maxicep.com türkiyede 167. oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
Diğer forumlarıni isimlerini merak ediyorum. Muhtemelen Maxicep'ten eski olduklarıiçin daha fazla tıklanmışlardır. Görsel ve içeriksel açıdan maxicep forumlar içerisinde 1 numara. Ne demişler. Taklitler asıllarını yüceltir...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Diğer forumlarıni isimlerini merak ediyorum. Muhtemelen Maxicep'ten eski olduklarıiçin daha fazla tıklanmışlardır. Görsel ve içeriksel açıdan maxicep forumlar içerisinde 1 numara. Ne demişler. Taklitler asıllarını yüceltir...

önümüzde bulunan 2 forum sitesi aslında bizim forumdan çok farklı amaçlar taşımakta. Her ikiside farkı yok izlemekte. Kaynakları ve kuruluş tarihleri de daha eskiye ait. Bir tanesinde cep programcılığı, oyunlar yok. Yani anlayacağınız forum sitesi ama bizim gibi değil.

Bu arada 145. sıraya kadar yükseldik. Hızla ilerliyoruz. Yakında ilk 100e gireriz

Odysseus

Odysseus

Üye
Recep o zaman şunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Mobil teknoloji forumları içerisinde bir numarayız...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslında bu sözü kesin olarak söylemek şu an için doğru değil. Sıralamada ancak ilk 100ü görebiliyoruz ve bizim sıramızı görüyoruz. Aradaki 45 tane bilinmeyen site var bunların içinde forum sitesi var mı? yok mu? Bunu tam olarak bilmiyoruz. Eğer yoksa bu şekildeki forum siteleri arasında en çok tıklanan siteyiz.

Odysseus

Odysseus

Üye
Kerim, hemfikiriz ama sadece cep telefonu ile sınırlandırmak maxicep'e haksızlık olur gibi geliyor bana. Mobil teknoloji forumları içerisinde lideriz desek bence daha doğru olur.

cool_eagle

Üye
tebrikler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...