bLnmz
Üye
Hata giderme dosyaları diyebilirizpatch falan dedin de o kelimeleri de ilk defa duyuyorum![]()
Çok mesaj çekmiyorsan sana çokta sıkıntı yapmaz 
Hata giderme dosyaları diyebilirizpatch falan dedin de o kelimeleri de ilk defa duyuyorum![]()
Çok mesaj çekmiyorsan sana çokta sıkıntı yapmaz 
Hata giderme dosyaları diyebilirizÇok mesaj çekmiyorsan sana çokta sıkıntı yapmaz
![]()

Maxicep App+ v3'tende girebilirsin.Şöyle bir ekranı çekme programı olsa telefonda sorunu çeksem neyse tapatalk tan devam mecbur tarayicidan girmeyi sevmiyorum.![]()

Önceleri bende yaşadığım ve uyuz olduğum bir problem
Bu uygulamada değil ama. Android 4.3 klavyesinde vardı. Patch attım ve düzelttim bu sorunu
Sende ki dosya ile bendeki tabikide aynı olmaz ancak biraz araştırırsan ve yapmayı biliyorsan bu sorunun üstesinden gelebilirsin 
Önceleri bende yaşadığım ve uyuz olduğum bir problemBu uygulamada değil ama. Android 4.3 klavyesinde vardı. Patch attım ve düzelttim bu sorunu
Sende ki dosya ile bendeki tabikide aynı olmaz ancak biraz araştırırsan ve yapmayı biliyorsan bu sorunun üstesinden gelebilirsin
![]()

Yorumların hepsi iyi/kötü benim için değerlidir. Sizler değerli olduğunuz için.paylaşım için teşekkürler
uygulama guzel düşünülmüş ama tarayıcı ile aynı işlevi görüyor. yani tarayıcı zaten mevcut cihazımızda bu uygulama fazlalık olarak durmuş oluyor cihazda (kişisel görüşümdür)
kendi ara yuzunde forumu görüntülese daha hoş olur tapatalk tarzı gibi![]()
Siz tarayıcıdan girmeyi seviyorsunuzdur, ama bazı arkadaşlar (konuda yorumlarıda mevcut) tarayıcı kullanmayı pek sevmiyorlar. Bende sevmediğim için, yapabiliyorken yapalım, paylaşalım kullanıcılarda faydalansın istedim. 
Yorumların hepsi iyi/kötü benim için değerlidir. Sizler değerli olduğunuz için.
Şu şekilde söyleyeyim; Maxicep App kendi içine gömülü olan tarayıcıyı kullanmakta. Bu uygulamayı açıp farklı linkler girerek internette dolaşamıyorsunuz. Sadece konu içlerinde bulunan linklere göz atabiliyorsunuz. Amaç mobilde tarayıcıyı açıp adres çubuğuna Maxicep.com yazarak girmektense, tek bir tıklama ile Maxicep Forum/Portal/Facebook gibi sayfalara ulaşmak ve Portal yada Forum'a yeni konu eklendiğinde telefona bildirim almaktır. Tabi bunu herkes yapmak zorunda diye bir zorunluluk yokSiz tarayıcıdan girmeyi seviyorsunuzdur, ama bazı arkadaşlar (konuda yorumlarıda mevcut) tarayıcı kullanmayı pek sevmiyorlar. Bende sevmediğim için, yapabiliyorken yapalım, paylaşalım kullanıcılarda faydalansın istedim.
Yorumunuz için tekrar teşekkür ederim![]()

anladım dostum
fakat tapatalk tarzı işlevsel birşey yapılabilirmi diye belirtmek istedim![]()
Tapatalkta ekstradan ne var daha önce çok az kulandım. Özelliklerini net bilmiyorum malesef![]()

Hocam ama buda kendi arayuzu :/ Fiziksel tusun yanindaki secenekler butonuna basincada tarayiciyi baslat cikiyor ki oda normal tarayicinizi aciyor :/uygulamanın kendi arayuzunde forumu kullanıyorsun yani mobile tema gibi birde bildirimler geliyor![]()
Hocam ama buda kendi arayuzu :/ Fiziksel tusun yanindaki secenekler butonuna basincada tarayiciyi baslat cikiyor ki oda normal tarayicinizi aciyor :/
ama kendi arayuzunde son mesajları göremedim sanırım forum anasayfasındaki mesajları alıyor.Favoriler uygulama icinden abone olduklarinizi gosterebilirevet kendi arayuzunu farkettimama kendi arayuzunde son mesajları göremedim sanırım forum anasayfasındaki mesajları alıyor.
birde abone oldugumuz konular filan görünmüyor yani favoriler neyi gösteriyor?
tapatalktan ön izleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Valla kullanmadım hiç bilmiyorum.Konu dışı olacak sanki biraz ama tapatalk ın en son sürümü kaç???
Rica ederim güle güle kullanınteşekkürler
Uygulamaya kisa zaman icerisinde bir guncelleme daha dusunuyorum arkadaslar.