maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
1000 mesajın benden günlükcüm

----------Eklendi @ 18:12:43 ---------- Yazıldı @ 18:11:32 ----------

Bide bunu . unutmasam tam süper olacaktı.

minoo

minoo

Üye
Sabah 7de uyuyup akşam 6da uyandıktan sonra enteresan bir ruh haliyle kahvaltı yaptım (milletin akşam yemeği yediği saat). Büyük ihtimalle gece yine uyuyamayacağım, sabah yine uyanamayacağım :ehe

Kahvemi yapıp yarınki vizeme çalışmayı planlıyorum şu an. Telefonda mesajlar havada uçuyor. Yarınki sınav için ben dahil herkes tutuşmuş durumda :ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
Bugün kitap izledim, film okudum, yemek dinledim, müzik yedim.

Astrosman

Astrosman

Üye
Bugün ne oldu biliyon mu sözlük? Nerden bilecen ki. Hayatta en sevdiğim şeyi bugün yapamadım. Karamsar bi bakışla ortadan ayrılan bi kız işte o kızdı beni yakan kalbimi alevlendiren. Bugün ders dibindeydi pc başındayım yanında o kız diz kapağın onun diz kapağının üstüne değdi. Evet değdi. Hemen çektim bacağımı o kız beni kalbimi alevlendirerek söndürecek olan o işte o bi melek. Melekte de öte. Neyse sözlük seninde başını ağrıttım.

Not:müstehcen kelimelere yer verilmedi ve imla hatası yapıldı...!!!

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
naber lan gunluk :) yine her zaman ki gibi kaltim kahvaltimi yaptim muzik dinleyerek okula gittim. Yine sac kontrolunden yirttim biliyon mu. Neyse basima bi olay geldi ya. Geometri dersinde telefondan internete girdim tam isimi bitirdim telefonu cebe koycam telefon dustu. Batarya kapak vs. Telefonumdan ayrildi. Allahtan hoca cakmadi yoksa turker hoca beni bir guzel sevecekti :) neyse sonra dil ve anlatim notumu ogrendim notum kotu ama hoca benim yazdigim kompozisyonu cok begendi sinifta okudu, cok mutlu oldum. Sonra okul bitti ve o afedersin it ile hoslandigim kizi gordum ve yine kahroldum. Ardindan icimden bir suru beddua ve kufur ettim. Sonra dersaneye gittim ordan berbere gittim ve evdeyim.

Astrosman

Astrosman

Üye
Günlük bugün derdim çok büyük. (İç ses:ne büyüğü la sallama). Basamaklarda arkadaşla duruyoruz ışte o kız aman ALLAH'ım bu yana geliyo evet o kırmızı kazaklı. Ayy bana bakıyo. Evet beni kesiyo 1saniye 2saniye 3saniye aradan zaman geçti ve yüzünü çevirdi. Aman ne güzel bi kız beni kesiyo felan yeni bi aşk mı başlıyo la sözlük(cinsiyetin ne sözlük). Hadi yarın yazarım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
selam gunluk bugun yine onunla goz goze geldik aslinda cok fazla goz goze geliyouz oncesinde belki o da benden hoslaniyordur diye dusunup hayal kurardim ama su 2 haftadir yikilmis durumdayim napayim sevgili gunluk?

minoo

minoo

Üye
Günlükcügüm uyku düzenimi anormal bir sekilde yoluna koymus durumdayim. Hayatimda ilk kez aksam 10da uykum geliyor :s Aksam erken yatinca da sabah ister istemez kendi kendime 6da uyaniyorum. Hrsey yolunda gibi. Vizeler harika gecti. Tamamen muzik ve kitaba verdim kendimi. He bir de mimim var. Hala seviyorum onu :tebessüm:

Bugün Besiktasimin maci var. Okulda bos gunum. Guzel bir gun olacak :eller:
Bugunluk benden bu kadar :bye3:

Astrosman

Astrosman

Üye
Günlük sana sözlük diyorum ya alınma. Niye mi başka bi sözlüke üyeydim ondan dolayı. Bu gün bi şöyle kızlara bakak diye koridordayiz. Ya yine sen diye bi bakışla bana bakan iki kız ve yanında benim yeni kız. Merdivenlerden yukarı çıkıyor ve wc ye girdi. Bende bekliyorum gine merdivenlerde kız çıkacak diye kız tek başına çıktı aşağı iniyor bende yukarı çıkarken bi bakış 3 saniyelik ışte bu benim hayatım tarzında. O kızı istiyorum sevgilim olarak sözlük. Hadi görüşürüz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Günlük sana sözlük diyorum ya alınma. Niye mi başka bi sözlüke üyeydim ondan dolayı. Bu gün bi şöyle kızlara bakak diye koridordayiz. Ya yine sen diye bi bakışla bana bakan iki kız ve yanında benim yeni kız. Merdivenlerden yukarı çıkıyor ve wc ye girdi. Bende bekliyorum gine merdivenlerde kız çıkacak diye kız tek başına çıktı aşağı iniyor bende yukarı çıkarken bi bakış 3 saniyelik ışte bu benim hayatım tarzında. O kızı istiyorum sevgilim olarak sözlük. Hadi görüşürüz

yeni kiz :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
buluyosun kaybediyosun
sonra yine yine...
garip

greenmile

greenmile

Üye
Bilerek yapiyor aklima gelmemesi gereken yerde mutlaka birşeyler yapıyor ve ben hiçbirşey söyleyemiyorum.Istemiyorum artık bu şekilde yaşamak,sıkılmaya başladım

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

SHS

SHS

Üye
bıktım artık hergün aynı teraneden, hayata atılmak için ne bekliyorum bilmiyorum..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
sinirden gülüyorum canına okuyacagım :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bugün biyoloji sınavı olduk aynı sınıfta sınava girdik ona bakmaktan sınavı yapamadım günlük. Bu kız neden hergün daha güzel oluyo

Astrosman

Astrosman

Üye
Günlüğüm(benim tarzımla sözlük) bizim şive ile sana derdimi anlatacağım.
Böön teneffüsteyiz. Benim yeni avrat bana bakarak merdivenlere çıkıyo tabi tıkkat çekmek için de ben onu gozetliyorum. Neyse tabi kız beni iyi iyi kesiyo. Sonra bi ses duydum adı ne acaba diye ışte buydu benim aradığım avrat sözlük. Sözlük ya sen iyi bilin bu kıza nasıl tanışacam? Ha gurban bi yardım et balım.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
merhaba günlük bayağıdır görüşemiyoruz. Nasılsın bakalım

Astrosman

Astrosman

Üye
Nörüyon günlük

BLADE_2828

Üye
günlük ne zamandır senle takalak etmiyoruz .....

Astrosman

Astrosman

Üye
Günlük bugün hava sıcak birşey ler yapmaya ne dersin? Sana kız ayarlarım(sanki kendine ayarladın ya)... :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt