OğuzcanAbi Üye Necmati' Alıntı: son bir hafta değil 12 gün var Genişletmek için tıkla ... hasan abi 3 hafta dedidiydiyidiya
Necmati' Alıntı: son bir hafta değil 12 gün var Genişletmek için tıkla ... hasan abi 3 hafta dedidiydiyidiya
ChavRash Emekli Yönetici Konu Sahibi Tasarımcının bize verdiği tahmini tarihi size verdik arkadaşlar, bir kaç günlük gecikme olabilir ama; yetişemeyebilir, değişiklikler yapılabilir. Bilginiz olsun.
Tasarımcının bize verdiği tahmini tarihi size verdik arkadaşlar, bir kaç günlük gecikme olabilir ama; yetişemeyebilir, değişiklikler yapılabilir. Bilginiz olsun.
Necmati Üye Oguzc@N' Alıntı: hasan abi 3 hafta dedidiydiyidiya Genişletmek için tıkla ... bana Ozan abi dedi
Necmati Üye Oguzc@N' Alıntı: hadi hayirlisiyla bekyoruz 8) 4 gozle Genişletmek için tıkla ... benim dediğim güne denk geliyo farkındamısın la
Oguzc@N' Alıntı: hadi hayirlisiyla bekyoruz 8) 4 gozle Genişletmek için tıkla ... benim dediğim güne denk geliyo farkındamısın la
OğuzcanAbi Üye Necmati' Alıntı: benim dediğim güne denk geliyo farkındamısın la Genişletmek için tıkla ... sağlam istihbarat almışsın
Necmati' Alıntı: benim dediğim güne denk geliyo farkındamısın la Genişletmek için tıkla ... sağlam istihbarat almışsın
Necmati Üye Oguzc@N' Alıntı: sağlam istihbarat almışsın Genişletmek için tıkla ... ee Number one'dan aldık
Rich4arD Üye ChavRash' Alıntı: Üç - dört gün içerisinde tema kullanıma açılacak arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... 6 gün geçti
ChavRash' Alıntı: Üç - dört gün içerisinde tema kullanıma açılacak arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... 6 gün geçti