[MaxiCep FıKRa ArŞiVi]_HerGün Yeni Fıkra Eklenecektir..! :))

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
14 14 14

Bir tane adam yoldan geçerken duvarın arkasından birden fazla adamın "13 13 13 13" diye bağırıyorlarmış. adam meraklı ya kafasını duvardan uzatmasıyla delilerin adamı içeriye çekmesi bir olmuş. ve bağırmaya başlamışlar "14 14 14 14"... :kop2:

fk555897

fk555897

Üye
Üniversitede not fıkrası komikmiş.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

:muha: bazıları hep başıma geliyo :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

5 DOLAR

New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarışın bir hanım yan yana oturuyorlar. Avukat hem hanımla yakınlaşmak hem de hoşça vakit geçirmek için bir oyun teklif ediyor. Kabul görünce oyunu anlatıyor:
-Size bir soru soracağım, cevabı bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar vereceğim.
Ve ilk soruyu soruyor:
-Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır?
Kadın tek söz söylemeden çantasından 5 dolar çıkarıp adama uzatmış.
Soru sorma sırası sarışına gelmiş:
-Tepeye 3 ayakla tırmanıp 4 ayakla aşağı inen şey nedir?
Adam dakikalarca düşünmüş. Yanıtı bulamamış... Cüzdanından 50 dolar çıkarıp kadına uzatmış. Kadın parayı kibarca alıp çantasına koyarken avukat merakla sormuş:
-Cevap ne?
Kadın tek kelime etmeden çantasını açmış ve 5 dolar çıkarıp adama uzatmış...
akıllı kadın :kop2:

BYFECI

BYFECI

Üye
:ehe

hikmet366

hikmet366

Üye
Hani Fıkralar Fıkra Paylaşımı Bittimi Yani :ağlarım:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
SAPAN

Adamın biri aklını sapanla bozmuş. Nerede bir karış lastik bulsa hemen sapan yapıp evlerin camına taş atıyormuş. Sonunda akıl hastanesine kapatmışlar. Gel zaman git zaman adam bir gün başhekimin odasına gitmiş :

- Ben artık akıllandım. Beni çıkarın, demiş. Başhekim :

- Peki seni çıkarırsak ne yapacaksın?

- Evleneceğim.

- Evlenince ne yapacaksın?

- Gelini alıp gerdek odasına getireceğim.

- Sonra?

- Önce duvağını sonra gelinliğini çıkaracağım.

Doktor heyecanlanmış :

- Sonra, sonra?

Deli: Sonra ilk bulduğum lastiği sapan yapacağım :)

hikmet366

hikmet366

Üye
SAPAN

Adamın biri aklını sapanla bozmuş. Nerede bir karış lastik bulsa hemen sapan yapıp evlerin camına taş atıyormuş. Sonunda akıl hastanesine kapatmışlar. Gel zaman git zaman adam bir gün başhekimin odasına gitmiş :

- Ben artık akıllandım. Beni çıkarın, demiş. Başhekim :

- Peki seni çıkarırsak ne yapacaksın?

- Evleneceğim.

- Evlenince ne yapacaksın?

- Gelini alıp gerdek odasına getireceğim.

- Sonra?

- Önce duvağını sonra gelinliğini çıkaracağım.

Doktor heyecanlanmış :

- Sonra, sonra?

Deli: Sonra ilk bulduğum lastiği sapan yapacağım :)

Hoh şimdi Rahatladım Güzeldi :tşk:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi

Hoh şimdi Rahatladım Güzeldi :tşk:

rica ederim paylaşmaya devam :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

DENİZALTI

Askerliğini denizaltı personeli olarak yapan Temel kahvede denizaltını anlatıyormuş. -Kocaman her tarafı kapalı demirden bir gemi. İşte biz o geminin içine giriyorduk,denizin 100-200 metre altına girip 1 hafta 10 gün hiç
çıkmadan gidiyorduk. Herkesin ağzı açık Temeli dinlediğini gören Dursun birazda kıskanarak; - Ula Temel demirden gemi denizin altına girerde nasıl su almaz Temel,evelemiş gevelemiş bir türlü izah edememiş, sonra Dursuna dönerek; - Ula dursun sen denize giriyor musun? - Giriyorum. - Peki denize dalmıyor musun? - Dalıyorum. - Denizin dibine dalınca kıçına su kaçıyo mu? - Yooo. - İşte sistem aynu sistem...

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
:) :kop:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Güzeldi:ehe

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi

:evet:

- - - Eklendi - - -

DÖRT KELİME

Bir gün ali sinif da arkadaslariyla konusuyormus ögretmenleri görmüs. Ve bunlari tahtaya kaldirmis ve demis 4 kelime yazip yarin getirceksiniz. Ali eve gelir:

- baba bana bi kelime söyler misin

- git len basimdan. Ali yazar.Annesine gider annesinin yagi bitmistir annesi de:

- sana sana der Ali yazar. Abisine gider abisi de tarzan kitabi okudugu icin sorusuna cevap olarak

- tarzan tarzan der Ali gene yazar ve telefonla sevgilisiyle konusan ablasina gider

- Abla bana bi kelime soyler misin der ablasi da telefonla konusurken:

- Gelemem sekerim randuvum var.

Sabah okulda ogretmen Ali yi kaldirir. Ali de okumaya baslar:

"git len basimdan" ogretmen

"banami?"

"sana sana"

"sen kendini ne saniyorsun"

"tarzan tarzan"

"yuru bakalim dogru mudure"

"gelemem sekerim randevum var".

- - - Eklendi - - -

:kıskıs:

hikmet366

hikmet366

Üye
haha :kop: :tşk:

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
:d:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
BİR SAATİNİ SATIN ALABİRMİYİM?

Adam yorgun argın eve döndügünde beş yaşındaki oglunu kapının önünde kendisini beklerken buldu. Çocuk babasına, saatte ne kadar para kazandıgını sordu. Zaten yorgun gelen adam, ogluna "Bu senin işin degil" diyerek karşılık verdi. Çocuk dayattı: "Babacıgım lütfen bilmek istiyorum" dedi. Adam, "Bu kadar çok bilmek istiyorsan söyleyeyim" dedi, "saatte 20 dolar kazanıyorum." Bunun üzerine çocuk, babasından bir istekte bulundu: "Peki babacıgım, bana 10 dolar borç verir misin?" dedi. Adam daha da sinirlendi: "Benim senin saçma oyunlarına ya da benzeri şeylerine ayıracak param yok" dedi. "Hadi derhal odana git ve kapını kapat" ÇOcuk sessizce odasına çıkıp kapısını kapattıktan sonra, adam sinirli sinirli düşünmeye başladı: "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder?" dedi kendi kendine.
Aradan bir saat geçmiş, adam biraz daha sakinleşmişti. Çocuguna, parayı neden istedigini bile sormadıgı geldi aklına. Yukarıya, çocugun odasına çıktı ve yatagına uzanan çocuguna, uyuyup uyumadıgını sordu. "Hayır uyuymuyorum" diye yanıtladı çocuk. Adam çocugundan özür diledi: "Sana az önce sert davrandıgım için üzgünüm ama uzun ve yorucu birgün geçirdim, yorgunum" dedi. Ve elindeki parayı uzattı: "Al bakalım istedigin 10 doları."
Çocuk sevinçle haykırdı: "Teşekkürler babacıgım" dedi ve yastıgının altında sakladıgı buruşuk paraları çıkardı, elindeki parayla birleştirdi, tümünü tane tane saymaya başladı. Oglunun yastık altından para çıkartıp saydıgını gören adam, yine sinirlendi: "Paran oldugu halde neden benden para istiyorsun?" diye bagırdı, "benim senin saçma sapan oyunlarına ayıracak zamanım yok." Çocuk babasının bagırmasına aldırmadı bile: "Fakat yeterince param yoktu ki... Ancak şimdi tamamlayabildim" dedi ve elindeki paraların tümünü babasına uzattı. "İşte sana 20 dolar, babacıgım" dedi, "ŞİMDİ BİR SAATİNİ ALABİLİR MİYİM?...."

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye

:evet:

- - - Eklendi - - -

DÖRT KELİME

Bir gün ali sinif da arkadaslariyla konusuyormus ögretmenleri görmüs. Ve bunlari tahtaya kaldirmis ve demis 4 kelime yazip yarin getirceksiniz. Ali eve gelir:

- baba bana bi kelime söyler misin

- git len basimdan. Ali yazar.Annesine gider annesinin yagi bitmistir annesi de:

- sana sana der Ali yazar. Abisine gider abisi de tarzan kitabi okudugu icin sorusuna cevap olarak

- tarzan tarzan der Ali gene yazar ve telefonla sevgilisiyle konusan ablasina gider

- Abla bana bi kelime soyler misin der ablasi da telefonla konusurken:

- Gelemem sekerim randuvum var.

Sabah okulda ogretmen Ali yi kaldirir. Ali de okumaya baslar:

"git len basimdan" ogretmen

"banami?"

"sana sana"

"sen kendini ne saniyorsun"

"tarzan tarzan"

"yuru bakalim dogru mudure"

"gelemem sekerim randevum var".

- - - Eklendi - - -

:kıskıs:

bu daha da güzel:kop2:

achambo

achambo

Üye
BİR SAATİNİ SATIN ALABİRMİYİM?

Adam yorgun argın eve döndügünde beş yaşındaki oglunu kapının önünde kendisini beklerken buldu. Çocuk babasına, saatte ne kadar para kazandıgını sordu. Zaten yorgun gelen adam, ogluna "Bu senin işin degil" diyerek karşılık verdi. Çocuk dayattı: "Babacıgım lütfen bilmek istiyorum" dedi. Adam, "Bu kadar çok bilmek istiyorsan söyleyeyim" dedi, "saatte 20 dolar kazanıyorum." Bunun üzerine çocuk, babasından bir istekte bulundu: "Peki babacıgım, bana 10 dolar borç verir misin?" dedi. Adam daha da sinirlendi: "Benim senin saçma oyunlarına ya da benzeri şeylerine ayıracak param yok" dedi. "Hadi derhal odana git ve kapını kapat" ÇOcuk sessizce odasına çıkıp kapısını kapattıktan sonra, adam sinirli sinirli düşünmeye başladı: "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder?" dedi kendi kendine.
Aradan bir saat geçmiş, adam biraz daha sakinleşmişti. Çocuguna, parayı neden istedigini bile sormadıgı geldi aklına. Yukarıya, çocugun odasına çıktı ve yatagına uzanan çocuguna, uyuyup uyumadıgını sordu. "Hayır uyuymuyorum" diye yanıtladı çocuk. Adam çocugundan özür diledi: "Sana az önce sert davrandıgım için üzgünüm ama uzun ve yorucu birgün geçirdim, yorgunum" dedi. Ve elindeki parayı uzattı: "Al bakalım istedigin 10 doları."
Çocuk sevinçle haykırdı: "Teşekkürler babacıgım" dedi ve yastıgının altında sakladıgı buruşuk paraları çıkardı, elindeki parayla birleştirdi, tümünü tane tane saymaya başladı. Oglunun yastık altından para çıkartıp saydıgını gören adam, yine sinirlendi: "Paran oldugu halde neden benden para istiyorsun?" diye bagırdı, "benim senin saçma sapan oyunlarına ayıracak zamanım yok." Çocuk babasının bagırmasına aldırmadı bile: "Fakat yeterince param yoktu ki... Ancak şimdi tamamlayabildim" dedi ve elindeki paraların tümünü babasına uzattı. "İşte sana 20 dolar, babacıgım" dedi, "ŞİMDİ BİR SAATİNİ ALABİLİR MİYİM?...."

fıkradan çok ders vermiş gibi
çok güzel teşekkürler

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
SORU

İngiltere'nin saygın kiz kolejlerinden birinde biyoloji öğretmeni öğrencilerden Miss Perkins'a:
-"Soyle bakalim, insan vucudunda uyarıldığında normal büyüklüğünün altı katına ulaşan organ hangisidir?"
Ögrenci yüzü kızararak:
-"Bana bu soruyu sordugunuzdan ailemi haberi olacak"
demiş.Öğretmen başka bir öğrenciye dönmüş ve:
-"Sen söyle Miss Sarah"
demiş.Sarah:
-"Loş ışıkta gözbebeği"
yanıtını vermiş.Ögretmen aferin dedikten sonra Miss Perkins'a dönmüş ve:
-"Sana üç sey soyleyeceğim"
demiş:
1-Dersine hiç çalışmamışsın, bundan ailenin haberi olacak..
2-Aklın fikrin sürekli kötü şeylerde.
3-İlerde çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın...

:ok2:

- - - Eklendi - - -

EKMEK VARMI? :D

Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mi?
- yok
- ekmek var mi?
- yok
- ekmek var mi?
- yok
-ekmek var mi?
- yok dedik ya
- ekmek var mi?
- eger bir daha sorarsan seni duvara civilerim
- civi var mi?
- yok
- ekmek var mi?

• Beğen
Tepkiler: kemal21
hikmet366

hikmet366

Üye
SORU

İngiltere'nin saygın kiz kolejlerinden birinde biyoloji öğretmeni öğrencilerden Miss Perkins'a:
-"Soyle bakalim, insan vucudunda uyarıldığında normal büyüklüğünün altı katına ulaşan organ hangisidir?"
Ögrenci yüzü kızararak:
-"Bana bu soruyu sordugunuzdan ailemi haberi olacak"
demiş.Öğretmen başka bir öğrenciye dönmüş ve:
-"Sen söyle Miss Sarah"
demiş.Sarah:
-"Loş ışıkta gözbebeği"
yanıtını vermiş.Ögretmen aferin dedikten sonra Miss Perkins'a dönmüş ve:
-"Sana üç sey soyleyeceğim"
demiş:
1-Dersine hiç çalışmamışsın, bundan ailenin haberi olacak..
2-Aklın fikrin sürekli kötü şeylerde.
3-İlerde çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın...

:ok2:

- - - Eklendi - - -

EKMEK VARMI? :D

Ördek bara girer ve barmen'e:
- ekmek var mi?
- yok
- ekmek var mi?
- yok
- ekmek var mi?
- yok
-ekmek var mi?
- yok dedik ya