Maxicep Avatar Yarışması (Katılım)

Sponsorlu Bağlantılar

tempdroid

tempdroid

Üye
Benim eski jick ketutkumajaya54 ondan önce androidcocuk54 kackere isim degistirebiliyoz 2 ? Fazla birsey söylemem e gerek yok avatarı mı silsin bn katılmıştim once o avatarla

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Benim eski jick ketutkumajaya54 ondan önce androidcocuk54 kackere isim degistirebiliyoz 2 ? Fazla birsey söylemem e gerek yok avatarı mı silsin bn katılmıştim once o avatarla
Durum nedir? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: tempdroid
paradox07

paradox07

Üye
evet 2 kere nock degistirme hakkin var ama eger moderatorlere basvurursan belki bir hak daha verebilirler :)

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
O avatarla katılan kimse yok. 12 numara kendini çeken kedi var, 13 numara azmana benzeyen bi kedi.

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Hile falan yok yani. Olsa buna müsade etmem.

NEXUS

NEXUS

Üye
o değilde katılımcı sayısı 31 kişi :D

paradox07

paradox07

Üye
ben baktigimda 30. sira bostu ama benden once kayahan katilim mesaji yollamis,ben de farketmemisim.Pinar eger sorun olacaksa beni silebilirsin

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
ben baktigimda 30. sira bostu ama benden once kayahan katilim mesaji yollamis,ben de farketmemisim.Pinar eger sorun olacaksa beni silebilirsin

Hayır yahu niye sorun olsun 30 kişi limitini kim uydurdu limit falan yok :D

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
ANIL

ANIL

Admin
Ben tek kalmışım sen de katıl bari @minoo :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve bLnmz
minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ben tek kalmışım sen de katıl bari @minoo :D

Ben de katılacaktım ama oylamada sıkıntı olur diye katılmadım canki ya. Oyları ben sayacağım sonuçta. Üyelerin aklına hile yaptı diye bir şey gelmesin diye.

• Beğen
Tepkiler: bLnmz, ANIL ve .NeXuS.

Üst Alt