.BlueTR Üye jpeg olmalı demişşin ama sen gif kullanmşsın neden peki? ----------Eklendi @ 21:21:17 ---------- Yazıldı @ 21:20:22 ---------- eğer gif geçerli ise bende katılıyorum.
jpeg olmalı demişşin ama sen gif kullanmşsın neden peki? ----------Eklendi @ 21:21:17 ---------- Yazıldı @ 21:20:22 ---------- eğer gif geçerli ise bende katılıyorum.
Nef'i Üye pardon okumadım ayrıca mesajımda yetmiyor ----------Eklendi @ 21:24:23 ---------- Yazıldı @ 21:23:11 ---------- .BlueTR' Alıntı: jpeg olmalı demişşin ama sen gif kullanmşsın neden peki? ----------Eklendi @ 21:21:17 ---------- Yazıldı @ 21:20:22 ---------- eğer gif geçerli ise bende katılıyorum. Genişletmek için tıkla ... katılanlarında gif
pardon okumadım ayrıca mesajımda yetmiyor ----------Eklendi @ 21:24:23 ---------- Yazıldı @ 21:23:11 ---------- .BlueTR' Alıntı: jpeg olmalı demişşin ama sen gif kullanmşsın neden peki? ----------Eklendi @ 21:21:17 ---------- Yazıldı @ 21:20:22 ---------- eğer gif geçerli ise bende katılıyorum. Genişletmek için tıkla ... katılanlarında gif
Anıl Umut Emekli Yönetici İsimleri üste,avatarları alta yazsan daha sade olur.Bu şekilde karışık duruyor. Yani arada boşluk olsun.
İsimleri üste,avatarları alta yazsan daha sade olur.Bu şekilde karışık duruyor. Yani arada boşluk olsun.
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi Xilence' Alıntı: Abi benide yaz Genişletmek için tıkla ... Yazdım Murat .BlueTR' Alıntı: jpeg olmalı demişşin ama sen gif kullanmşsın neden peki? ----------Eklendi @ 21:21:17 ---------- Yazıldı @ 21:20:22 ---------- eğer gif geçerli ise bende katılıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sorry Copy paste hatası Ekledim MaxiHipHopLife' Alıntı: Evet 2kişinin gif ama neyse benıde yaz bakalım Hakan Genişletmek için tıkla ... Copy paste hatası Ekledim Anıl Umut' Alıntı: İsimleri üste,avatarları alta yazsan daha sade olur.Bu şekilde karışık duruyor. Yani arada boşluk olsun. Genişletmek için tıkla ... List BBcode unu kullandığım için karışık duruyor abi List BBcode u ile kaç kişinin katıldığı görünüyor ve kolaylık oluyor mertolozzi' Alıntı: Katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim. Teşekkürler Berke' Alıntı: benide yaz kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yazdım caglet' Alıntı: Benide ekler misin Genişletmek için tıkla ... Ekledim ----------Eklendi @ 09:20:17 ---------- Yazıldı @ 09:12:13 ---------- bboy27' Alıntı: Ben Ben Ben Genişletmek için tıkla ... Sen sen sen ? Hee tamam senide ekledim onurgunay35' Alıntı: Benide seçin Genişletmek için tıkla ... Ekledim pelın_' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... Sendeee Senide ekledim kingmor' Alıntı: bende olmalıyıım Genişletmek için tıkla ... Mutlaka olmalısın Ekledim Katılım bitmiştir , teşekkürler
Xilence' Alıntı: Abi benide yaz Genişletmek için tıkla ... Yazdım Murat .BlueTR' Alıntı: jpeg olmalı demişşin ama sen gif kullanmşsın neden peki? ----------Eklendi @ 21:21:17 ---------- Yazıldı @ 21:20:22 ---------- eğer gif geçerli ise bende katılıyorum. Genişletmek için tıkla ... Sorry Copy paste hatası Ekledim MaxiHipHopLife' Alıntı: Evet 2kişinin gif ama neyse benıde yaz bakalım Hakan Genişletmek için tıkla ... Copy paste hatası Ekledim Anıl Umut' Alıntı: İsimleri üste,avatarları alta yazsan daha sade olur.Bu şekilde karışık duruyor. Yani arada boşluk olsun. Genişletmek için tıkla ... List BBcode unu kullandığım için karışık duruyor abi List BBcode u ile kaç kişinin katıldığı görünüyor ve kolaylık oluyor mertolozzi' Alıntı: Katılmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekledim. Teşekkürler Berke' Alıntı: benide yaz kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yazdım caglet' Alıntı: Benide ekler misin Genişletmek için tıkla ... Ekledim ----------Eklendi @ 09:20:17 ---------- Yazıldı @ 09:12:13 ---------- bboy27' Alıntı: Ben Ben Ben Genişletmek için tıkla ... Sen sen sen ? Hee tamam senide ekledim onurgunay35' Alıntı: Benide seçin Genişletmek için tıkla ... Ekledim pelın_' Alıntı: bende Genişletmek için tıkla ... Sendeee Senide ekledim kingmor' Alıntı: bende olmalıyıım Genişletmek için tıkla ... Mutlaka olmalısın Ekledim Katılım bitmiştir , teşekkürler
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap 21. yazan bir yer var. Sanırım o da ek kontenjan Beni oraya sıkıştırabilir misiniz yarışmalara ilgim yeni arttı da
21. yazan bir yer var. Sanırım o da ek kontenjan Beni oraya sıkıştırabilir misiniz yarışmalara ilgim yeni arttı da
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: 21. yazan bir yer var. Sanırım o da ek kontenjan Beni oraya sıkıştırabilir misiniz yarışmalara ilgim yeni arttı da Genişletmek için tıkla ... Orası vip bölümü 20 kişi katılabilirdi ve 20 kişi doldu Üzgünüm
Rambo_FT' Alıntı: 21. yazan bir yer var. Sanırım o da ek kontenjan Beni oraya sıkıştırabilir misiniz yarışmalara ilgim yeni arttı da Genişletmek için tıkla ... Orası vip bölümü 20 kişi katılabilirdi ve 20 kişi doldu Üzgünüm
.BlueTR Üye ©The_Gespenst©' Alıntı: Orası vip bölümü 20 kişi katılabilirdi ve 20 kişi doldu Üzgünüm Genişletmek için tıkla ... VIP mi Adminlere özel orası
©The_Gespenst©' Alıntı: Orası vip bölümü 20 kişi katılabilirdi ve 20 kişi doldu Üzgünüm Genişletmek için tıkla ... VIP mi Adminlere özel orası
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Neyse, The best gamers yarışması var kimse katılmıyor oraya katılayım bari
Kobra_FighterTR Üye Konu Sahibi .BlueTR' Alıntı: VIP mi Adminlere özel orası Genişletmek için tıkla ... Yok yahu espriydi