maxicep günlük..

Sponsorlu Bağlantılar

Samsun55''

Samsun55''

Üye
heleki şükür girebildim siteye :ehe

Sidretül Münteha

Üye

Sevgili Günlük…

Çok Üzgünüm, Hüzünlüyüm Kendime Ne Kadar Anlatmaya Çalışsamda Cümlelerim Kifayetsiz Kalır… Sözlerimi Nereden Başlasam Bende Bilmiyorum Çünkü Karmakarışığım Ağlamaklıyım Gözlerimi Açamıyorum Zaten Şiş Hayatı Anlatamıyorum Hayatın İçindeki İnsanları Hiç Anlamıyorum Zaten..

Bunlar Belkide Sınama Yalnız Hayat Bana Çok Adilce Yaklaşıyor Gözlerimin Yaşı Durmak Bilmiyor. Sıkıldımm Bunaldımmm Yeter Artıkk Dercesineee Çığlık Çığlıpaa Bağrasımmmm Varr !

Amaa Her İstediğin Şey Olmuyor ! Olmayınca Olmuyor Elden Ne Gelir.. Zaman Herşeyin İlacıda, Kaybıda.. Ama Benim Büyük Bir Kayıp En Çok Sevdiğim Sözümm Dudaklarımda Kalan Kabülsüz Bir Dilek.. Her An Herşey Olabilir.. Her An Ağlarım ! Her An Gülerim Her An Ölebilirim..

Kendimee Sus Diyemiyorum Dur Diyemiyorum.. Şuan Dinliyorum Ne Kadar da Güzel Sözleri…

Ah yandım ben Allahım
Buna can dayanmaz
Al onu getir geri bir daha vermeyeyim...
Al onu ver bana geri...
Yarınlar yok gibi
Güneş hiç doğmayacak...
O gitti ah gitti
Bir daha hiç dönmeyecek...
Ah yandım ben allahım
Buna can dayanmaz
Al onu ver bana geri...
Son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim...
Ah yandım ben allahım
Buna can dayanmaz
Al onu ver bana geri..

Sustur / Sana, Beni.. Ağlama Desene Ben Geldimm Desene.. Şaşırmak İsterdim Bi Mutluluk İle Bu Hayatta Olma Amacım Nedir Onu Bile Bilemezken Bunları Yaşamak Ne Kadar Kötü Hayattan Soğudum Her An Ölümü Bekliyorum Ölümün Soğuk Olduğunu Bile Bile.. NAPCAM BEN KENDİMLE !

Çok Fazla ve Gereksiz Konuştum Dimi Günlük İçim Çok Dolu Napim !
Ben Hediyemi Aldım, ( Bana Ne Hediye Ettiğini Biliyorsun Dimi ? Biliyorsundur..)

Sana Mutluluklar Dilerimm..

Kal Sağlıcakla Günlük..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
SeLamünaLeyküm günLük ..

burda herşey güListanLık , güLLük ..

eLimde sigaram , yanımda küLLük ..

16 dakika kaLdı , bir gün daha bitiyor .. hadi eyvaLLah günLük :d:

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, kol@j, minoo ve 1 kişi daha
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
lanetli günlüğüm::off:
Bugünüm çok kötü başladı çok kötü bitti. Herşey üst üste geldi nedenini anlayamayacağım hiçbir zaman biliyorum ama nedense istediğim an evime gelemedim bir şeyler bana adeta engel oldu:'(. o kapının kilitlenmesinde bir hikmet vardı zaten. kaplumbağamın ölümü bana çok kötü koydu bee:züü:....:ağlarım:
bunu uzuuuuuuuuuun bir zaman unutamayacağım. çocuğum gibiydin be anten neden ya nedennnnnnnnnn.
somuru: lanet olsun allahım ben uzaktayken neden. neden o kapı açılmadı neden..... isyanımı bağışla ya da bağışlama sesim çıktığı kadar içimden bunu yapmaya devam edeceğim. allahım bana bu acıyı bir daha yaşatma. çocuğum gibi sevdiğim bir canı benden böyle çaresizce almana anlam veremiyorum :bye:hiç bir sebep yokken nerelere gideyim ne yapayımda bu içinde olduğum karabasandan depresyondan kurtulayım bilmiyorum.. ooooooooofffffff ooooooooffffff:vur

kol@j

kol@j

Üye
sevgili günlük

maxicepte son günüm...

bu günden sonra hiç gelmeme ihtimalim var... meraklılar imzama tıklasın

Sidretül Münteha

Üye
Ben geldım gunluk artık bas harfı buyuk yazma takıntısından kurtuldum artık normal ınsanım galıba banım acıldı devam..

Kalbımı soracak olursan acıdan feryat fıgan aglıyor ben bagıramasamda sevıyorum abı ya..

Rabbım sen gunah yazma sana sevgım sonsuzda, sen ınsan sevgısı ne dıye verdın yarabbım perısan oldum/k duygularım yok olsun, acımasız, gaddar olayım.. Duygusuz bı melek yap benı.

Agrım devam edıyo o mutlu ben mutsuz nedır bu ey rabbım sen nelere kadırsın..

Uyusam uykudan kalkmasam asırlarca uykuya hapsolsam ben yatar, acılı melegın uyur..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Vesselάm;3348860' Alıntı:
Ben geldım gunluk artık bas harfı buyuk yazma takıntısından kurtuldum artık normal ınsanım galıba banım acıldı devam..

Kalbımı soracak olursan acıdan feryat fıgan aglıyor ben bagıramasamda sevıyorum abı ya..

Rabbım sen gunah yazma sana sevgım sonsuzda, sen ınsan sevgısı ne dıye verdın yarabbım perısan oldum/k duygularım yok olsun, acımasız, gaddar olayım.. Duygusuz bı melek yap benı.

Agrım devam edıyo o mutlu ben mutsuz nedır bu ey rabbım sen nelere kadırsın..

Uyusam uykudan kalkmasam asırlarca uykuya hapsolsam ben yatar, acılı melegın uyur..
hoşgeldin...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
Yaşasın Günlükcüm şükür kavuşturana:aha:

nihayet buldum seni uzun zamandır kımse yazmamıs yine herzamankı gbı konumu hortlatmak bana düştü:kıskıs:

Günlükcüm sacım uzamıs kilo vermısm görmeyelı
evet sacma bı gırıs oldu ama bu saatte mantıklı bsey bekleme yanı
mutluyum sadece hihi:halay3:

birazdan dısarı cıkcam azcık dolasıp bseyler bakmam gerek
hadı bukadar olsun sımdılık hortlatan ben olayım benden sonra yazan olur sana yıne nasılsa:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
S.a günlük :)

Bugün sabah iyi bir moral ile uyandım fakat öğlene doğru sıkıldım :( Bazı nedenlerden dolayı moralim yine her zaman ki gibi çöktü :(

Bugün'de moralim bozuk şekilde maxicep'den ayrılacağım :)
Yarın görüşmek üzere günlük :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
zaza

zaza

Üye
selam günlük

bugün güne pek iyi başlamamıştım aklımda ki bir çok soruyla yaşama ümidimi sürekli kaybediyordum dün gece olay yüzünden pek dünyayı umursuyorda değildim. Bir an umudu kesince yaşamın anlamsız olduğunu hissettim belki acılara son vermez di ama şuan ki durumdan daha iyi oldğunu düşündüm, sevgilim olmasa belki erken ve yanlış bir karar alıcaktım verdiğim sözleri gerçekleştiremeyecektim. Bazen içim çok sıkılıyor hani derler ya bundan kötüsü olamaz diye aslında var beterin beteri var. ALLAH yine beni engelledi zaten her zaman öyle olmuyormu tam kara veriyorum ya ezan okur yada birinin yardıma ihtiyacı olur iişte zaten ozaman herşeyi unutuyorum. Ya aslında kötü bir insan değilim tamam kabul ediyorum gaddarım, zalimim, insafsızım, yalancıyım ama nankör, sadakatsiz, arkadan vuran, zayıfı ezen değilim bazı sorunları çözmek için zalimleştiğimin farkındayım ama bazen yapmak gerekir başkalarının hayatını kurtarmak için bazen kötü olmak gerekir. Zaten bu durumda olmayan anlayamaz neden yaptı diye sorgulamazlar yargılamak her zaman daha kolaydır. Zaten bu yüzden insan hep kötü değilmidir tek bildikleri yargısız infaz acaba şunun ne derdi varda böyle yapıyor demezler, Damga vurmakta 1 numaralar yapmadığın şeyi yapmış gibi dedikodu yapmak ise onların eğlencesidir. Bu yüzden kaybediyoruz belki....

kol@j

kol@j

Üye
selam günlük

bugün güne pek iyi başlamamıştım aklımda ki bir çok soruyla yaşama ümidimi sürekli kaybediyordum dün gece olay yüzünden pek dünyayı umursuyorda değildim. Bir an umudu kesince yaşamın anlamsız olduğunu hissettim belki acılara son vermez di ama şuan ki durumdan daha iyi oldğunu düşündüm, sevgilim olmasa belki erken ve yanlış bir karar alıcaktım verdiğim sözleri gerçekleştiremeyecektim. Bazen içim çok sıkılıyor hani derler ya bundan kötüsü olamaz diye aslında var beterin beteri var. ALLAH yine beni engelledi zaten her zaman öyle olmuyormu tam kara veriyorum ya ezan okur yada birinin yardıma ihtiyacı olur iişte zaten ozaman herşeyi unutuyorum. Ya aslında kötü bir insan değilim tamam kabul ediyorum gaddarım, zalimim, insafsızım, yalancıyım ama nankör, sadakatsiz, arkadan vuran, zayıfı ezen değilim bazı sorunları çözmek için zalimleştiğimin farkındayım ama bazen yapmak gerekir başkalarının hayatını kurtarmak için bazen kötü olmak gerekir. Zaten bu durumda olmayan anlayamaz neden yaptı diye sorgulamazlar yargılamak her zaman daha kolaydır. Zaten bu yüzden insan hep kötü değilmidir tek bildikleri yargısız infaz acaba şunun ne derdi varda böyle yapıyor demezler, Damga vurmakta 1 numaralar yapmadığın şeyi yapmış gibi dedikodu yapmak ise onların eğlencesidir. Bu yüzden kaybediyoruz belki....

birçok haram olan şey mecburiyet altında helal olabilir. mesela : açlık varsa ölmeyecek kadar haram olan birşey yenilebilir.(ölmeyecek kadar.)
ancak zulüm uygulamak, zalim olmak kesinlikle cevazlı değildir. hiçbir mecburiyet karşısında zulüm uygulanmamalı... tabi savunma mecburiyeti durumunda saldırganın engellenmesi zulüme girmez yanılmıyorsam...

en başta şartlardan uzak durmakta fayda var... ve arkadaşlarının sana kötü olan şeyleri hatırlatmayan insanlar olmalı.. ona göre de arkadaş seçilmeli..

benden söylemesi

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
birçok haram olan şey mecburiyet altında helal olabilir. mesela : açlık varsa ölmeyecek kadar haram olan birşey yenilebilir.(ölmeyecek kadar.)
ancak zulüm uygulamak, zalim olmak kesinlikle cevazlı değildir. hiçbir mecburiyet karşısında zulüm uygulanmamalı... tabi savunma mecburiyeti durumunda saldırganın engellenmesi zulüme girmez yanılmıyorsam...

en başta şartlardan uzak durmakta fayda var... ve arkadaşlarının sana kötü olan şeyleri hatırlatmayan insanlar olmalı.. ona göre de arkadaş seçilmeli..

benden söylemesi

KolaJ abi olaya el Koydu :) :) , Saygılar Abi

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlük itirazım var

CoDeYs

CoDeYs

Üye
günlük.
baya hayal kırıklıgına ugradım bazı kişilerden.
bir insanın derdine ortak olmak ona yanlız oldugu zmanda destek vermek boşunaymiş meger.
bakıyorum kı herzman fazla deger goz cıkartıyor .sen derdini paylaş rahatlal o insanı sonra bakki arkadaşlıktan cıkarsın senı haberin olmasan
facesını kaybetmış yapmış ekledigi yok mesajlara cevap veridigi yok bumu arkadaşlık .yok artık hiç kimseye deger vermicem herkeze hak ettiginden daha düşük seviye uygulamak dahada baglıyor ınsana nedense artık nasıl bır duruma geldiysek.
yanı sanala takmıcam artık boşuna kafa yorar sadece.

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
sevgili günlük;

bu sabah ellerim cebimde öylesine yürürken, birden başımı sol tarafa çevirdim.bunu isteyerek mi yaptım emin değilim.
sanırım boynumu çıtırdatmak için yaptığım esnada internet kafe görünce içeri girmeye karar verdim.
içerde yaklaşık 20 adet bilgisayar vardı.galiba 6 tanesi boştu.saymadım tek tek öyle tahmin ediyorum.kaç tanesinin boş olduğunu sayacak kadar boş işlerle uğraşmıyorum.(aslında bunu düşünüyor olmam bile boş iş ya neyse)
6 nolu masaya oturdum.içerde inanılmaz yoğun bir sigara kokusu ve counter strike oynayanların gürültüsü vardı.daha fazla dayanamayıp süremin bitmesine 18 dk kala çıktım.bundan sonra da gitmeyi hiç düşünmüyorum.

daha fazla yazmanın anlamı yok sanırım günlük, şimdilik bu kadar (bu sefer sevgili demedim dikkat ettiysen, sinirlendim çünkü)
neyse ben yatıyorum günlük.kendine dikkat et. terli terli su içme..

minoo

minoo

Üye
Sevgili günlük,
pek mutluyum.
Bye.

• Beğen
Tepkiler: ChavRash, Tuba.Erva, Sidretül Münteha ve 2 diğerleri
zaza

zaza

Üye

benden söylemesi

keşke bir gerçekleri anlatabilsem ama olmuyor bi bilseniz içimdekileri o zaman beni iyi anlayacaksınız

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
    Konu Sahibi
günlük iğrenc bı gün ama ınadına mutluyumm

• Beğen
Tepkiler: minoo
cehili

cehili

Üye
Sanal Günlük

Bugun bilgisayarı virüslerden artık arındırıyım demem le virüs programlarını indirip tek tek deneme aşamasında bilgisayarı çökertmeyi başardım.Mutluyum monitör ve kasa üzerinde güzel stres attırdı bu durum.

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Takipçi Satın Al

Üst Alt