MaxiCep GSM Operatörleri Büyüyor, Gelişiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep GSM Operatörleri Büyüyor, Gelişiyor.
Merhaba arkadaşlar;

MaxiCep Türkiye'nin 1 Numaralı Cep Telefonu Forum Sitesi olmayı başarmıştır.( Benzer forum sitelerindeki toplam üye sayısı baz alınmıştır.)

Bu başarı elbette tesadüf değil. Başta Yönetim ve Üyeler arası bağ olmakla birlikte, yapılan kaliteli paylaşımlarla başarı artmaktadır.

Bu başarımız GSM Operatörleri bölümünde de sürmektedir. Sürmesi için de elimizden gelen gayreti siz değerli üyelerimizle birlikte yapmaya devam ediyoruz.

MaxiCep GSM Operatörleri Bölümünde Yeni Bir Perde Açıyoruz.

Bu gayretimiz siz değerli üyelerimiz için, en güzel olanı sunmaktır. Son dakika haberlerini, Son GSM Operatörlerini anında paylaşarak, sizlerin bilgisine bilgi katmak içindir.

Çok Yakında Yapacaklarımız:
Kampanya SMS Grubumuz kurulmuştur.Bu sayede en son kampanyaları forum sitemizde olmasanız bile Cep Telefonunuzdan SMS Bildirisi ile öğreneceksiniz.
Forum içi GSM Operatörleri yarışmalarımız başlayacak. Kazanan arkadaşımız/arkadaşlarımız bizden hediye kazanacaklar.
Sizler için yapacaklarımız elbette bunlarla sınırlı kalmayacak. Hep beraber daha güzel yenilikleri ilk sizler göreceksiniz. Bizi izlemeye devam ediniz.

Saygılarımla
TkSharMeLy - MaxiCep GSM Operatörleri Yöneticisi

İyisi mi siz siz olun MaxiCep GSM Operatörlerinden ayrılmayın ;)
Çünkü kazanmanın yolu Maxi'den geçer.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
eee ne olcaktı. haber ile sms vaaaaaay çok süper olur aynı zamanda da havalı olur. tebrik ederim.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim, sizler için en iyi ve en güzel olanı yapmak için çalışmalarımız sürecektir :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kolay gelsin arkadaşlar, hep birlikte daha iyiye. :oke:

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Ahmet Bey :) Daha güzel günler çok yakın :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
2009'u beklememiz gerekiyor sanırım.

Odysseus

Odysseus

Üye
Süper olur gerçekten. Maxicep kalitesini konuşturmaya devam ediyor. Bakalım 2010 Mart'ta askerden döndüğümde maxicep neleri yenilemiş olacak merak ediyorum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
maxi cepten de bu beklenir..Herzaman gelişmek dilegiyle;)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiCep yarışmamız ve sürpriz ödüllerimiz ile birlikte Bayramın 1. günü sizlerle buluşuyor.

Yarışmamız 1 Hafta boyunca GSM Operatörleri bölümünde devam edecek. Kampanya bitiminde kazanan üyelerimize sürpriz hediyeler verilecek.

İyisi mi siz siz olun MaxiCep GSM Operatörlerinden ayrılmayın ;)
Çünkü kazanmanın yolu Maxi'den geçer.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ben sürekli burdayım merak etmeyin ve her hediyeyi ben alacam:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:) :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bayramda ben yokum tüh gitti hediyeler diyeceğim ama admin olarak zaten hediye alma gibi bi şansım yoktu. Sonra olay oluyor yok hediye aldı, hile yaptı falan diye. :ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kampanya detaylarından ufak bir ipucu vereyim :) MaxiCep Yetkilileri kampanyaya katılamaz, katılsa ve ödülü kazanmayı gerektiren şartları sağlasa dahi, hediye kazanamaz :)
Kusura bakma Ahmet kardeşim :) İllaki kazanmak istiyorsan istifa et, öyle katıl:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sağlık olsun Mahmut, maxicepe giren üye sayısının artması bize en büyük hediyedir. ;)

ahmet_d

ahmet_d

Üye
çok güzel ve kullanışlı bir forum bende burdayım artık

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim ahmet kardeşim hoşgeldin, sefalar getirdin :) Seni aramızda görmek bize ne kadar büyük bir şeref :)

ahmet_d

ahmet_d

Üye
ben teşekkür ederim davet ettiğin için kardeşim:)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim :) Burada da çok güzel vakit geçirmemizi ve güzel paylaşımlarda bulunmamızı umuyorum:) Tekrar teşekkür ederim :)

aevren

Üye
basarinizin devamini dilerim

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Maxicep'e tapıyorum :):) Özellikle bir kaç üye (tksharmely, oflu_recep...) sayesinde bu site ve de özellikle Turkcell bölümü vazgeçilmez oldu benim için.. Saolun Varolun ::oke:::oke:

Bu arada katkısı olan her üyeye minnettarım.. Verdiğim iki isim sadece birer örnekti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt