Sadece kaçak alınabilen xiaomileri tanıtıp eski bütün cihazlara sallasa tutar kanal zaten şu an TR de bunu yapmayan çok az kişi varŞimdi baktım bir youtube kanalı ver 300 küsür aboneli ve zamanında birkaç telefon inceleme videosu denenmiş.Devamı gelebilirdi.Ayrıca bu dönemde neredeyse hergün bir telefon piyasaya çıkarken :d Sadece telefon tanıtsa yine yaşar![]()
Sakız 5 kuruştueskiden güzeldi hep, hep eskiden...

Konu açayım paylaşayım isteği olan burada çok az . O yüzden kaybediyor.17-18 yıllık kullanıcı paylaşımcı ve zamanında en aktif olanlardan olarak çoğu yaşlı kurtu göremiyorum, gençler götürürse götürür ama çok zor diyorumselamlar
Eskiden jar jad zamanları symbian zamanları forum efsaneydi bir ara yine bir el değişimi oldu telrar üye olduk sıfırlandı gibi oldu forum normal girişim 2005-6 olması lazımdı ilk kurılduğu zamanlar, sonra çoğu moderator ve kullanıcılar olarak farklı forumlara yöneldik telrar aktif oldu eskiler geldi tekrar geldik, biri bizi dağıttı ve öyle kaldık yaşlandık,şimdi bakıyorum eskilerden kimse kalmamış hem yaşam hem yaş durumundan mütevellit bir de gelişen teknoloji.Symbian nokia gelişerek yeniden doğsa buralar yeniden efsane olur eski günlerin hatrınaKonu açayım paylaşayım isteği olan burada çok az . O yüzden kaybediyor.
Bırak geçmişi . Geçmiş geçmişte kaldı . Gelecek ise şimdi ne yaptığına bakıyor.Eskiden jar jad zamanları symbian zamanları forum efsaneydi bir ara yine bir el değişimi oldu telrar üye olduk sıfırlandı gibi oldu forum normal girişim 2005-6 olması lazımdı ilk kurılduğu zamanlar, sonra çoğu moderator ve kullanıcılar olarak farklı forumlara yöneldik telrar aktif oldu eskiler geldi tekrar geldik, biri bizi dağıttı ve öyle kaldık yaşlandık,şimdi bakıyorum eskilerden kimse kalmamış hem yaşam hem yaş durumundan mütevellit bir de gelişen teknoloji.Symbian nokia gelişerek yeniden doğsa buralar yeniden efsane olur eski günlerin hatrına

Kazma Arm11'e rağmen arayüz hızı gayet canavardı.Hala nokia ve symbian diyorlar. Çıkın arkadaş şu kafadan artık. Hersey zamanında güzeldi. En son n8 kullanıyordum ve inan bana o kadar kasma takılma vardı ki iyi ki nokia bitmiş diyorum. O yıllarda nokia başkanı kendi bile itiraf etti biz geleceği görmedik symbian da ısrar ettik diye. Neyse şimdi retroarch kurdum windows 98 kullanıyorum 3d hızlandırıcı ile sorunsuz çalışıyor. Zamanında boşuna o kadar konu açmışım windows çalıştıracam diye.![]()
? 3 tane n8 kullandım. Hepsinde de aynı sorunlar vardı. Üçünün de hoparlörü parlaktıKazma Arm11'e rağmen arayüz hızı gayet canavardı.
ne sorunu vardı mesela? hoparlör vs hangisi alt ana hoparlör mu kronik sorunları elbet vardı doğru ama bazıları kullanıcı hatası? 3 tane n8 kullandım. Hepsinde de aynı sorunlar vardı. Üçünün de hoparlörü parlaktı
Cızırtı yapıyordu biraz sesi yükseltince. Sonradan öğrendim bu telefonların hepsinde hoparlor kronik sorunluymus bende bozana kadar öyle kullandım.ne sorunu vardı mesela? hoparlör vs hangisi alt ana hoparlör mu kronik sorunları elbet vardı doğru ama bazıları kullanıcı hatası