Maxicep En İyi Asparagas Haber Yarışması(Sonuçlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi

1. Praetor :alkis(Tebrikler)

2.
Turkishcowboy
3.
ManyetikKarpuz

Verilen oylar ve toplam puanlar :
praetor:10+10+10+6+10+6+10+6+10+8+10+6+10+10+10+10+10+10+8+10+10+10+8+8+10+8+8+10=252
Turkishcowboy :6+8+6+8+8+10+8+8+8+8+6+8+8+10+8+10+6+8+6+8 = 156
ManyetikKarpuz : 8+6+8+6+8+8+10+10 =64
kingmor: 8+8+8+10+6+6+6+10 =62
Madalimert: 10+6+6+6+6+10+6+6+6 = 62
Sheamus : 8+6+10+6+6+8 =44
berkan1997: 10+6+6+6+10+6 =44
Positive: 10+6+10+8+8+8+6+6+8+6+8 (ELENDİ) =84

Katılan herkese teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Necmati, TuRkiShCowboy, YumukluSucurta ve 3 diğerleri

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu açılmıştır.

Konuyu düzenleyen ve takip eden arkadaşımız kralxxx'e bu güzel organizasyona bizleri dahil ettiği için öncelikle teşekkür ederim.

Elbette emeklerini ortaya koyarak birbirinden güzel "asparagas haber" yazan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum burada. Ve ayrıca konuda oy kullanarak konuda aktiflik sergileyen arkadaşlara da teşekkürler.

Temiz bir yarışma oldu. Kendimi de tebrik ediyorum, fena yazmamışım, arada okudukça gülüyorum; kendi kendimi güldürmeyi de başardım...

Bu arada önemle belirtirim ki haberim "asparagas"tır. Gerçek kişi ya da kişilerle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Tebrikler Ata Abi :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
tebrikler güzel ve temiz bir yarışma oldu

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Tebrikler hala okudukça:zuhaha: hatta kopyalayıp sms haline getirip dostlara yolladım telif hakkı filan gibi bir ücret varsa kime ödeme yapacağız:D

levasinay

levasinay

Üye
Evet güzel yarışma oldu ama 3. kıl payı olmuş :ehe herkese tebrikler

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Müthiş bir yazıydı gerçekten, hakkını aldı diye düşünüyorum ve serilerini çıkaralım diyorum :naughty:

kralxxx

kralxxx

Üye
    Konu Sahibi
Konu açılmıştır.

Konuyu düzenleyen ve takip eden arkadaşımız kralxxx'e bu güzel organizasyona bizleri dahil ettiği için öncelikle teşekkür ederim.

Elbette emeklerini ortaya koyarak birbirinden güzel "asparagas haber" yazan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum burada. Ve ayrıca konuda oy kullanarak konuda aktiflik sergileyen arkadaşlara da teşekkürler.

Temiz bir yarışma oldu. Kendimi de tebrik ediyorum, fena yazmamışım, arada okudukça gülüyorum; kendi kendimi güldürmeyi de başardım...

Bu arada önemle belirtirim ki haberim "asparagas"tır. Gerçek kişi ya da kişilerle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.

tebrikler...:oke: ben teşekkür ederim yazın çok iyiydi gerçekten 2. sine de bekleriz yeni haberlerle:ehe

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
Herkesi tebrik ederim :)

Temperature

Temperature

Üye
Tebrikler...

Mert

Mert

Üye
Tebrikler.
Haberleri okurken gerçekten güldüm :ehe

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
tüm katılan arkadaşlara tebrikler ben ilk başta ilk 3e girerim diyodum ama sonradan pes ettim balıma 2 puan farkla 3.olmuşum :naughty:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tebrik ederim üçünüzü de.
Yarışmayı düzenleyen arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ahh 2 puanla üçüncülügü kaçırmışım :D

konyarapp

Üye
Tebrikler Adminim

Necmati

Necmati

Üye
Konu açılmıştır.

ama yazdığın süperdi.... :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Güzel bir yarışma oldu...
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt