Maxicep.com'u nereden veya nasıl buldunuz duydunuz...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
real football manager'i ararken, buluş o buluş üye oldum gitti :D

gencalbay

Üye
:) ben de 6630 kullanıcısıyım. Yıllardır da kullanıyorum ve memnunum da. Maxicepi program ararken bulmuştum ve de çok memnunum. Eminim maxicep de benden memnundur :) ama maxicep bana slowturk, powerturk, imbatfm radyoları mevcut bi program hediye ederse çok sevinirim :)

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
ben telefona flash atıcaktım ama nasıl atılacağını bilmiyodum googleden araştırdım karşıma çıkan ilk siteye girdim ve giriş o giriş :D

pelın_

dandık çın malı bı tlf aldım tabı bı dunya sorun cıktı öle ılk gırdıgım sıte burasıydı sonra bı baktım tlf sorunu falan umrumda dıyıl hergun burdayım:D BU arad hala tlf sorununu cozemedım:kop::kop:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
dandık çın malı bı tlf aldım tabı bı dunya sorun cıktı öle ılk gırdıgım sıte burasıydı sonra bı baktım tlf sorunu falan umrumda dıyıl hergun burdayım:D BU arad hala tlf sorununu cozemedım:kop::kop:

:kop:

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

gülme yaa:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

telefonun sorunu ne?

hamdi38

hamdi38

Üye
tel icin program ariyordum maxicep'i buldum

PureFood

PureFood

Üye
Telefona oyun tema arıyordum :D O zamanlar 6280'im vardı ahh ne karizma telefondu çok fena hava atardım millete...

Sonra da filmi bozuldu düzelmedi elimle parçalayıp çöpe atmıştım :ağlarım:

OğuzcanAbi

Üye
nete gezerken kendİm buldum :d

-Emre

-Emre

Üye
Googledaki Her Dosyanın altında maxicep.com yazıyodu napalım da da üye hesabı yoktu kayıt olmak zorunda kaldık .ama süper bi site bence sadece telefon üzerine eniyisi :oke::oke::oke::oke:

by şarlo

by şarlo

Üye
2009 yılında cep oyunları ararken gördüm ve üye oldum. Gayet gelişme kaydetmiş maxicep :-)

Elektr0

Elektr0

Üye
1 milyon üye kapsama alanımızda die mi bişi yazıyordu ana sayfada önceleri 2010 gibi felan onu görünce dedim hemen 1.000.001 olayım(h).. .die ama geç kalmışım.:ehe:ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
6300 veya n73 için oyun ararken üye olmak zorunda kaldım. Bi vakit sonra tekrar oyun indirmek için üye olmaya çalışınca zaten üyesiniz falan dedi. Nerden bilmiyorum ama son 2 aydır düzenli giriyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Cep telefonuma çaresizce oyun uygulama ararken buldum. İyi ki de bulmuşum. :D

backspace11

backspace11

Üye
Telefonum icin Fw ariyordum Linki Gormek icin uye oldum o gun bu gun MaxiCepteyim

Necmati

Necmati

Üye
Kurban Olduğum şanslı ile şimdi buralardayız :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Eski Telefonum E250 Ye Oyun Ararken Buldum Maxicep.Com u O Zamandan Beri Burdayım :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...