Arkadaslar Buresimleri kendim yaptim Photoshopta Sizinde yaptigniz resimler varsa paylasin
backspace11 Üye Konu Sahibi MaxiCep EmO olursa (RESIM) Arkadaslar Buresimleri kendim yaptim Photoshopta Sizinde yaptigniz resimler varsa paylasin
backspace11 Üye Konu Sahibi uribaju' Alıntı: sponge bobun emo versiyonu olmuş Genişletmek için tıkla ... Aslinda o gercek MaxiCep logosu Beden Sunger bobdan odunc aldim ----------Eklendi @ 17:49:48 ---------- Yazıldı @ 17:49:32 ----------
uribaju' Alıntı: sponge bobun emo versiyonu olmuş Genişletmek için tıkla ... Aslinda o gercek MaxiCep logosu Beden Sunger bobdan odunc aldim ----------Eklendi @ 17:49:48 ---------- Yazıldı @ 17:49:32 ----------
LuckyDALT0N Üye Sevmedim,amaç güzel ama çizim kötü onu sevmedim.Daha iyisini sen çiz deme bilgisayarda resim çizmede benden kötüsü yoktur backspace11' Alıntı: sevmednmi ? Genişletmek için tıkla ...
Sevmedim,amaç güzel ama çizim kötü onu sevmedim.Daha iyisini sen çiz deme bilgisayarda resim çizmede benden kötüsü yoktur backspace11' Alıntı: sevmednmi ? Genişletmek için tıkla ...
backspace11 Üye Konu Sahibi pelın_' Alıntı: emo sevmem ama uzel olmus elıne saglık Genişletmek için tıkla ... Emolari sevip sevmememle ilgisi yok yalniz en kolayi buydu onun icin yaptim genelde emolari sevmem
pelın_' Alıntı: emo sevmem ama uzel olmus elıne saglık Genişletmek için tıkla ... Emolari sevip sevmememle ilgisi yok yalniz en kolayi buydu onun icin yaptim genelde emolari sevmem