yine her zaman ki gibi kaltim kahvaltimi yaptim muzik dinleyerek okula gittim. Yine sac kontrolunden yirttim biliyon mu. Neyse basima bi olay geldi ya. Geometri dersinde telefondan internete girdim tam isimi bitirdim telefonu cebe koycam telefon dustu. Batarya kapak vs. Telefonumdan ayrildi. Allahtan hoca cakmadi yoksa turker hoca beni bir guzel sevecekti
neyse sonra dil ve anlatim notumu ogrendim notum kotu ama hoca benim yazdigim kompozisyonu cok begendi sinifta okudu, cok mutlu oldum. Sonra okul bitti ve o afedersin it ile hoslandigim kizi gordum ve yine kahroldum. Ardindan icimden bir suru beddua ve kufur ettim. Sonra dersaneye gittim ordan berbere gittim ve evdeyim.
Aksam erken yatinca da sabah ister istemez kendi kendime 6da uyaniyorum. Hrsey yolunda gibi. Vizeler harika gecti. Tamamen muzik ve kitaba verdim kendimi. He bir de mimim var. Hala seviyorum onu 

Günlük sana sözlük diyorum ya alınma. Niye mi başka bi sözlüke üyeydim ondan dolayı. Bu gün bi şöyle kızlara bakak diye koridordayiz. Ya yine sen diye bi bakışla bana bakan iki kız ve yanında benim yeni kız. Merdivenlerden yukarı çıkıyor ve wc ye girdi. Bende bekliyorum gine merdivenlerde kız çıkacak diye kız tek başına çıktı aşağı iniyor bende yukarı çıkarken bi bakış 3 saniyelik ışte bu benim hayatım tarzında. O kızı istiyorum sevgilim olarak sözlük. Hadi görüşürüz