Maxicep günden güne ölüyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
Şimdi baktım bir youtube kanalı ver 300 küsür aboneli ve zamanında birkaç telefon inceleme videosu denenmiş.Devamı gelebilirdi.Ayrıca bu dönemde neredeyse hergün bir telefon piyasaya çıkarken :d Sadece telefon tanıtsa yine yaşar :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978

Dobraokuyucu

Üye
Şimdi baktım bir youtube kanalı ver 300 küsür aboneli ve zamanında birkaç telefon inceleme videosu denenmiş.Devamı gelebilirdi.Ayrıca bu dönemde neredeyse hergün bir telefon piyasaya çıkarken :d Sadece telefon tanıtsa yine yaşar :D
Sadece kaçak alınabilen xiaomileri tanıtıp eski bütün cihazlara sallasa tutar kanal zaten şu an TR de bunu yapmayan çok az kişi var

• Kahkaha
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve Who_knoxer
soldierman

soldierman

Üye
17-18 yıllık kullanıcı paylaşımcı ve zamanında en aktif olanlardan olarak çoğu yaşlı kurtu göremiyorum, gençler götürürse götürür ama çok zor diyorum :) selamlar

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Silinen Üye 2625978

Dobraokuyucu

Üye
yapay zeka denen meret bitirecek herşeyi millet her aklına geleni ona soruyor

• Beğen
Tepkiler: İmamcivciv

aevrenm

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar hocam

cyborg78

cyborg78

Üye
eskiden güzeldi hep, hep eskiden...

Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: cyborg78
Silinen Üye 2626364

Silinen Üye 2626364

Kapalı Hesap
Dünya değişiyor ve bizi de beraberinde zorluyor ama yine de buraya uğruyorum

MAERKEK

MAERKEK

Admin
17-18 yıllık kullanıcı paylaşımcı ve zamanında en aktif olanlardan olarak çoğu yaşlı kurtu göremiyorum, gençler götürürse götürür ama çok zor diyorum :) selamlar
Konu açayım paylaşayım isteği olan burada çok az . O yüzden kaybediyor.

• Beğen
Tepkiler: soldierman ve Silinen Üye 2625978
soldierman

soldierman

Üye
Konu açayım paylaşayım isteği olan burada çok az . O yüzden kaybediyor.
Eskiden jar jad zamanları symbian zamanları forum efsaneydi bir ara yine bir el değişimi oldu telrar üye olduk sıfırlandı gibi oldu forum normal girişim 2005-6 olması lazımdı ilk kurılduğu zamanlar, sonra çoğu moderator ve kullanıcılar olarak farklı forumlara yöneldik telrar aktif oldu eskiler geldi tekrar geldik, biri bizi dağıttı ve öyle kaldık yaşlandık,şimdi bakıyorum eskilerden kimse kalmamış hem yaşam hem yaş durumundan mütevellit bir de gelişen teknoloji.Symbian nokia gelişerek yeniden doğsa buralar yeniden efsane olur eski günlerin hatrına

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Eskiden jar jad zamanları symbian zamanları forum efsaneydi bir ara yine bir el değişimi oldu telrar üye olduk sıfırlandı gibi oldu forum normal girişim 2005-6 olması lazımdı ilk kurılduğu zamanlar, sonra çoğu moderator ve kullanıcılar olarak farklı forumlara yöneldik telrar aktif oldu eskiler geldi tekrar geldik, biri bizi dağıttı ve öyle kaldık yaşlandık,şimdi bakıyorum eskilerden kimse kalmamış hem yaşam hem yaş durumundan mütevellit bir de gelişen teknoloji.Symbian nokia gelişerek yeniden doğsa buralar yeniden efsane olur eski günlerin hatrına
Bırak geçmişi . Geçmiş geçmişte kaldı . Gelecek ise şimdi ne yaptığına bakıyor.

Buralar ya kendini yeniler ya da donanım arşivi , donanımhaber gibi forumlardan sonra uğranılacak yer olur . Yenilenme işi tamamen ekip ve yöneticinin çabasıyla olur . Dışı yenilenen bir yer içiyse bildiğiniz gibi .

• Cool
  • Beğen
Tepkiler: PALA. ve Silinen Üye 2625978
turancen

turancen

Üye
Selamlar, yarım saat önce bir konu açayım dedim, halen onaylanmadı, galiba sildiler, siteye adminlerde uğramıyor galiba.

aevrenm

Üye
    Konu Sahibi
4 yıl önce geleceği görmüşüm. 😅 Atatürk gibi adamım ileri görüşlüyüm. Keşke adminler beni moderatör veya yönetici yapsa da forumla ilgilensem. Ve telefonları tanıtsam youtube kanalında. Ama nerdeee

• Beğen
  • Kahkaha
Tepkiler: Dobraokuyucu ve Silinen Üye 2625978
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hala nokia ve symbian diyorlar. Çıkın arkadaş şu kafadan artık. Hersey zamanında güzeldi. En son n8 kullanıyordum ve inan bana o kadar kasma takılma vardı ki iyi ki nokia bitmiş diyorum. O yıllarda nokia başkanı kendi bile itiraf etti biz geleceği görmedik symbian da ısrar ettik diye. Neyse şimdi retroarch kurdum windows 98 kullanıyorum 3d hızlandırıcı ile sorunsuz çalışıyor. Zamanında boşuna o kadar konu açmışım windows çalıştıracam diye. :)

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
aklıma şu olay geliyor :D
Mesaj birleştirildi:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: Dobraokuyucu

MaxipmaN

Üye
Hala nokia ve symbian diyorlar. Çıkın arkadaş şu kafadan artık. Hersey zamanında güzeldi. En son n8 kullanıyordum ve inan bana o kadar kasma takılma vardı ki iyi ki nokia bitmiş diyorum. O yıllarda nokia başkanı kendi bile itiraf etti biz geleceği görmedik symbian da ısrar ettik diye. Neyse şimdi retroarch kurdum windows 98 kullanıyorum 3d hızlandırıcı ile sorunsuz çalışıyor. Zamanında boşuna o kadar konu açmışım windows çalıştıracam diye. :)
Kazma Arm11'e rağmen arayüz hızı gayet canavardı.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
  • Düşünceli
Tepkiler: Dobraokuyucu
turancen

turancen

Üye
Konum halen açılmamış, alooo modlar ve adminler nerede acaba.

Bu arada sizede selamlar arkadaşlar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
? 3 tane n8 kullandım. Hepsinde de aynı sorunlar vardı. Üçünün de hoparlörü parlaktı
ne sorunu vardı mesela? hoparlör vs hangisi alt ana hoparlör mu kronik sorunları elbet vardı doğru ama bazıları kullanıcı hatası

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
ne sorunu vardı mesela? hoparlör vs hangisi alt ana hoparlör mu kronik sorunları elbet vardı doğru ama bazıları kullanıcı hatası
Cızırtı yapıyordu biraz sesi yükseltince. Sonradan öğrendim bu telefonların hepsinde hoparlor kronik sorunluymus bende bozana kadar öyle kullandım.

Üst Alt