bunu neden yaptıklarının nedeni belli.Her ne kadar karşı olduğum bir olay olsa da zaten banlı herkes affedildi.
Sence neden?bunu neden yaptıklarının nedeni belli.
Sence neden?
Sanmam çünkü zaten banlı olmayan çok kişi de gitmişti.forumu tekrar aktifleştirmek için.ama nafile..
o zaman banları kaldırmak saçmaSanmam çünkü zaten banlı olmayan çok kişi de gitmişti.

Bence deo zaman banları kaldırmak saçma![]()

Bunun konusunu açıp sabitlemek lazım.Arkadaşlar bu konuyla ilgili olarak daha önce birçok kez cevap yazdım ama tekrar yazayım. İnsanlar zaman içerisinde yaşı ilerledikçe birçok eski alışkanlığını bırakıyor. Hayat şartları veya iş şartları gibi çeşitli farklı olaylar sebebiyle forum sitelerinde ki aktif üyeliklerini bırakan çok sayıda kişi var.
Artık insanlar forum sitelerinden önemli bilgi veya dosyaları alıp işini görüyor fakat bir teşekkür bile etmiyor. Binlerce hit almış çok sayıda konu var ama tek bir mesaj bile yok konularda çünkü insanlar ihtiyacı olanı alıp sonra çekip gidiyor![]()

symbien bitti, forum öldü len vıcıkBunun konusunu açıp sabitlemek lazım.![]()

Ölmez ölmezsymbien bitti, forum öldü len vıcık![]()
Zamanında açmıştım . Neden mesaj yazmaktan yorum yapmaktan uzağız diye ?Bunun konusunu açıp sabitlemek lazım.![]()
S40 telefonun varsa canlandıralım .symbien bitti, forum öldü len vıcık![]()
İçerik aynı değil diye hatırlıyorum varsa bi linkini alırım.Zamanında açmıştım . Neden mesaj yazmaktan yorum yapmaktan uzağız diye ?
Neden Mesaj Yazmaktan Yorum Yapmaktan Uzağızİçerik aynı değil diye hatırlıyorum varsa bi linkini alırım.