maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
çok huzurluyum sevdıklerım yanımda
yarın eğitimlerımız baslıyo
tam 1 hafta sürecek :D cok eglencelı olacak
ve benım suan uyumam gerek

Çooook yaaa (:

greenmile

greenmile

Üye
ben diyecegimi dedim abarttigimi soyledim karari verecek o bu saatten sonra...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
evet uzatmaya degmez denecek seyler vardır
cok koyan şeyler vardır yaa
o grupta işte
ben saygısızlık yapmadım hıc ona
değer verdım,cok zaman gecırdık
ama bıanlık kızgınlıkla 2 dakıkada saydırıp kırmaktan hıc cekınmıyor
üstelık bu seferkı cok fena koydu
kırıldım üzüldüm hemde cok

Hasan

Üye
bugün hiç adam gıbi konu açamadım maxicepte hersey var

greenmile

greenmile

Üye
hala saygisizlik yapmadim diyor ne hakla bize orada karisiyor anlamiyorum herkes once ben ne yaptim diye dusunmeli yoksa abarttigini dusunmeyen yok

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
acayip gerginim
insanın stresten karnına ağrı gırermı bılmıyorum ama sabahtan berı kıvranıyorum yaaaa
Allahm zaman gecmıyor dakıka saymaktan yoruldum
cumaya kadar taşikardi nöbetıne gırmem ınsallah
Allah'ım cuma gelsınnn
2 gün hemencık gecsın nolur nolur nolurr

hersey cok güzel olacak
offf fena stres yaptım yaaa :S

----------Eklendi @ 00:55:51 ---------- Yazıldı @ 00:52:23 ----------

yaaa cumaya kadar en ıyısı ortadan ucmak bu ne stres arkadas yaaaa:ağlarım:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
sevgili günlük
maxıye geldım uzun bır aradan sonra
ılk uye oldugum zamanı hatırlıyorum da
nekadar cok sey değişmıs
sanırım yaşlandım da
hıcbısey eskısı gıbı kalmıyor

iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 166392
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:hmmm günlük... Bugün çok çok mutlu oldum. Yarın da öyle olacak. Bi de bu konu altta kalsın istemiyorum somuru:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Günlük daha yeni kalktım.Başım çatlıyor .Neler oluyor bana.Hastaneye gideceğim.

pelın_

Günlük aynen başım çatlıyo acıktım we bu gereksiz adamdan (müdür) nefret ediyorum

bill_

bill_

Üye
Sevgili günlük; tüm gün oruç oruç dşardaydım ölcem sanırım

jackalmami

jackalmami

Üye
sevgili günlük; nasılsın iyi misin? hiç öylesine bi hatrını sorayım dedim iyi etmişim demi:evet: herkes sana sadece anlatıyor kımı derdını kımı mutluluğunu ama biri de çıkıpta sana nasılsın dedi mi? demedi... işte ben sana değer vererekten soruyorum; nasılsın? iyi misin?

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sevgili günlük; nasılsın iyi misin? hiç öylesine bi hatrını sorayım dedim iyi etmişim demi:evet: herkes sana sadece anlatıyor kımı derdını kımı mutluluğunu ama biri de çıkıpta sana nasılsın dedi mi? demedi... işte ben sana değer vererekten soruyorum; nasılsın? iyi misin?

:alkis:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
man20

man20

Üye
eeee ne dedi bari?

jackalmami

jackalmami

Üye
eeee ne dedi bari?

iyi olmaya çalışıyormuş ama sizden yani maxi kızlarından çok şikayet etti:D dedi ki; ne olursa hemen ağlıyorlar. Yok makyajım bozuldu yok bana biri şunu dedi yok hayattan bıktım. işleri güçleri somuru: diyor. istedikleri kadar ağlasınlar ama bari beni kötü emellerine alet etmesinler diyor. Bıkmış artık sizlerden :ehe

pelın_

:züü:günlük başım çok ağrıyor ilaç iç deme 2tane içtim ama bi faydası olmadı resmen gözlerimi açamıyorum ağlıycam ağrıdan ama ağlaynca dahada çok ağrıyban of birı koparsın kafamı belki gecer ozaman

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Sevgili günlük bugün çok güzeldi 15:20de kalktım yüzümü yıkadm pcmi açtım ve hala açık :) ama ben sıkıntıdan mobilden giriyorum

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
sevgili günlük...
Selemun aleyküm napıyon iyi mi? Eee nası gidiyo işler? :d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
sevgili günlük kusura bakma ama daha zamanı değil. çünkü güne daha yeni başladık :ehe

man20

man20

Üye
+sevgilim günlük :D
+alıp başımı uzaklara gitmek istiyorum. herkesi geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak istiyorum ama olmuyor işte ailemi bırakamıorum. üstelik paramda yok. napabilirim?
-nereye gidiosun kızım otur oturduğun yere. sen başka yerde yapamazsın. üstelik doğru düzgün ingilizce bile konuşamıosun.
+olsun be günlük. sanki herkes anasının karnında mı öğrenio dili. bende orda öğrenirim. üstelik mutlaka orda bi türklede karşılaşırım öğretir bana.
-hı hı herkesde seni bekliodu zaten şu kız gelsede ingilizce öğretsem ona die. herkese de güvenme harcarlar seni orda.
+ne harcaması ne sölüosun be günlük. ingilizceyi erkekten mi öğrencem dedim. bayandan öğrencem.
-üfff neyse ne. boşuna bu muhabbeti yapmayalım senle. en baştada dediğin gibi aileni bırakamazsın sen o yüzden de boş hayallere kapılma. ama ilerde evlendiğinde gidersin kocanla tatil yaparsın.
+haklısın. sanırım başka yolu yok. her zaman haklı çıkmandan nefret ediyorum :/
-eeee ben senin vicdanınım kızım tabiki sonunda ben haklı çıkçam.
+:zzz:

Takipçi Satın Al

Üst Alt