maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bi zamanlar bi kızı köpekler gibi sevmiştim ama o benim canımı öldüresiye yaktmıştı. O gün bugündür kalbimdeki bu aşk nasırı beni koruyan bi zırh gibiydi kimse onu delip canımı tekrar acıtmayı başaramamıştı ta ki bugüne kadar... Kalbim yine savunmasız yine hassas yine çıplak...Lütfen onu acıtma...

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
:ağlarım: günlük balıklarım kuyruk çürümesi hastalığına yakalandı :ağlarım: ilaç aldım 3 liraya :ağlarım:

----------Eklendi @ 16:08:33 ---------- Yazıldı @ 15:53:44 ----------

günlük bana bişeyler oluyor galiba içim kıpraşıyor onu görünce galiba onunda ama nedense akşamları yabancılaşıyoruz var bu işte bir iş bi kaç güne bişeyler yapıcam böyle gitmicek inceldiği yerden kopsun olucağı varsa olsun

----------Eklendi @ 02:35:47 ---------- Yazıldı @ 02:33:44 ----------

ama bi yandan şöyle bişey var uzun zamandır unuttuğum o duyguyu yeniden hissetmeye başladım sadece onun için bile ona teşekkür ediyrum hayatıma yeni giren tanıdık yabancıya....

----------Eklendi @ 02:38:40 ---------- Yazıldı @ 02:35:47 ----------

ya bide şu şüphelerim olmasa yani nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum çünkü acaba? Sorusu beni yiyor...

sende kıza açılsana be kardeşim o seni sevmese bile hiç yoktan iyidir.

'Patron

'Patron

Üye
Gevgili Sünlük: Bugün çok güzeldi Handemle herşey çok güzel :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Sevgili günlük, bugün gitarı ağlatacam bildigin.. 1-7 yapmaya çalışacağım.
Forever Metal \\m//

pelın_

gunluk:) yorucu bı gundu aclık ta cabası ama yınede çok guzeldı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sevili günlük aç aç çalışılmıyor :(

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük sana son yazdığımdan beri her şey çok değişti baya basamak atladım hele dün hkkat çok süperdi..
Günlük tuğçeme yemek teklif ettim kabul etti işte son noktayı koyucam an budur ona hayatının en unutulmaz gecesini yaşatıcam o gün tuğçeme ardı arkası kesilmicek güzellikler hazırlıcam tuğçeme o gece sevgilim ol değil benle evlen desem kabul etmesse serefsizim.. O henüz tam farkında değil ama çok şanslı bi kız iyi yere kapak attı :D

----------Eklendi @ 04:13:28 ---------- Yazıldı @ 04:10:23 ----------

şu kadar diyorum onu o gün oturduğu masadan alıp bulutlara çıkartıcam o kalabalığın arasında sanki sadece ikimiz varmışız gibi büyülü bir gece oluck ah ulan bu kadar güzelliği kendime yapmıyorum namussuzum :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
günlük sana son yazdığımdan beri her şey çok değişti baya basamak atladım hele dün hkkat çok süperdi..
Günlük tuğçeme yemek teklif ettim kabul etti işte son noktayı koyucam an budur ona hayatının en unutulmaz gecesini yaşatıcam o gün tuğçeme ardı arkası kesilmicek güzellikler hazırlıcam tuğçeme o gece sevgilim ol değil benle evlen desem kabul etmesse serefsizim.. O henüz tam farkında değil ama çok şanslı bi kız iyi yere kapak attı :D

----------Eklendi @ 04:13:28 ---------- Yazıldı @ 04:10:23 ----------

şu kadar diyorum onu o gün oturduğu masadan alıp bulutlara çıkartıcam o kalabalığın arasında sanki sadece ikimiz varmışız gibi büyülü bir gece oluck ah ulan bu kadar güzelliği kendime yapmıyorum namussuzum :)

:kop:

----------Eklendi @ 04:23:46 ---------- Yazıldı @ 04:18:51 ----------

günlük!
Bugün s2'ye bi adım daha yaklaştım.:D

ve kısa boylu bi potada smaç. :D
kendimi griffin gibi hissettim :ehe

pelın_

günlük:) bugun çok mtluyum tamamen umudu kesmıştım ama öle dıyılmıs
ayy nazar degmesın bıde eskısı gıbı olsa

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük pelinim eskisi gibi olsun istiyor o ne istiyorsa olsun allah herkese gönlüne göre versin sevmeyi birini düşünmeyi düşlemeyi bu güzel hastalığa yakalanmayı allah herrkese nasip etsin..

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Sevgili günlük;

Oruç süper , herşey mükemmel.

bugünlük bu kadar.

.(nokta) bitti :D:D

pelın_

günlük:) valla acıktım susadım ama yınede güzel bı gun sabırla ezan okunmasını beklıyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
günlük yine geç kalktım. :((
tabi şimdi değil saat 2de :ehe

-efşan

-efşan

Üye
off günlük off
neyi anlatsamki çok karışık herşey yaa

'Patron

'Patron

Üye
günlük sevgılımle çok mutluyum Allah bizi ayırmasın.Umarım eskişehirede gidicem :)

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
günlük bugün kopmalığım tuttu :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük az önce karşılaştığım kankamın canına okuyacağım için çok mutluyum elime geçen dev kozun tadıda bi başka oluyore bee :D

-efşan

-efşan

Üye
Sevgili Günlük: aslında çok mutsuzum bee hayat sıkıyor beni yaa
ama Patron kardeşim için mutluyum umarım daim olur mutluluğu

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
günlük günümü gün ediyorum

-efşan

-efşan

Üye
yavv günlük yine açtım aynı şarkıyı yine elimde bir sigara kahvemde masamda off daha ne olsun (ahh ahh neler isterdimki ? aslında tek bişey isterdim :()

Üst Alt