maxicep eski tadı kaçtı...

Sponsorlu Bağlantılar

aksitman

aksitman

Üye
    Konu Sahibi
maxicep eski tadı kaçtı...
Maxicep in eski tadı kaçtı arkadaşlar 2011 den beri bu sitedeyim ve artık eski tadı alamıyorum bu siteden önceden n8 kullanırdık bi olay olurdu 2 dk de 20-30 tane bildirim gelirdi herkez yardımcı olmaya çalışırdı şimdi ise böyle birşey yok bi konu açıyosun 20 gün geçiyo 5 bildirim anca olmuş önceden maxicep e girmek için can atardım hergün en az yarım saatimi ayırırdım şimdi ise haftada 15 dk bile ayırmıyorum... Eskisi gibi deil artık ne yardımlaşma var nede başka birşey şimdi başka forum sitelerinde dolanmaya başladım...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, Furkan Emekli, yunus486 ve 4 diğerleri

avast

avast

Üye
Katılıyorum söylediklerinize malesef

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
avast

avast

Üye
2009'dan Beri Bu Forumdayım Ama Cidden Öyle Eskisi Gibi Degil
Bende onu kastediyorum 2009 haziranda kaydolmuştum baya iyiydi n70 için çabalıyodum falan şimdi yok bi konu açıyorum takmıyor bile kimse

oguzxw

oguzxw

Üye
Bende onu kastediyorum 2009 haziranda kaydolmuştum baya iyiydi n70 için çabalıyodum falan şimdi yok bi konu açıyorum takmıyor bile kimse
Eski İnsanlar Gitti Forumun Eglencesi Kalmadı

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
avast

avast

Üye
Eski İnsanlar Gitti Forumun Eglencesi Kalmadı
Başka forumlaramı gittiler acaba eskiden millet yardım etmeye çalışıyodu ya şimdi soru soruyoruz google am yazsama diyolar

oguzxw

oguzxw

Üye
Başka forumlaramı gittiler acaba eskiden millet yardım etmeye çalışıyodu ya şimdi soru soruyoruz google am yazsama diyolar
Bilenlerde yardim etmiyor suan o googleye yaz diyenlerin %99'u ileti kasmak icin yapıyorlar zaten :D

The Pancar

The Pancar

Üye
Hangi forum siteleri özelden isim alabilir miyim ? :)

NextWorld

NextWorld

Üye
:hmm symbian kullanan azaldığından olabilir mi? Bende 2 hafta once gectim Androide ama özledim tabi symbianda bir uygulama icin neler cekiyoduk. Androidte envai cesit uygulama var bıkkınlık veriyor emekler karsiligini bulmayabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: oguzxw
aksitman

aksitman

Üye
    Konu Sahibi
:hmm symbian kullanan azaldığından olabilir mi? Bende 2 hafta once gectim Androide ama özledim tabi symbianda bir uygulama icin neler cekiyoduk. Androidte envai cesit uygulama var bıkkınlık veriyor emekler karsiligini bulmayabiliyor.
Aga zaten bende symbianı bırakalı 1 yıl falan oşdu şimdi iosta takılıyorum ...
Hmm ilginç bi psikoloğa görünün [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Hahahaha hemen gidiyorum tavsiye psikolog varmı
tuzlamak işe yarıyabilir :kop2:
Çok komiksiniz gulugulu bey

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
Bay gulu gulu diyebilirsiniz :sirit:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Malesef eski forumdan eser yok artık.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben internette okuduğuma göre Symbian zamanlarında best bir forummuş. Android çıkınca çoluk çocuk doluştı kalitesi bozuldu diyorlar yorumlar bu şekildeydi.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407, Bahadir_fb, cyborg78 ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet eskiden symbian bölümü özellikle çok iyi idi şimdi onun kadar olmasa bile windowsPhone bölümü de fena sayılmaz hani.ama bir genelleme yapacak olursak eski tat yok tabiki.

Serhan

Serhan

Üye
Maxicep in eski tadı kaçtı arkadaşlar 2011 den beri bu sitedeyim ve artık eski tadı alamıyorum bu siteden önceden n8 kullanırdık bi olay olurdu 2 dk de 20-30 tane bildirim gelirdi herkez yardımcı olmaya çalışırdı şimdi ise böyle birşey yok bi konu açıyosun 20 gün geçiyo 5 bildirim anca olmuş önceden maxicep e girmek için can atardım hergün en az yarım saatimi ayırırdım şimdi ise haftada 15 dk bile ayırmıyorum... Eskisi gibi deil artık ne yardımlaşma var nede başka birşey şimdi başka forum sitelerinde dolanmaya başladım...
Symiban vb. kullanıcıları azaldığı için olabilir mi ?

xmustx

xmustx

Üye
Arkadaşlar ihtiyaçlar değiştikçe insanlar değişir.Artık symbian da iosta yada android osta kimse kalmadı diyorsanız sitemizin sohbet vs kısımları var konu açar "adam gibi adamları" etiketlersiniz.onlarda arada bir geldikçe yazarlar

@Safak

@Safak

Üye
malesef soyledigine katiliyorum birak 2011 gecen sene uye oldum gecen sene aldigim tadi simdi alamiyom

0MG90

0MG90

Üye
Aynen öyle. Aktif kullanıcı sayısı çok azaldı, eskiler gitti... Yönetim ne yapar bilinmez. Bende diğer forumlarda ve yabancı sitelerde geziyorum artık.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Maxicep aynı hiç değişmiyor, tadı da aynı. Symbian dönemi altın çağıydı, çünkü Türkiye'deki tek kaynaktı. Ama en önemlisi bu siteden yardım alan, yarar gören, kendi imkanları doğrultusunda bir başkasına yardım ederdi. Elindekileri Store'lara yükleyip para kazanmak yerine burada paylaşıp herkesin yararlanmasını sağlardı.

Eski tadı kalmadığını söyleyen arkadaşlar iğneyi biraz da kendilerine batırmalı bence. Sizler kaç kişiye yardım ettiniz, yada kaç tane yararlı paylaşım yaptınız.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, Silinen Üye 2480407, The Pancar ve 2 diğerleri
Takipçi Satın Al

Üst Alt