.yaRasa. Üye .BlueTR' Alıntı: ne oldu ki? mod olduğu için eklenti olarak görünüyor bende katılayım dedim Genişletmek için tıkla ... onu demiyorum çok tanıdık geliyor ..........
.BlueTR' Alıntı: ne oldu ki? mod olduğu için eklenti olarak görünüyor bende katılayım dedim Genişletmek için tıkla ... onu demiyorum çok tanıdık geliyor ..........
EroL Emekli Yönetici Evet mevcut logo üstünde biraz çalıştım, aslında biraz daha çalışılıp daha güzel birşeylerde ortaya çıkabilir. Soldakimi daha güzel sağdakimi ?
Evet mevcut logo üstünde biraz çalıştım, aslında biraz daha çalışılıp daha güzel birşeylerde ortaya çıkabilir. Soldakimi daha güzel sağdakimi ?
.BlueTR Üye Konu Sahibi Panic Attack' Alıntı: Evet mevcut logo üstünde biraz çalıştım, aslında biraz daha çalışılıp daha güzel birşeylerde ortaya çıkabilir. Soldakimi daha güzel sağdakimi ? Genişletmek için tıkla ... soldaki çok sade ayrıca forum logosu kullanılmaz diye bir şey yazmadım herkes özgür.
Panic Attack' Alıntı: Evet mevcut logo üstünde biraz çalıştım, aslında biraz daha çalışılıp daha güzel birşeylerde ortaya çıkabilir. Soldakimi daha güzel sağdakimi ? Genişletmek için tıkla ... soldaki çok sade ayrıca forum logosu kullanılmaz diye bir şey yazmadım herkes özgür.
CryDaqqeR Üye katılmak istiyorum işte logom Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
.BlueTR Üye Konu Sahibi CryDaqqeR' Alıntı: katılmak istiyorum işte logom Genişletmek için tıkla ... ekledim
.BlueTR Üye Konu Sahibi Poseidon_14' Alıntı: bende istiyorum yarın yayınlarım Genişletmek için tıkla ... Tamam ekledim.
.BlueTR Üye Konu Sahibi Bluetoooth' Alıntı: işte bu kötü olmuş dimi acele ile yaptım Ben poseidon_14 ismimi değiştirdim Genişletmek için tıkla ... yok bea güzel Bende diyordum bu kim
Bluetoooth' Alıntı: işte bu kötü olmuş dimi acele ile yaptım Ben poseidon_14 ismimi değiştirdim Genişletmek için tıkla ... yok bea güzel Bende diyordum bu kim
.yaRasa. Üye Logo bitti : Bu da orjinal boyutu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Aslında üstteki yazı olmasaydı daha güzel olurdu.. : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Boş kalınca da hoş görünmüyor neyse kalsın üstteki yazı
Logo bitti : Bu da orjinal boyutu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Aslında üstteki yazı olmasaydı daha güzel olurdu.. : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Boş kalınca da hoş görünmüyor neyse kalsın üstteki yazı
Bluetoooth Üye .BlueTR' Alıntı: yok bea güzel Bende diyordum bu kim Genişletmek için tıkla ... ödül ne kadar bea
.BlueTR Üye Konu Sahibi Bluetoooth' Alıntı: ödül ne kadar bea Genişletmek için tıkla ... Standar olan 7TL talip72' Alıntı: Logo bitti : Bu da orjinal boyutu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Aslında üstteki yazı olmasaydı daha güzel olurdu.. : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Boş kalınca da hoş görünmüyor neyse kalsın üstteki yazı Genişletmek için tıkla ... Tamam ekledim.Oedaki MaxiPhone çok havalı olmuş ----------Eklendi @ 20:04:00 ---------- Yazıldı @ 20:02:47 ---------- Neyse 20 olması şart değil 10 kişiylede yarışsak olur
Bluetoooth' Alıntı: ödül ne kadar bea Genişletmek için tıkla ... Standar olan 7TL talip72' Alıntı: Logo bitti : Bu da orjinal boyutu : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Aslında üstteki yazı olmasaydı daha güzel olurdu.. : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Boş kalınca da hoş görünmüyor neyse kalsın üstteki yazı Genişletmek için tıkla ... Tamam ekledim.Oedaki MaxiPhone çok havalı olmuş ----------Eklendi @ 20:04:00 ---------- Yazıldı @ 20:02:47 ---------- Neyse 20 olması şart değil 10 kişiylede yarışsak olur
.BlueTR Üye Konu Sahibi Bluetoooth' Alıntı: başlasın artık Genişletmek için tıkla ... yarın akşam 00:00 ı ve FinalDestinatioN arkadaşımızı bekliyoruz
Bluetoooth' Alıntı: başlasın artık Genişletmek için tıkla ... yarın akşam 00:00 ı ve FinalDestinatioN arkadaşımızı bekliyoruz