Cezzbedici3
Üye
günlük balıklarım kuyruk çürümesi hastalığına yakalandı
ilaç aldım 3 liraya 
günlük bana bişeyler oluyor galiba içim kıpraşıyor onu görünce galiba onunda ama nedense akşamları yabancılaşıyoruz var bu işte bir iş bi kaç güne bişeyler yapıcam böyle gitmicek inceldiği yerden kopsun olucağı varsa olsun
----------Eklendi @ 02:35:47 ---------- Yazıldı @ 02:33:44 ----------
ama bi yandan şöyle bişey var uzun zamandır unuttuğum o duyguyu yeniden hissetmeye başladım sadece onun için bile ona teşekkür ediyrum hayatıma yeni giren tanıdık yabancıya....
----------Eklendi @ 02:38:40 ---------- Yazıldı @ 02:35:47 ----------
ya bide şu şüphelerim olmasa yani nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum çünkü acaba? Sorusu beni yiyor...
sende kıza açılsana be kardeşim o seni sevmese bile hiç yoktan iyidir.

günlük sana son yazdığımdan beri her şey çok değişti baya basamak atladım hele dün hkkat çok süperdi..
Günlük tuğçeme yemek teklif ettim kabul etti işte son noktayı koyucam an budur ona hayatının en unutulmaz gecesini yaşatıcam o gün tuğçeme ardı arkası kesilmicek güzellikler hazırlıcam tuğçeme o gece sevgilim ol değil benle evlen desem kabul etmesse serefsizim.. O henüz tam farkında değil ama çok şanslı bi kız iyi yere kapak attı
----------Eklendi @ 04:13:28 ---------- Yazıldı @ 04:10:23 ----------
şu kadar diyorum onu o gün oturduğu masadan alıp bulutlara çıkartıcam o kalabalığın arasında sanki sadece ikimiz varmışız gibi büyülü bir gece oluck ah ulan bu kadar güzelliği kendime yapmıyorum namussuzum![]()