Denetim_Masası
Üye
Maxicep En iyi Profil || Katılım
Evet arkadaşlar.. Yarışmamız gene adındanda anlaşılabileceği gibi Maxicep En İyi Profil yarışmasıdır...
Yarışmamıza katılmak için sadece bir şartımız var.. Bu şart;
Maxicep En İyi Profil yarışmamıza katılmak için sadece buraya bende yarışmaya katılmak istiyorum diye mesaj atmaları yeterli olacaktır..
not: Yarışma başvurusu için bana özel mesaj atmayın.. Özel mesajla başvuru yapan üyelerin başvurusu geçersiz sayılacaktır...
...KONTEJAN 10 KİŞİLİKTİR...
Oylama Nasıl Olacak ??
Oylamada sadece 2 yada 3 üyeye oy verebilirsiniz...
Oylamalar;
x adlı üyeye 10 puan
x adlı üyeye 6 puan
x adlı üyeye 4 puan
şeklinde olacaktır.
ÖDÜLLER:
Ödüller ve ödül dağıtımı site yönetiminde üstüne basa basa söylediği gibi 5 TL (kontör bakiyesi) şeklinde olacaktır.. Ödül konusu için site adminizle iletişimede geçilecektir...
Yarışmaya katılan üyelerimiz kontejanı doldurmuştur ve oylama konumuz açılacaktır...
Yarışmamıza katılmak için sadece bir şartımız var.. Bu şart;- En az 50 mesajınızın bulunmasıdır...
Maxicep En İyi Profil yarışmamıza katılmak için sadece buraya bende yarışmaya katılmak istiyorum diye mesaj atmaları yeterli olacaktır..
not: Yarışma başvurusu için bana özel mesaj atmayın.. Özel mesajla başvuru yapan üyelerin başvurusu geçersiz sayılacaktır...
...KONTEJAN 10 KİŞİLİKTİR...
Oylama Nasıl Olacak ??
Oylamada sadece 2 yada 3 üyeye oy verebilirsiniz...
Oylamalar;
x adlı üyeye 10 puan
x adlı üyeye 6 puan
x adlı üyeye 4 puan
şeklinde olacaktır.
ÖDÜLLER:
Ödüller ve ödül dağıtımı site yönetiminde üstüne basa basa söylediği gibi 5 TL (kontör bakiyesi) şeklinde olacaktır.. Ödül konusu için site adminizle iletişimede geçilecektir...
Yarışmaya katılan üyelerimiz kontejanı doldurmuştur ve oylama konumuz açılacaktır...
....Katılımcılar....
WaHseT_35
Utku™
greenmile
©The_Gespenst©
muz57
barlazz43
Necmati
Master_sezer
&&BERKAY&&
WaHseT_35
Utku™