maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

Fahrettin.Onay

Fahrettin.Onay

Üye
bugün yine evde ve ilacımı kullanarak bitiricem günü hangi ilaç diyosanız Acnegen:ehe 20. günüme giricemve 6 ay daha kullanıcam yüzümdeki bütün akne izleri falan gidicek :yuru:yuru kızlar beni tanıyamıcak (h)

minoo

minoo

Üye
Günlüük :aha: Sanırım babam çağ atladı :ehe Günlerdir eve geç geliyom, kızmıyo :ehe

Ne güzel gündü yaa :aha:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
kol@j

kol@j

Üye
Günlüük :aha: Sanırım babam çağ atladı :ehe Günlerdir eve geç geliyom, kızmıyo :ehe

Ne güzel gündü yaa :aha:

1. geç gelmende bir fayda yoksa eve vaktinde gel

2. babanı bezdirmiş olabilirsin

3. yaşın artık büyüdüğü için de olabilir

4. zaten fazla uzağa gitmediğin için de olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

pelın_

gunluk berbat bı gundu hala basım catlıyo 200 kısıye yemek yaptım :( ve bı okadar daha ısım var carsamba acık bufe hazırlıycam butun okula hasta falanmı olsam dıyorum ama olmaz tabı :D ama bugun felakettı ya

buketcik

buketcik

Üye
bun gün çok enteresan bir gündü.adamın biri içeri girerek 100 tl param var ben eğleneceğim.param neye ederse opnu getirin dedi.çok şaşırdık sonra sadece kocaman bir salata tabağı gönderdim .adam hiç bir şey demeden yedi ve kalktı.
çok saçma gibi oldu ama gerçekten saçma bir olaydı.hatırlasdıkca gülesim geliyor bak böyle:d:

minoo

minoo

Üye
1. geç gelmende bir fayda yoksa eve vaktinde gel
2. babanı bezdirmiş olabilirsin

3. yaşın artık büyüdüğü için de olabilir

4. zaten fazla uzağa gitmediğin için de olabilir.

1. Nerede, kiminle olduğumu bildiği için olabilir

2. Yaşım ilerlediği için olabilir

3. Artık ısrarlarımdan bıktığı için olabilir

4. ve en önemli sebep ise seçim bitene kadar böyle devam edebilir. Ki büyük ihtimalle seçimden sonra dışarıya çıkamayacağım :ehe:ehe

Günlükcüğüm en yakın kız arkadaşım şehir dışına çıktı sınavlardan dolayı. 1 hafta yok :( Onu yolcu ettik bugün. Arabada 6 kişi olduğumuz halde halay çekebilme yeteneğine sahipmişiz, bu gece anladım bunu :ehe Her şey planlı. 12 Haziran gecesi sabah olmayacak inşallah :eller: Finallerim de bitti, çok rahatım oh! Mutluyum sanırım :tebessüm:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
günlük yarın turkcellde işe başlıyorum bilmem nedden ama bu işe hiç gidesim yok ıı ıhh sevmedim şöyle electroworld mediamarkt fala olsadı iyidi be :D

minoo

minoo

Üye
Günlük, galiba babama nazar değdi :ağlarım: Kavga ettik dün şiddetli bir şekilde. Ve şmdi dışarıya çıkamıyorum :ehe Güleyim mi, ağlayayım mı bilemedim :D :( Bütün gün evdeydim yahu :( Şu staj başlasa da kurtulsam :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
seni anlattım aşka aşk dinledi
ne sorular sordum cevap vermedi..

günlük bılıyomusun kafamdakılerı kımse bılmıyo seyıtım harıc

ay sonu kocaelındeyım inşallah bir aksılık cıkmazsa
sonra naparım bilinmez
tek bıldıgım insanlar cok garip kendını begenmıs egoist

böyle olmayan nadir insanlar tanıdım
hala konustugum görüştüğüm nadirlerden
dışarda müthiş bir hava var ve ben inadına mutluyum
herşeye rağmen
çünkü neden bılıyomusun gün gelir devran dönermiş
az kaldı günlük
çok az..

JayJayyy

Üye
yaz bi tarafına günlük yaz bu günü bi tarafına

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
yapmam gerek gunluk :)

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
bugün komploya kurban gidiyordum günlük

-efşan

-efşan

Üye
bugün gerçek günlüğümü yırtıp attım GÜNLÜK:(

minoo

minoo

Üye
Günlük, babamla fena halde kavga etmeye başladık şu gezmelerim yüzünden :hmmm Dün BÜTÜN arkadaşlar toplandı. Ve ben gidemedim ya :ağlarım: Çok zoruma gitti gerçekten. Babama bi trip yaptım, bugün saat 12'de eve geldim. Bir kere bile aramadı hadi gel diye :ehe Napcam ben ya :D :(

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
yastgma basımı koydum.karnım ağryo.ikizme sarldm uyumya clsyrm.bugun bbmla yemek yaptk.balkon ziyafti verdk kendmze.cekılen bkc hos kareyi fceme attm.guzel bir hbr aldm beklyorum.Allah'm gönlume göre versn yeter bna. Yagmur bşladı cama vurusunu duyuyorum. Cuma 1temmuz..
1.5ay lafımı olurmuş benime iyı bak.. buyukluk sende kalsn..
İYi geceler..

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
--Usta--

--Usta--

Üye
öğlen 12 12.30 gibi kalktım.bi sigara yaktım. ustumu giyinip çarşıya indim.lokantaya gidip et sote yedim (4 tl).sonra bi sigara daha yaktım ve bizim mekana geçtim.aekadaşlar falanda geldi işte bilardo oynadık okey oynadık pes 11 oynadık playstatain 3 te(bu arada 3-4 tane daha sigara içimişimdir tabi)..sora çıktık mekandan bakkala gittik kola çerez falan aldık sahile gittik..deniz manzarasından bi yandan kola bi yandan sigara bi yandan çerez falan oyle muhabbette koyuydu zaten..ondan sonra eve geçtik gece saat 2 ye falan geliyodu..sonra gece birazda PC de takıldım sigara çay falan içtim..sabaha karşıda yattım işte..sıradan bi gündü |-)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
tüm gece kbus gördum.Allah seni bldgı gbı yapsn isa.d

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
daha mekanı açmadan ilk müşteri geldi :eller:
şundan eminimki duyan akacak duyan akacak :eller:
oldu sayılır günlük :evet:

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
28 haziran 2011 salı.. Bugun miraç kandili.
Ramazan ayına 1ay 4gun kala.
Huzurluyum duygusalm.brazda umursamyrm artk kmseyi.nekadar gereksz kşler varsa sldm attm.öğrendmki keşke denilecek kadar uzun dglmş hayat.ve aslnda keşke yokmuş.hepsi bi sınavmş.belkide doğru olan hayrlsı buymuş.öğrendmki kendni bldktn snra kmseye hesap vermen ğerekmzmş.ailen ve senmişsn en değerli olan.öğrendmki susmak erdemmiş.bzen susarak güçlenrmş insan.susarak küçültrmş karşndakni.bugun kandlmş dualarn kbul olduğu.küslern barıştgı.öğrendmki ben kin tutamazmşm.ögrendmkı btş yeni bir bşlangcmş.herşey yenıdn bşlyo.
Çok şukur Allah'm bna bu gücü ve karakteri verdgn için..

Üst Alt