maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Sevgili Günlük buGünlük bu kadar :)

cukuleaks

Üye
Sevgili günlük sana lağnet olsun :(

Spor, sanat,müzik , okul iyi tamam , uzun bu yol fakat haram değil diyerek sözlerime başlıyorum.
Bugünde nefesim tükenene , azımda tükürük bitene , başım ağrımaya başlayana kadar rap yaptım. Bu gazın bana nerden geldiğini bilmiyorum. Gezegenler yer değiştiriyor belki ondandır. Bugün yine balık tutamamak üzere balık tutmaya gittik. Lağnet okuyarak gittiğim balık tutma işinden 0 balıkla geri döndük. Dalga geçmeyen, alay etmeyen insan kalmadı. Üstüne üstlük 2 oltanında ipini koparttık :( Girdiğimiz zararın haddi hesabı yok sevgili günlük. Ardından yolda ölmüş kedi gördüm. Tam yaklaştım bakacaktım meğer canlıymış , üzerime atladı. Eve gidene kadar bacağımdan ayrılmayan kediyi eve sokmak zorunda kaldım. Ne yaptıysam üzerimden atamadım . Ne kadar uzağa bırakıp kaçsamda koşup koşup paçama yapıştı. Ne yapsam diye düşündüm. Bak lan kuş geçiyo tarzı bi hareket yaptım bu sefer yedi safonzi :ehe . Çok sıcak basmıştı ve kanter içinde kalmıştım. Başım dönüyordu. Fırına girdim ve ''1 tane bulaşık bezi '' dedim. Kadının errör vermesiyle benim kartları yakmam bir oldu. 1 tane ekmek , diye düzelttim fakat eve bir girişim vardırki sorma sevgili günlük.. Bu gün böle geçti. Bakalım yarın neler yaşayacaz :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
+sevgilim günlük :D
+alıp başımı uzaklara gitmek istiyorum. herkesi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ama olmuyor işte ailemi bırakamıorum. üstelik paramda yok. napabilirim?
-nereye gidiosun kızım otur oturduğun yere. sen başka yerde yapamazsın. üstelik doğru düzgün ingilizce bile konuşamıosun.
+olsun be günlük. sanki herkes anasının karnında mı öğrenio dili. bende orda öğrenirim. üstelik mutlaka orda bi türklede karşılaşırım öğretir bana.
-hı hı herkesde seni bekliodu zaten şu kız gelsede ingilizce öğretsem ona die. herkese de güvenme harcarlar seni orda.
+ne harcaması ne sölüosun be günlük. ingilizceyi erkekten mi öğrencem dedim. bayandan öğrencem.
-üfff neyse ne. boşuna bu muhabbeti yapmayalım senle. en baştada dediğin gibi aileni bırakamazsın sen o yüzden de boş hayallere kapılma. ama ilerde evlendiğinde gidersin kocanla tatil yaparsın.
+haklısın. sanırım başka yolu yok. her zaman haklı çıkmandan nefret ediyorum :/
-eeee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam.
+:zzz:

vay be günlükle dost olmuşsun.

jackalmami

jackalmami

Üye
+sevgilim günlük :D
+alıp başımı uzaklara gitmek istiyorum. herkesi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ama olmuyor işte ailemi bırakamıorum. üstelik paramda yok. napabilirim?
-nereye gidiosun kızım otur oturduğun yere. sen başka yerde yapamazsın. üstelik doğru düzgün ingilizce bile konuşamıosun.
+olsun be günlük. sanki herkes anasının karnında mı öğrenio dili. bende orda öğrenirim. üstelik mutlaka orda bi türklede karşılaşırım öğretir bana.
-hı hı herkesde seni bekliodu zaten şu kız gelsede ingilizce öğretsem ona die. herkese de güvenme harcarlar seni orda.
+ne harcaması ne sölüosun be günlük. ingilizceyi erkekten mi öğrencem dedim. bayandan öğrencem.
-üfff neyse ne. boşuna bu muhabbeti yapmayalım senle. en baştada dediğin gibi aileni bırakamazsın sen o yüzden de boş hayallere kapılma. ama ilerde evlendiğinde gidersin kocanla tatil yaparsın.
+haklısın. sanırım başka yolu yok. her zaman haklı çıkmandan nefret ediyorum :/
-eeee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam.
+:zzz:

sevgilim günlük....
Eee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam....

:allalla:

Heroata

Heroata

Üye
Bu gün kalkar kalkmaz yemek yedim atladım pc ye kalktım tv ye geçtim aynı zamanda telefondayım :D akşama misafir gelcek

tempestshine

tempestshine

Üye
Bugün 14:30 gibi kalktım.Annem ve kardeşim ile dershaneye gittik.Lise tercihlerimi gözden geçirdik.İl yüzdelik dilimine göre yerleşeceğim.Şimdilik bu kadar devamı reklamlardan sonra :D

pelın_

saçını aşını yolasım var çok fena günlük birininn

__xXx__

__xXx__

Üye
evet sevgili günlük

sporumu yaptım
rc arabayı montaladim
ahşap kutuya koydum
bulaşıklari yıkadim şimdi peder bey ile valide hanımın gelmesini bekliyorum ve birazdan kaşarlı menemen için kolları sıvayacagim valide hanıma kedi kaçtı diyecektim sağolsun ufaklık öldügunü söylemiş bugünlük bu kadar bakalım yarına ne yumurtlayacağız

- - - Eklendi - - -

merak ettim. kimin? :)

büyük ihtimalle mal müdürünün

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sevgili günlük akşam görüşürüz...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
keyfım yok.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
benimde, eskiyi özledim bir kişi hariç.

Havvali

Havvali

Üye
bugun maxicepten başka bişeyle ilgilenmedim sevgili günlük...

Üst Alt