. o kapının kilitlenmesinde bir hikmet vardı zaten. kaplumbağamın ölümü bana çok kötü koydu bee
....
lanet olsun allahım ben uzaktayken neden. neden o kapı açılmadı neden..... isyanımı bağışla ya da bağışlama sesim çıktığı kadar içimden bunu yapmaya devam edeceğim. allahım bana bu acıyı bir daha yaşatma. çocuğum gibi sevdiğim bir canı benden böyle çaresizce almana anlam veremiyorum
hiç bir sebep yokken nerelere gideyim ne yapayımda bu içinde olduğum karabasandan depresyondan kurtulayım bilmiyorum.. ooooooooofffffff ooooooooffffff
hoşgeldin...Vesselάm;3348860' Alıntı:Ben geldım gunluk artık bas harfı buyuk yazma takıntısından kurtuldum artık normal ınsanım galıba banım acıldı devam..
Kalbımı soracak olursan acıdan feryat fıgan aglıyor ben bagıramasamda sevıyorum abı ya..
Rabbım sen gunah yazma sana sevgım sonsuzda, sen ınsan sevgısı ne dıye verdın yarabbım perısan oldum/k duygularım yok olsun, acımasız, gaddar olayım.. Duygusuz bı melek yap benı.
Agrım devam edıyo o mutlu ben mutsuz nedır bu ey rabbım sen nelere kadırsın..
Uyusam uykudan kalkmasam asırlarca uykuya hapsolsam ben yatar, acılı melegın uyur..

selam günlük
bugün güne pek iyi başlamamıştım aklımda ki bir çok soruyla yaşama ümidimi sürekli kaybediyordum dün gece olay yüzünden pek dünyayı umursuyorda değildim. Bir an umudu kesince yaşamın anlamsız olduğunu hissettim belki acılara son vermez di ama şuan ki durumdan daha iyi oldğunu düşündüm, sevgilim olmasa belki erken ve yanlış bir karar alıcaktım verdiğim sözleri gerçekleştiremeyecektim. Bazen içim çok sıkılıyor hani derler ya bundan kötüsü olamaz diye aslında var beterin beteri var. ALLAH yine beni engelledi zaten her zaman öyle olmuyormu tam kara veriyorum ya ezan okur yada birinin yardıma ihtiyacı olur iişte zaten ozaman herşeyi unutuyorum. Ya aslında kötü bir insan değilim tamam kabul ediyorum gaddarım, zalimim, insafsızım, yalancıyım ama nankör, sadakatsiz, arkadan vuran, zayıfı ezen değilim bazı sorunları çözmek için zalimleştiğimin farkındayım ama bazen yapmak gerekir başkalarının hayatını kurtarmak için bazen kötü olmak gerekir. Zaten bu durumda olmayan anlayamaz neden yaptı diye sorgulamazlar yargılamak her zaman daha kolaydır. Zaten bu yüzden insan hep kötü değilmidir tek bildikleri yargısız infaz acaba şunun ne derdi varda böyle yapıyor demezler, Damga vurmakta 1 numaralar yapmadığın şeyi yapmış gibi dedikodu yapmak ise onların eğlencesidir. Bu yüzden kaybediyoruz belki....
birçok haram olan şey mecburiyet altında helal olabilir. mesela : açlık varsa ölmeyecek kadar haram olan birşey yenilebilir.(ölmeyecek kadar.)
ancak zulüm uygulamak, zalim olmak kesinlikle cevazlı değildir. hiçbir mecburiyet karşısında zulüm uygulanmamalı... tabi savunma mecburiyeti durumunda saldırganın engellenmesi zulüme girmez yanılmıyorsam...
en başta şartlardan uzak durmakta fayda var... ve arkadaşlarının sana kötü olan şeyleri hatırlatmayan insanlar olmalı.. ona göre de arkadaş seçilmeli..
benden söylemesi
, Saygılar Abibirçok haram olan şey mecburiyet altında helal olabilir. mesela : açlık varsa ölmeyecek kadar haram olan birşey yenilebilir.(ölmeyecek kadar.)
ancak zulüm uygulamak, zalim olmak kesinlikle cevazlı değildir. hiçbir mecburiyet karşısında zulüm uygulanmamalı... tabi savunma mecburiyeti durumunda saldırganın engellenmesi zulüme girmez yanılmıyorsam...
en başta şartlardan uzak durmakta fayda var... ve arkadaşlarının sana kötü olan şeyleri hatırlatmayan insanlar olmalı.. ona göre de arkadaş seçilmeli..
benden söylemesi