o da olur:D
xkadir61 Üye maliakg' Alıntı: o da olur Genişletmek için tıkla ... ne gülüyorsun. sen 1 yıl sonra gör
Fatih[Sag0]HiphoP Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: 500 bine en kısa zamanda ulaşmamız temennisiyle... Genişletmek için tıkla ... ben maxicep'e üye çekerim
ALpeRenBuGRa' Alıntı: 500 bine en kısa zamanda ulaşmamız temennisiyle... Genişletmek için tıkla ... ben maxicep'e üye çekerim
cirkinn Üye bence devamı fazlasıyla gelir 1.000.000 u geçer 35caldion' Alıntı: 400.000 Cep Telefonu katılmıyorum maalesef 399.999 telefon olur ben de yok maşallah valla Genişletmek için tıkla ... sen de yok ama inşallah Allah istediğini verir eğer istemiyorsan başka tabi iki teli olanlar bu sayıyı bozuyor
bence devamı fazlasıyla gelir 1.000.000 u geçer 35caldion' Alıntı: 400.000 Cep Telefonu katılmıyorum maalesef 399.999 telefon olur ben de yok maşallah valla Genişletmek için tıkla ... sen de yok ama inşallah Allah istediğini verir eğer istemiyorsan başka tabi iki teli olanlar bu sayıyı bozuyor
CK1991 Üye negative daha 1 yıl olmadan önce 80k üye konusunu açmıştı anlaşılan 2009 içinde bu forum 1 milyon üyeye ulaşacak
negative daha 1 yıl olmadan önce 80k üye konusunu açmıştı anlaşılan 2009 içinde bu forum 1 milyon üyeye ulaşacak
GsliKahraman Üye 402.601 olmuş saat ler ilerledikçe çoğalıyor --------------- Ekleme --------------- 402.604 oldu --------------- Ekleme --------------- 402.605 her dakika bir üye geliyor
402.601 olmuş saat ler ilerledikçe çoğalıyor --------------- Ekleme --------------- 402.604 oldu --------------- Ekleme --------------- 402.605 her dakika bir üye geliyor
Nazy Üye Negative' Alıntı: Günlük ortalama yeni üye sayımız 1000 civarı zaten. Genişletmek için tıkla ... 500.000 çok yakınbiraz yavaş abicim
Negative' Alıntı: Günlük ortalama yeni üye sayımız 1000 civarı zaten. Genişletmek için tıkla ... 500.000 çok yakınbiraz yavaş abicim
Ozan Admin Konu Sahibi Gereksiz mesajlar silindi + Sürekli üye sayısını saymanız için açmadım konuyu öyle söyleyeyim
_CHiLeKesH_ Üye Merhaba, Gelişim sürecini takip ediyor, takdir ediyorum. Başarı grafiğinin aynı güzellikle ilerlemesi temennim ile. İyi eğlenceler
Merhaba, Gelişim sürecini takip ediyor, takdir ediyorum. Başarı grafiğinin aynı güzellikle ilerlemesi temennim ile. İyi eğlenceler