maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
bugün herkeste var bir şeyler :hmmm

CoDeYs

CoDeYs

Üye
şu sınavda gelsin yahu artık bıktım artık :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Acaba ..

minoo

minoo

Üye
:kotu:

Revengeful

Emekli Yönetici
Sınavlar başladı ya.. Neyse geometri sınavı var.. 5dk lik is..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Günlük dedikleri bir günün özetidir. Günün belirli saatlerinde kısım kısım yazılmaz arkadaşlar.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bizimkide can sıkıntısı iste.. Neyse tamam :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
gunluk,
bugun bi arkadaşla dertleştik iyice güzel oldu.
Yalan arkadaşlıklardan çok sıkıldım artık,sanal alem işte ne beklersin ki olan arkadaşlıkta ne kadar surer,gorduk :)

zaza

zaza

Üye
Mustafa abi (kol@j) ile urfada buluştuk foto çektik güzel oldu valla bide bizde kalsaydı süper olurdu yarın baya eğlenirdik hatta belki diskoya da götürürdüm :ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Mustafa abi (kol@j) ile urfada buluştuk foto çektik güzel oldu valla bide bizde kalsaydı süper olurdu yarın baya eğlenirdik hatta belki diskoya da götürürdüm :ehe
resimleri bekliyorum :D

minoo

minoo

Üye
Günlüük :aha: Çok güzel her şey yahu :islik

kol@j

kol@j

Üye

kusura bakmayın gençlik... halledecem..

yengenizden kaçak giriyom nete..

bir yandan da çocuklar sıkıştırıyor...

ule isa.... gelecek sefere daha müsait bir zamanda gelirim...

üstelik çoluk çocuk düşünüyorum...

zaza

zaza

Üye
çok yorgun, çok halsiz ve çok mutsuzlaştım son günlerde. Öyle şeyler oluyor ki şaşıp kalıyorum, eski insanları gülen yüzleri arıyorum, sevgisiz bakanları sevgiye ihtiyaç olanları görüyorum, ben o eski sevecen insanları özlüyorum onları arıyorum. son bir hafta da o kadar pis şeyler gördüm ki olmaz denilen gerçekleşti, yapılmaz denilen yapıldı bu kadar pis oyunlar nasıl yapılıyor insanlar bu kadar cani nasıl oluyor yaşatmanın zor olduğu bu zamanda öldürmek ne kadar kolaylaşmış .........

minoo

minoo

Üye
Okul bilgisayarından giriş yapmak da kısmetmiş :D Şu an çok işimiz var aslında. Zafer Hoca beni görse böyle kesin asistanlıktan men eder :ehe Kaderciğim sağ olsun o yapıyor :eller: :op:
Yoğun olacak sanırsam bu gün :(

zaza

zaza

Üye
kusura bakmayın gençlik... halledecem..

yengenizden kaçak giriyom nete..

bir yandan da çocuklar sıkıştırıyor...

ule isa.... gelecek sefere daha müsait bir zamanda gelirim...

üstelik çoluk çocuk düşünüyorum...
gel istediğin zaman gel evdekiler sizi ağırlar bizim 63 mustafa nickli kardeşimle devam edersiniz akşama süper planlar yaparım:naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Aşık oldum günlük :ah

63 mustafa

63 mustafa

Üye
Günde 10 dersten sonra nasıl olunur

Takipçi Satın Al

Üst Alt