MaxiCep GSM Operatörleri Büyüyor, Gelişiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz de sizler gibi üyelerimiz olduğu için sevinçli ve bir o kadar da gururluyuz. Sizlere yararlı bir hizmet verebiliyorsak ne mutlu ki yararlı işler yapıyoruz :) İlginize teşekkür ederiz :)

basrimutaf

basrimutaf

Üye
paylaşımlar için teşekkürler..

greenmile

greenmile

Üye
süper bi forum,forumdan öte süper bi ailesiniz ve bu ailenin içinde yer almak bana onur veriyor.Hepinize ayrı ayrı teşekkürler...Şu sms ile bilgiledirme olayı süper olur bana kalırsa...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlginiz ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederiz arkadaşlar :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
süper bi forum,forumdan öte süper bi ailesiniz ve bu ailenin içinde yer almak bana onur veriyor.Hepinize ayrı ayrı teşekkürler...Şu sms ile bilgiledirme olayı süper olur bana kalırsa...

Evet yaa bu smsle bilgilendirme işi çok kıyak olur ama maliyet yüksek olur herhalde??

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Maliyeti düşünmeyiniz arkadaşlar :) Her şey sizler için :)

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
dün gece bana mesaj atılmış...Yükle kazan kampanyası ile teşekürler bilgilendirme için...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün gece bana mesaj atılmış...Yükle kazan kampanyası ile teşekürler bilgilendirme için...

Rica ederiz arkadaşlar. Kampanyanın kazançlı olması durumuna bağlı olarak TonlaKazan'a kayıtlı olan üyelerimize de Bilgilendirme SMS'i gönderilmiştir.

caner90

caner90

Üye
süper ne zmn başlıyacak bekliyorum

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:) güzel ezeli rakabete dewammm :)

morfrap

morfrap

Üye
Hocam ellerinize sağlık. Harika şeyler yapıyorsunuz. Başarılarınızın dewamını dilerim.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz arkadaşlar. Sizlerin güzel dilekleri bizlerin yapacağı hizmetlere güç katıyor, inanın buna.
Her şey sizler için, her şey MaxiCep için...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bu konu ne güzel üst konuydu niye değiştirildi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt