PureFood Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Senin gibi bir yarışmacıyı kaybettiğimize çok üzüldüm Seni istemeden elemek zorundayım Arkadaşların ile vedalaşabilirsin Demek isterdim Fakat artık başka yarışmaya Genişletmek için tıkla ... Dostluk kazansın. Sizi tanımak güzeldi. Önümüzdeki maçlara bakıcaz
©The_Gespenst©' Alıntı: Senin gibi bir yarışmacıyı kaybettiğimize çok üzüldüm Seni istemeden elemek zorundayım Arkadaşların ile vedalaşabilirsin Demek isterdim Fakat artık başka yarışmaya Genişletmek için tıkla ... Dostluk kazansın. Sizi tanımak güzeldi. Önümüzdeki maçlara bakıcaz
Xilence Kapalı Hesap Bende elendim...Hakan Abi canın sağolsun...İsmet'in dediği gibi Dostluk kazansın
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi Xilence elendi malesef ----------Eklendi @ 10:04:44 ---------- Yazıldı @ 10:04:19 ---------- Kazanan konusunu birazdan açacağım
Xilence elendi malesef ----------Eklendi @ 10:04:44 ---------- Yazıldı @ 10:04:19 ---------- Kazanan konusunu birazdan açacağım
Necmati Üye Oguzc@N' Alıntı: ben kazandım galiba Genişletmek için tıkla ... oğuz'a oy verenler geri çeksin
OğuzcanAbi Üye Necmati' Alıntı: oğuz'a oy verenler geri çeksin Genişletmek için tıkla ... ilk kazandığım yarışma
OğuzcanAbi Üye .BlueTR' Alıntı: demedimmi ben sana kazancan die akşam Genişletmek için tıkla ... einstein
ChavRash Emekli Yönetici http://www.maxicep.com/maxicep-yarismalari/maxicep-en-iyi-avatari-ariyor-kazanan-516239.html