparlarsa güzel tutar çünkü çocuklara yönelik çok kanal var :)

örn.android 7 geliyor ve gelen yenilikleri ile birlikte bir inceleme yapılabilir fazla birşey de gerekmez gm 5plus veya nexus bir cihaz ve kamera yeterli ki bunları da maxicep çok kolay yapabileceğini düşünüyorum (bu incelemeyi yapan 1-2 kişi var bizim forum yaparsa daha çok tutacağını sanıyorum)
veya gm türk markasıydı onda çalışan bilgili biri ile gelecekleri hakkında röportaj yapabilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman, Buğra, gokturk_28 ve 1 kişi daha

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
detaylı telefon inceleme videoları telefon fuarlarına katılmaları hiç katılmıyorlar mesela kutu açılışı gibi videolar neden yok acaba @EroL @Dogus Pertez @ANIL @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
hatta teknoloji ile ilgili insanların bilmediği terimleri bile açıklayabilirsiniz örn.sitede birisi outlet nedir diye konu açmış ve baya çok cevap gelmiş birisi bunları açıklarsa konu açmalarına gerek bile kalmadan öğrenebilirler

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
detaylı telefon inceleme videoları telefon fuarlarına katılmaları hiç katılmıyorlar mesela kutu açılışı gibi videolar neden yok acaba @EroL @Dogus Pertez @ANIL @papakudioflu
Bunun ile ilgili bir çalışmamız mevcut ve sürdürüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra, MaxipmaN ve SoulsEagle
0MG90

0MG90

Üye
Öncelikle admin ve mod'ları değiştirmeniz lazım. Sürekli aktif olacak, haber konuları açacak, konulara hızlıca cevap verebilecek yetkililer lazım buraya.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman yayınlamaya başlayacaksınız cidden böyle bir olayı çok isteyen üye var ?
Öncelikle admin ve mod'ları değiştirmeniz lazım. Sürekli aktif olacak, haber konuları açacak, konulara hızlıca cevap verebilecek yetkililer lazım buraya.
örn.ben :D :D gece bile açığım :D
şaka bir yana haklı olabilir adminler her zaman açık değil 1-2 tane online admin ile olacak iş değil sürekli ilgilenebilecek birileri lazım
şimdi baktım daha vikipedi de bile yok maxicep ciddi bir gelişme lazım diğer forumların çoğu var

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
@Ozan bey bu konu hakkındaki çalışmalarını yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve SoulsEagle
Baydırman

Baydırman

Moderator
S.a

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
    Konu Sahibi
A.s

Baydırman

Baydırman

Moderator
İnsan mıyız

Türe

Türe

Üye
Bu aktiflik (!) ile çok zor. :) Ha tabii ki bir de bu yönetimle.

MaxipmaN

Üye
ana sayfaya gidip adblocku kapatalım, pamuk eller reklamlara :ehe

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
Baydırman

Baydırman

Moderator
adblock kullanan site hainidir

• Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: PALA. ve Bülent872

hiu482

Üye
Haber kaynaklarini adf.ly yapinda bari az katkısı olsun.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozan

Ozan

Admin
Önerileriniz ve görüşleriniz için teşekkürler yukarıda yazılanlar ve haricinde tabiki birçok koldan farklı şeyler düşünüyoruz ancak şu an yaptırım durumunda değil, hayata geçtiğinde buradan bildiriyor olacağız.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
Baydırman

Baydırman

Moderator
Vur de vuruşalım reis

• Beğen
Tepkiler: Bülent872
Baydırman

Baydırman

Moderator
zor ama imkansız değil.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872 ve SoulsEagle
The Shadow

The Shadow

Üye
Konuyu eğer kilitlenmezse seneye hortlatıcam bi ara. Bakalım siteyi canlandırmak isteyenler yaşıyor mu hala :ehe

Üst Alt