Maxicep.com'u nereden veya nasıl buldunuz duydunuz...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necmati

Necmati

Üye
ben! ben! doğru dürüst olsunda beğenmessem ... Hem o "cm 10" 161kb idi "cm 08"in yarısı bile etmiyor bi sorun olduğu baştan belli :ehe
senin bulduğun sis dosyadır benim sana verdiğim java her zman java dosyaları kb az olur :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tamaman tesadüf

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
ben telefonumu yeni almıştım.. oyun tema falan arıyordum ve maxicep.com u buldum iyiki de bulmuşum :)

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında başta başka üyeligim vardı ve pluscep i paylaşım forumu olarak biliyordum.ama konulara bir ben cevap yazıyor ve karşılıgını alamıyordum.bu sefer o arada maxicep'i keşfettim.burada herkes yorum atıyor ve cevap da alıyorum.pluscep zaten maxicepin oldu.olduguna da sevindim.o site hiçbi işe yaramıyordu.çalıntı konularla çöplüge dönmüştü.maxicep te oldugu kadar kalacagım.kimse banlamadıgı sürece kalacagım.yazın daha aktif olacagım.şu zamana kadar hep cep telefonu konuları açtım,yazın aktif ve güüncel kalacak konular açacagım...görüşmek üzere....

MAVERİCKS

MAVERİCKS

Üye
Bi ahbabım sebeb oldu ... bolca 6630'a oyun program vs atıyordum ... bazı nedenlerden dolayı siteye uzun bi süre girmedim ... şimdi de denk geldikce giriyorum

Necmati

Necmati

Üye
o beni buldu :nono:

corchy

corchy

Üye
tema ararken .

Life is Matrix

Life is Matrix

Üye
googleden buldum

• Beğen
Tepkiler: Necmati
jejep

jejep

Üye
3 senedir falan biliyordum ama geç üye oldum telefon için uygula ararken siteyi buldum.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Google emmi'ye sordum , dedim ki "Emmi bana cep telefonu programları lazım" dedim :ehe "www.maxicep.com'a bak yeğenim" dedi :ehe

• Beğen
Tepkiler: jejep ve Necmati
hoss

hoss

Üye
oyun , programram ararken cıktı karşıma

Kral 63

Kral 63

Üye
abim takılıyordu :ehebende takılayım dedim

canturgay

canturgay

Üye
unuttum :)

Dafny

Dafny

Üye
En yakın arkadaşım tavsiye etti.

• Beğen
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Zaza'nın Siverek haberiyle gördüm bu siteyi ama biraz geç üye oldum serim sebebim İsa'dır :D

• Beğen
Tepkiler: zaza
.BlueTR

.BlueTR

Üye
6300(eski telim :D) ona tema ararken.

Tuba

Tuba

Üye
cep için oyun program vs. ararken karşıma çıkıyordu googledan ama üye olmamışdım :)
ama çok yararlı gördüğüm içinde misal husisi olarak bi pronun ismini yazıp maxicep yazıp o şekilde arattırıyordum :D
açıklamalar ve sürümlere bakıyordum sürekli cepten net kullandığım için üye olmamıştım bu arada onuda belirteyim :D

sonraaa işte burdayım :D

--------------- Ekleme ---------------

ilk konum pc bölümünedir zaten :ehe sorunla geldim arkadaşlar :ehe

• Beğen
Mert

Mert

Üye
Telefonuma oyun arıyordum. Karşıma hep 176x220, java, sis, s60 gibi şeyler çıkıyordu. Ne oldukları hakkında zerre fikrim yoktu. Birgün deniyim belki işe yarar dedim ve buraya üye oldum. Sonra ne olduklarını öğrendim:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...